reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Oj jajeczko na miekko to I ja bym wciela uwielbiam je tyle ze ja to musze minimum 5 bo inaczej to nie ma sensu dla mnie uczty zaczynac:-D.
A ja chyba okna pomyje :tak: A co mi tam:-D.

A apropo lisci malin to tu mozna kupic takie cudo w tabletkach na przyspieszenie porodu I na szybszy powrot macicy do normy po porodzie:tak: I wlasnie sie zastanawiam czy sobie nie kupic:tak:

reklama
Tak propo naturalnych metod przyspieszania porodu, to ja juz od ok 2 tyg pije ta herbatke z lisci malin (swoja droga mi smakuje bardzo) ale racja jest to ze jak pije sie ja zimna moga wystapic odruchy wymiotne, a dodam ze wczesniej jakis tydz przed mialam wysztko pozamykane i dlugie ( w sensie szyjke) a teraz gin mi powiedzial ze glowka jest nizutko szyjka baaardzo miekka, wiec ciekawe czy samo czy herbatka pomaga, poza tym wiem ze nie zaszkodzi. Ale jak wyjdzie przy porodzie zobaczymy

Dziękuje za rozwiązanie zagadki tygodnia!!!! Już teraz wiem skąd ten odruch wymiotny w czwartek wizyta ostania przed porodem to może i mi coś dobrego newsa dostane że jest bliżej końca :>>>>>>>:happy:

Dziewcyzny, kóre teraz lub wczesniej miałay planowe cc( ze znieczuleniem podpajęczynówkowym) miąłyście uczucie duszenia po podaniu znieczulenia? Ja czytam wąłśnie o planowych cc i tak wiele baabek pisze o tym uczuciu- to musi byc okropne- starsznie sie tego boję:(

Blaneczka, Madzia , GRATULACJE!!!:-):-)

Mlodak trzymam kciuki oczywiscie:)

kurcze na kogo jeszcze dzis padnie?
ja wlasnie z ikei wrocilam, upolowalam na przecenie krzesla do jadalni. wiecie ze mozna sie targowac na tym dziale z przecenami? :szok::szok: byly przecenione o 30% a my zagadalismy pania i nam spuscila cene do 50% :-D

mniam! jajeczka na miękko - uwielbiam - na początku ciąży miałam straszliwe zachcianki na jajka na miękko i pożerałam ich mnóstwo, potem mi przeszło
no a że teraz czas na lunch to wstawiłam jajka :-D narobiłyście mi ochoty:-D

Avo to nie czytaj nic teraz najlepiej a nie się niepotrzebnie nakręcasz i sama straszysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaja są głównym źródłem bakterii Salmonella, która wywołuje zatrucia pokarmowe objawiające się bólami brzucha, wymiotami, wysoką temperaturą i biegunką. Bakterie Salmonella mogą znajdować się zarówno na skorupce jak i wewnątrz jajka. To właśnie z powodu ryzyka zarażenia się bakteriami Salmonella należy gotować jajka tak, by ścięte było zarówno białko, jak i żółtko.

Ja byłam chora na salomelle i właśnie od jajek na miękko

alijenka proszę cię nie strasz mnie tu, bo przed chwilą wciągnęłam dwa takie na miękko

Magnii nieciekawie u Ciebie:-( trzymam kciuki za poprawę sytuacji &&&&&&&&&& oby wyniki były dobre

reklama
Ja tez uwielbiam jajka na miekko ale nie odwazylam sie zjesc w ciazy... wszedzie pisza, zeby nie jest surowych produktow, serow plesniowych, mieso musi byc upieczone wiec i jajko powinno byc na twardo... tak mi sie wydaje. Ale skoro nic Wam nie jest to spoko.

A ja wlasnie wstawilam do piekarnika ciachoooo Biszkopcik cynamonowy :) - - Przepisy w 15-30-60 minut - bloog.pl pierwszy raz robilam wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.... ale pachnieeee suuuuperrrrrrrr a moj P uwielbia cynamon :-D nio i to afrodyzjak wiec moze da sie wykorzystac :-D:-D:-D przed porodem.
Bo ja tu tuz, tuz i NIC......:-(

Do góry