reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam
Ale tu sie wesolo zrobilo:-)
Blaneczka mowilam juz ze zazdroszcze? :p i GRATULUJE!!!!!!
Dorota ciesze sie ze sie wszystko dobrze skonczylo i ze juz po:)Gratuluje!!!odpoczywaj
M@dzia Tobie rowniez gratuluje:))))

Mlodak to bedziemy trzymac kciuki:)
Addiena miala miec ciecie wczoraj czy dzisiaj?pewnie juz tez po:)

ja rano bylam u lekarza. nic sie nie dzieje, skurczy brak, tetno troche niskie kolo 120 ale moze byc. rozwarcia brak, szyjka skrocona, glowka na dole. wszystko ok. mam przyjsc za tydzien to juz bedzie po terminie:blink: no chyba ze cos sie ruszy ale watpie. tym bardziej z teraz to juz chce przenosic bo chce zaczekac na mojego:)a wraca za 10 dni. moze sie uda. Rafala tez przenosilam.no zobaczymy:)

reklama
Jupiii gratulacje dla kolejnych mamusiek!!!!

Ja też chyba na razie zostaje w dwupaku. Mam termin na 16 ale chciałabym tak koło 11 urodzić wiec w sumie jeszcze 2 tyg.

Nadal jestem chora i dosyc osłabiona:-(Ale jak mam nie być jak nie wolno mi brać żadnych skutecznych dla mnie lekarstw.......

Wczoraj wyskoczyłam wieczorem ze znajomymi na miasto i mimo, że trochę zdychałam z powodu kataru to świetnie się bawiłam. Najlepsi byli moi dwaj koledzy geje, którzy tak się jaraja tą moją ciążą, jak mało kto. Co chwile mnie po brzuchu macali i wyrazili nawet chęc pomocy prz małej:-) Po chwili jeden stwierdził, ze sam by tak chciał i czy dam mu jajeczko. Hehe a co tam jajeczko mogłabym dać, ale raczej nie chciałabym być inkubatorem.

No a dzisiaj nudzimy się w domu. I tak pogoda do d*** więc specjalnie nie jest mi szkoda.

Tak propo naturalnych metod przyspieszania porodu, to ja juz od ok 2 tyg pije ta herbatke z lisci malin (swoja droga mi smakuje bardzo) ale racja jest to ze jak pije sie ja zimna moga wystapic odruchy wymiotne, a dodam ze wczesniej jakis tydz przed mialam wysztko pozamykane i dlugie ( w sensie szyjke) a teraz gin mi powiedzial ze glowka jest nizutko szyjka baaardzo miekka, wiec ciekawe czy samo czy herbatka pomaga, poza tym wiem ze nie zaszkodzi. Ale jak wyjdzie przy porodzie zobaczymy
Jutro mam usg i wyzyte ostatnia juz, wiec podejrzewam ze skonczy sie masazem szyjki (co mnie cieszy) a noz sie cos ruszy

O liściach malin też słyszałam, że warto zacząc pić na 2 tyg. przed terminem.. ja niestety póki co zero szans na jakiś wcześniejszy poród - wszystko zamknięte szczelnie i na swom miejscu ;-)

blond - no to życzę Ci, żebyś przenosiła aż Twój wróci!!! :)

lui - no to ja też muszę sobie te herbatkę sprawić :) U mnie na SR radzili też łykać wiesiołka :) też będę a co ;)

A wiecie co - śniło mi się, że mi czop śluzowy odszedł !!! Ciekawe, czy to jakieś prorocze czy co? A no i dziś mogliby w końcu zadzwonić, że wózek jest do odebrania, ile można czekać, miało być 4 tygodnie, a już 5,5 minęło... Dzwoniłam, to podobno producent miał wysłać mój w sobotę, jak kurierem do sklepu to powinno dzisiaj przyjechać.....

aga trzymam kciuki za poprawę ciśnienia, może uda ci się rodzić naturalnie czy wolisz cc?

Blaneczka, Madzia gratuluję dzieciaczków na świecie!!!!

Ja dzisiaj nawet w miarę opanowana jestem. O 16:30 ruszamy...... Dam znać wieczorkiem o której jutro będą mnie rozpakowywać
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja mam termin na 20 czerwca i mimo, że początkowo chciałam przenosić, żeby był raczek, a najlepiej, żeby się urodził w moje urodzinki 23-go, ale teraz już nie chcę
teraz chcę urodzić na początku czerwca

Witam
OGROMNE GRATULACJE DLA NOWYCH MAM:-)

u nas kolejny piekny dzionek I o dziwo moj mezus dzisiaj nie w morzu takze jeszcze nie wiem co bede robic. Ide cos zjesc​

Ja dzisiaj nawet w miarę opanowana jestem. O 16:30 ruszamy...... Dam znać wieczorkiem o której jutro będą mnie rozpakowywać

No to ostatnie szykowanko przed Tobą :-) super, że już jutro maleństwo będzie przy Tobie.
Ja teraz już codziennie myślę sobie...jak to będzie!!...
Czekamy w takim razie na wieści i już mocno zaciskam &&&&&

Witam mamuśki,
Mój synek dopiero wstał :szok:.
także idę robić śniadanko, ja oczywiście już po.

Popatrzcie jaka fajna, wzruszająca historia
Oświadczyny, które zawstydziły wszystkich mężczyzn - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 28.05.2012

Super zaręczyny:-D

reklama
blond - no to życzę Ci, żebyś przenosiła aż Twój wróci!!! :)

lui - no to ja też muszę sobie te herbatkę sprawić :) U mnie na SR radzili też łykać wiesiołka :) też będę a co ;)

A wiecie co - śniło mi się, że mi czop śluzowy odszedł !!! Ciekawe, czy to jakieś prorocze czy co? A no i dziś mogliby w końcu zadzwonić, że wózek jest do odebrania, ile można czekać, miało być 4 tygodnie, a już 5,5 minęło... Dzwoniłam, to podobno producent miał wysłać mój w sobotę, jak kurierem do sklepu to powinno dzisiaj przyjechać.....
Ehhh mnie się tam dzisiaj snił Ryan Gosling:-p:-p

Do góry