december
Fanka BB :)
zaza26 ale przecież na miękko jajka też są poddawane obróbce termicznej powyzej 80 stopni. Więc może gotowanie - na miękko lub na twardo - zabije salmonellę? Ja sobie tak po cichu wmawiam )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewcyzny, kóre teraz lub wczesniej miałay planowe cc( ze znieczuleniem podpajęczynówkowym) miąłyście uczucie duszenia po podaniu znieczulenia? Ja czytam wąłśnie o planowych cc i tak wiele baabek pisze o tym uczuciu- to musi byc okropne- starsznie sie tego boję
no więc ja sobie tak samo wmawiamzaza26 ale przecież na miękko jajka też są poddawane obróbce termicznej powyzej 80 stopni. Więc może gotowanie - na miękko lub na twardo - zabije salmonellę? Ja sobie tak po cichu wmawiam )
Witam wszystkich,mialam termin na czerwiec a wyszlo ze ide w ta srode.37 tydzien i zalecenie cesarki...
cześć Safira Zdrowego rozwiązania!
Muńka dzięki za ten artykuł, i ciekawy i smutny zarazem....
Ja tez uwielbiam jajka na miekko ale nie odwazylam sie zjesc w ciazy... wszedzie pisza, zeby nie jest surowych produktow, serow plesniowych, mieso musi byc upieczone wiec i jajko powinno byc na twardo... tak mi sie wydaje. Ale skoro nic Wam nie jest to spoko.
A ja wlasnie wstawilam do piekarnika ciachoooo Biszkopcik cynamonowy - - Przepisy w 15-30-60 minut - bloog.pl pierwszy raz robilam wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.... ale pachnieeee suuuuperrrrrrrr a moj P uwielbia cynamon nio i to afrodyzjak wiec moze da sie wykorzystac przed porodem.
Bo ja tu tuz, tuz i NIC......:-(