reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,mam noc nieprzespana,juz 2 razy bylam na porodówce przedwczesne skurcze,a teraz moj gin.zdecydowal ze woli nieryzykowac krwotokiem (z pierwszym synem mialam cesarke 33 godzin rodzilam ,komplikacje byly po,rozeszla sie rana popuszczaly szwy) teraz chca uniknac krwotoku.Dziewczyny wiem ze jestem nowa ale nie mam z kim pogadac, moj chlop to mowi ze bedzie ok ale widze ze sam jes przerazony,wiem co mnie czeka ale mimo wszystko boje sie okropnie,jutro mam sie stawic o 8 w szpitalu,kolejne usg i decyzja.

reklama
Lena GRATULACJE!!!
Jak te Dzieci się pięknie rodzą - tylko Mój nie chce wyjść!!! :wściekła/y:

HollyKate co do Kotów - posiadałam przez kilka miesięcy i non stop szczał mi na kanapę - matko jakie to było okropne!!! Na szczęście się okazało, że mam mega alergię i znalazłam mu nowy dom! Zauroczona byłam tym zwierzęciem i płakałam jak głupia gdy go oddawałam, ale wredny był niesamowicie!!!

Ania powodzenia w ogarnianiu rzeczywistości z Nowym Maluszkiem w domku!

Młodak trzymam kciuki aby poszło pięknie i gładko z samego rana i masz całe popołudnie z Maluszkiem :-)

Ja dziś jadę oddać ostatni raz mocz do badania i na pobranie krwi! Jak pomyślę o kolejnej wizycie u gina w piątek to aż mnie cholera bierze! Ja nie chcę doczekać, a niestety wiem, że raczej doczekam.
Brzuch czasem pobolewa, skurcze są mocne ale jednorazowe, a tak mimo spacerów i nie wiem czego jeszcze -ciiiisza!
Ale nic tam - najpóźniej za 2.5 tyg Mały będzie z Nami! Się poczekało 38 tyg to 2.5 też się poczeka :-D

Miłego dnia Kobitki! Tylko błągam - niech tu któaś do Euro ze mną zostanie :-)

Dzień dobry wszystkim :-)

Buziaku cieszą mnie twoje wyniki badań :tak:

agaundpestka jak Twoje samopoczucie? mam nadzieję że czujesz się lepiej

ania2004 super że jesteście już w komplecie w domku :tak:

mlodak to już dziś :-) powodzenia

hatszept daj znać co ktg zarejestrowało ;-)

Safira jak nie masz z kim pogadać to trafiłaś w dobre miejsce :tak: a lekarz na pewno wie co robi i musi być wszystko w porządku

Mamuśka zrobiła mi wczoraj pizzę wieczorem, ale dopiero dziś rano mi smakowała i takim sposobem jestem po pizzowym śniadaniu :-D

My dziś z mężem mamy małe święto :-) nasza druga rocznica ślubu :-) no i dziś mija termin porodu wyznaczony przy usg prenatalnym ale jakoś nie wierzę że Smerfetka zrobi nam prezent

Dobrego dnia kobitki

dzien dobry wszystkim
standardowo nie moge spac od bolu bioder, co rano sobie mysle - jeszcze tylko chwila i koniec:) tylko potem chyba z innego powodu nie bede mogla spac haha

to ktora dzis w kolejce sie ustawia? u mnie nic sie nie dzieje poza tym ze czuje jak maly napiera glowka od czasu do czasu :/ mam KTG o 15, ciekawe co wyjdzie

Tialana Najlepsze Życzenia!!

Ja dalej do niczego, mamuśka zrobiła mi wczoraj pierogi z truskawkami i tylko popatrzeć na nie mogłam ;( mam nadzieje, ze w końcu zrobi mi się lepiej, bo popołudniu chcę jechać na cmentarz moja ukochana chrzestna miałaby dziś urodziny :(

Witajcie. Chociaz coraz mniej tu nierozpakowanych.

Aga zdrówka i lepszego samopoczucia

Młodak 7&&&&&&&&&&&&&&&77 i zazdroszcze że juz dzis bedziesz tulic malenstwo

Ania fajnie że juz w domu

BMR ja na pewno do euro zostane

Zmykam na zakupy głównie po truskawki, potem w planach ogarniecie garderoby i po połudnniu SR

Katrina jesteś jeszcze w dwupaku?? A widze że tak.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny :)
Ja jak zwykle chętnie bym pospała dłużej, ale mąż na 5 do pracy poszedł a syn rano już o 7 nie spał :wściekła/y: więc chcąc nie chcąc musiałam chociaż być przytomna.....

Ale wiecie co - codziennie mi się śni jakiś symptom zbliżającego się porodu :-D
wczoraj śniło mi się, że czop odszedł, dzisiaj śniło mi się, że na wizycie pani doktor powiedziała, że mam już rozwarcie na 2 palce i że szybko urodzę :-D najlepsze jest to, że byliśmy z mężem i że dokładnie byliśmy w tym tygodniu w którym mam do niej przyjść ;P

Safira - najważniejsze, że jesteś pod opieką i że lekarze wiedzą jak było poprzednim razem.

HolyKate - pokaż swoje prace :)

hej

mlodak już albo lada moment zostanie mamą :-)

lena ta się wystraszyła tego 30-go, że się rozpakowała;-):-D

Safira oj faceci już tak mają najczęściej, że wsparcia od nich nie ma, bo nie raz się sami boją bardziej niż my... całkowicie cię rozumiem, bo mój też potrafi tylko powiedzieć, że będzie dobrze, ale nigdy mu nawet do głowy nie przyszło, żeby chociaż przytulić :no:
trzymam kciuki za twoje jutrzejsze USG &&&&&&&&&&

BMR w sumie to masz jeszcze sporo czasu:-D ktoś musi w czerwcu urodzić, bo jak tak dalej pójdzie, to będziemy mamami majowo-czerwcowymi:-D

tialana wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!

a mi się przydarzyła wstydliwa sprawa... tak mnie bolało krocze (kości ) z lewej strony, a wczoraj doszedł taki punktowy ból i jak się tam pomacałam, to okazało się że mam tam guzka, czyli najpewniej jakiś wrzodek mi wyszedł :szok::szok::szok: nie jestem pewna bo cięzko mi tam zajrzeć:-D
nawet nie wiedziałam, że to w takim miejscu może wyjść:no: mam nadzieję, że to zejdzie do porodu

reklama
Morning! :) ,ja wlasnie w przychodni krew bede oddawac do badan. Mam wielkj bol gardla :( klima mnie zalatwila zdajs sie.
A w nocy snilo mi sie ze urodzilam Borka :)

Do góry