reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

aga trzymam kciuki za poprawę ciśnienia, może uda ci się rodzić naturalnie czy wolisz cc?
Liczę, ze naturalnie mi się uda i mam nadzieję, ze do wtorku wytrzymam jeszcze normalnie w domu, teraz ciśnienie mam 150/95 leżąc w łóżku :( wzięłam tabletkę i licze, ze obniży się szybko.

reklama
Aga to rzeczywiście ciśnienie nieciekawe, ale jak wszystkie mamusie z BB będą trzymać kciuki za Ciebie to pewnie się uda SN :tak:

Po chwili jeden stwierdził, ze sam by tak chciał i czy dam mu jajeczko. Hehe a co tam jajeczko mogłabym dać, ale raczej nie chciałabym być inkubatorem.
mówisz że po obecnej ciąży masz już na razie dość? :-D

alijenka ja też :zawstydzona/y: żrę ostatnio jak świnia :dry: a waga ciągle rośnie

też go uwielbiam...mniam:)

a ja cos dzisiaj nie mam apetytu:(

Dokładnie - mniam to dobre na niego określenie;-)

Aga to rzeczywiście ciśnienie nieciekawe, ale jak wszystkie mamusie z BB będą trzymać kciuki za Ciebie to pewnie się uda SN :tak:

mówisz że po obecnej ciąży masz już na razie dość? :-D

Tak, myslę, że na chwile obecna mi wystarczy :-)

To sie od wczorajszego popoludnia wydarzylo :-D widze, ze teraz to sie rozpakowujemy raz dwa...

Ciekawe jak Addiena- wczoraj miala miec cc...
Mlodak- powodzenia jutro juz bedziesz mamusia, dasz rade :tak:
Aga- trzymam kciuki zeby cisnienie spadlo:tak:

A ja dzis zrobilam liste rzeczy jakie jeszcze musze zrobic przed porodem i zdalam sobie sprawe, ze czesci z nich juz sama nie dam rady wiec musze meza zatrudnic.... napewno sie ucieszy heheh :-D

reklama
całą ciaze wcinam.
Mam niezmienna faze na jajka - i na pół miekko w sumie. Bo białko musi byc ściete i tylko żółtko pływające....

Mniam

Przecież z jajkami chodzi o salmonelle - a ona ginie w 80 stopniach. A moje jajo w 100 gotowane.

Ostatnia edycja:
Do góry