reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

myślę,że z naszymi pupilami na pewno się jakoś ułoży i będą ulubieńcami naszych dzieciaków :-) do dziś pamiętam mojego ukochanego owczarka goniącego po całym domu mojego młodszego brata albo to jak grali w piłkę :-) pies oczywiście na bramce :-)

Lena gratuluje !!!

jak tak dalej w takim tempie będziemy się rozpakowywać to z nas żadne czerwcówki nie bedą tylko majówki :-)

ja i moja dzisiejsza koleżanka zgaga idziemy spać :-) może uśpię zołze ......

spokojnej nocki

reklama
Witajcie,
nie było mnie cały dzien a tu takie wieści, super, bardzo się cieszę:tak:

lena zdazylas przed 30 maja:-D:-D
mlodak 3mam kciuki za jutro:tak:

Reszte za chwile bede nadrabiac tylko lece do wanny....

Dokładnie, musi się ułożyć! :))

Ja też zmykam do łóżka odpocząć, ciężki dzień dzisiaj był. Dobrej nocy dziewczyny!

Witam nową Mamusię;-)

sunshine oby byla to ostatnia wizyta, powodzenia:tak:

Avo teraz doczytalam, ja nie mialam planowanego pierwszego wiec nie wiem (na pewno nie mialam takiego uczucia duszenia), kuzynka miala 2 planowane cesarki i nic o czyms takim nie wspominala wiec mam nadzieje, ze tak nie jest;-)

Ostatnia edycja:
December, ja też uwielbiam tego typu historie/artykuły/opowieści i medyczne i ogólnie - jak sobie ludzie radzili wieki temu...ciekawe sprawy...szkoda, że historia w szkole nie jest w taki sposób wykładana.

Lenka mnie zaskoczyła :tak: jeszcze chyba wczoraj pisała o takim napieraniu, tak jakby na "2" w kibelku i pytała, czy to nie parte, myśłałam, że nie...a to było jednak wskazówką, że wszystko się zaczyna...:-) nieźle! Gratki, Lenka!!!:tak:

Dobranoc, Dziewczynki!

DZień dobry dobrej nocy wszystkim Ja nie spie od 2-30:dry:< czyli5h>!!!!! tzn ,nie śpimy skurcze podbrzusza ból kręgosłupa jakbym miała pierwsze dni okresu i żadna pozycja nie przynosi ulgi młody chyba szaleju sie najadł bo przy każdym skurczu wygina sie że hej...i co raz bardziej myślę że to zbliża sie ku końcowi.......a w dzień oczywiście nic się nie dzieje\
No i tak Mlodak cc powodzenia termin jak Ja ale cc wczesniej , dorotka też już po i termin ten sam a dziś Lena ......jeszcze Waris I Aliyn mi pozostały do towarzystwa kalendarzowego...oby ...a może teraz czas na Mnie:-)

reklama
Do góry