reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Młodak - trzymam kciuki abyś dotrwała, jednak co planowa CC to planowa ;)

HolyKate - no u mnie to za wiele zachowanie Cleo się nie poprawiło... Szymka drapała jak chciał do niej podejść - bo to ona musiała mieć ochotę na pieszczoty. To ona musiała mieć ochotę, żeby mu dać byczka, sam nie mógł do niej podejść, bo uciekała...Ale on się bardzo szybko tego nauczył, bo i był do niej bardzo delikatny! Za to NIC na stole ani w kuchni nie można było zostawić, wszystko trzeba było chować, bo nawet ostre leczo czy ostrego kurczaka z KFC potrafiła sprzątnąć z talerza i zjeść... Ja to ostatnie miesiące zanim ją oddaliśmy, to tylko ją non stop goniłam skądś... Już byłam nią WYCZERPANA!!!

Lena - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!

Ja też miłośniczka tatuaży, mam moją kochaną smoczycę na plecach ;)
gallery-14014384-500x500.jpg

reklama
Rysica - twoj tez super!!!:tak::-)
ja mam nadzieje ze w tym roku uda mi sie jeszcze zrobic nowy na przedramieniu tez tribal ale tym razem polaczony z imionami dzieciakow:tak:

Dzień dobry! :-)
A co tu taka cisza??????

Młodak, już niedługo! :-)

W nocy mnie już tak brzuch bolał, że musiało się skończyć na 2 nospach...ale pomogło :tak:
Dziś ktg.

Miłego dnia!!!!!

reklama
Dzień dobryyy, chyba jestem pierwsza :D

Rysica, gkvip2505 - ładne tatuaże :) też mam, w sumie nawet się zajmuje tatuowaniem ludzi, póki co hobbistycznie ale jak wszystko pójdzie po mojej myśli to będę to robić zawodowo tak więc zapraszam do mnie na następne jak coś :D

mlodak - powodzenia! Trzymam mocno kciuki, bo mnie też czeka cc za 2 dni :(

PaulinaMaria - Znam ten ból, dzisiaj pół nocy nieprzespane, ciągłe pobudki, brzuch boli jak na @, skurcze są ale nieregularne, krzyż chyba zaraz mi wybuchnie, no i mam stopy jak baleroniki, tak spuchnięte że nie wiem gdzie mam kostki.

Zastanawiam się czy to nie dzisiaj zacznę rodzić, mam dziwne przeczucie :o

Do góry