reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

myślę,że z naszymi pupilami na pewno się jakoś ułoży i będą ulubieńcami naszych dzieciaków :-) do dziś pamiętam mojego ukochanego owczarka goniącego po całym domu mojego młodszego brata albo to jak grali w piłkę :-) pies oczywiście na bramce :-)

Lena gratuluje !!!

jak tak dalej w takim tempie będziemy się rozpakowywać to z nas żadne czerwcówki nie bedą tylko majówki :-)

ja i moja dzisiejsza koleżanka zgaga idziemy spać :-) może uśpię zołze ......

spokojnej nocki

reklama
Witajcie,
nie było mnie cały dzien a tu takie wieści, super, bardzo się cieszę:tak:

lena zdazylas przed 30 maja:-D:-D
mlodak 3mam kciuki za jutro:tak:

Reszte za chwile bede nadrabiac tylko lece do wanny....

Dokładnie, musi się ułożyć! :))

Ja też zmykam do łóżka odpocząć, ciężki dzień dzisiaj był. Dobrej nocy dziewczyny!

Witam nową Mamusię;-)

sunshine oby byla to ostatnia wizyta, powodzenia:tak:

Avo teraz doczytalam, ja nie mialam planowanego pierwszego wiec nie wiem (na pewno nie mialam takiego uczucia duszenia), kuzynka miala 2 planowane cesarki i nic o czyms takim nie wspominala wiec mam nadzieje, ze tak nie jest;-)

Ostatnia edycja:
December, ja też uwielbiam tego typu historie/artykuły/opowieści i medyczne i ogólnie - jak sobie ludzie radzili wieki temu...ciekawe sprawy...szkoda, że historia w szkole nie jest w taki sposób wykładana.

Lenka mnie zaskoczyła :tak: jeszcze chyba wczoraj pisała o takim napieraniu, tak jakby na "2" w kibelku i pytała, czy to nie parte, myśłałam, że nie...a to było jednak wskazówką, że wszystko się zaczyna...:-) nieźle! Gratki, Lenka!!!:tak:

Dobranoc, Dziewczynki!

DZień dobry dobrej nocy wszystkim Ja nie spie od 2-30:dry:< czyli5h>!!!!! tzn ,nie śpimy skurcze podbrzusza ból kręgosłupa jakbym miała pierwsze dni okresu i żadna pozycja nie przynosi ulgi młody chyba szaleju sie najadł bo przy każdym skurczu wygina sie że hej...i co raz bardziej myślę że to zbliża sie ku końcowi.......a w dzień oczywiście nic się nie dzieje\
No i tak Mlodak cc powodzenia termin jak Ja ale cc wczesniej , dorotka też już po i termin ten sam a dziś Lena ......jeszcze Waris I Aliyn mi pozostały do towarzystwa kalendarzowego...oby ...a może teraz czas na Mnie:-)

reklama
Do góry