reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

lui fajnie, ze masaż przynosi jakieś skutki, trzymam kciuki za rychłe rozwiązanie :)

Taaak! Musiałam stać - gdyby nie ta gorąc i duszność było by ok. Teraz jestem nie do życia - brzuch jakby miał eksplodować i boli. Idę pod prysznic - może gorąca woda rozluźni go. Ech!
no nie , toż to jakaś paranoja!!!:wściekła/y: na prawdę w tym kraju ciężko u uprzejmość:wściekła/y:

gkvip co za głupi babsztyl z tej młodej! dobrze, że wyniki w porządku

Niespodzianka gratki z udanej wizyty! powodzenia jutro!

a ja złapałam doła...
parę dni temu wyszło mi kilka małych rozstępów nad pępkiem i na lewo od pępka, ale z każdym dniem jest ich coraz więcej

mam już prawie całą lewą stronę brzuch w tym paskudztwie :-:)-:)-(

jak tak dalej pójdzie, to będę miała cały brzuch w rozstępach :-:)-:)-(

Kamila dzięki za zdj Milana, chociaż na chwilę się uśmiechnęłam, jest uroczy :tak:

reklama
mamina ja też mam takie bóle hmmmmmmmmmmmmm chyba są to przepowiadające :szok: :-D ;-)

Kamila - Milan śliczny :-D

Mlodak - synuś śliczny :-)

Stokrotka ja też nie mam firanek i nie będę już miała, teraz zamawiam właśnie roletki :-D

Auto ja też prowadzę ale się boje już, zreszta juz pisalam ze niedawno u nas byl straszny wypadek w glownej roli kobieta w ciazy i mam to ciagle przed oczami :szok::-:)szok::-(

Ostatnia edycja:
Iwon dostalam wiadomosc i nawet Ci odpisalam :) Lozeczko juz zlozone i sie nie rozpada (tfu tfu) wiec chyba dalismy rade :D

Zaza ja mam pajeczyne rozstepow na obu udach na wysokosci bioder. Zniiiiiknie - tak sie ludze przynajmniej. No i na cysiach - czasem jak na nie patrze to mam wrazenie, ze mnie ktos mieczem samurajskim pochlastal.

Gkvip ja nie wiem co z tymi poloznymi. Mam wrazenie, ze te mlode to prosto z ulicy przyszly i niekoniecznie wiedza co i jak. Moja znajoma miala wszystkie objawy zatrucia ciazowego (opuchlizna, bialko w moczu i wysokie cisnienie) i jej polozna nie dosc, ze olala wszystkie objawy, to jeszcze na wywolanie skierowala ja 3 tygodnie (!) po terminie. Ja sie ciesze, ze moja w miare ogarnieta jest, kobitka w srednim wieku, zawsze wszystko sprawdzi, wytlumaczy.

Ja dzis dopiero sie do kmputera dostałam ;))
A widze ze nowe majowe maluchy nas przywitały :happy:
U nas bez zmian

lui85 gratuluję udanej wizyty i skutecznego masażu szyjki

stokrotka:) ja uwielbiam prowadzić samochód :tak: i wręcz kocham moją bestię (zdrobnienie od bmw;-)) która ma tyle samo lat co ja :-D od pewnego czasu jeżdżę tylko kawałek na zakupy i bardzo ostrożnie z zerowym zaufaniem do innych kierujących ale w poniedziałek chyba po raz ostatni byłam sama kierowcą, zwłaszcza że tatusiek mój stwierdził że musi mi już kluczyki zabrać bo jest chory jak gdzieś jadę

gkvip dobrze że udało ci się dorwać tą drugą położną, trzymam kciuki za dobre wyniki

Niespodzianka w takim razie trzyma kciuki za skuteczność jutrzejszego masażu :tak:

zaza nie martw się rozstępami, mi pojawiły się na udach i spodenkami nie można ich ukryć a na brzuchu zanim je zwalczysz nie będą widoczne

Wy o tym masazu szyjki mowicie jakby to byl jakis bonus :) ja sie tego boje jak diabel swieconej wody i raczej sie na to nie zgodze. Ponoc to mega bol

u nas tez popadało i jest super powietrze ;))
od razu inaczej sie oddycha :happy:

ale bez wzgledu na pogode cały czas jestem senna:baffled:

reklama
Mamina slyszalam, ze moze byc bolesny, ale w kazdej chwili mozesz powiedziec stop i nie beda kontynuowac. Moja sasiadka mowila, ze nie odczula zadnego bolu, a inna dziewczyna, ze czula bol potworny. Pewnie zalezy od czlowieka. Ja mam nadzieje, ze cos sie po nim zacznie dziac... zastanawiam sie tylko czy jak np. bedzie za lekko masowac czy cos to wypada mi krzyczec "mocniej! mocniej!" :-p

Buziak obudz sie! U mnie dalej duszno - pije wode z ogorkiem

Do góry