alijenka
Mamcia Nataszki :))
a dalej Ci cukier skacze ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam w ten przyjemny dzionek,,
Dziś o 6 obudził mnie taki skurcz, że wyłam jakbym rodziła! Normalnie darłam się. I nie w łydkę, ale zaczęło się nad kolanem i potem od tyłka aż po czubki palców. I tak prawie pół godziny chyba, T masował, potem, do kibelka nie mogłam dojść o własnych siłach. Koszmar.
wierzyć nie chce, ze tam dziecko siedzi...głupie co?Jakieś to jednak takie nie realne. Przy pierwszym tez tak miałam. Jak to możliwe, ze tam prawdziwe dziecko jest ??
![]()
Nie spałam całą noc. Tak przeżywam jutrzejszy wyjazd do szpitala. Dopiero po śniadaniu wskoczyłam do łóżka na chwilkę i przycięłam komara ok. 1,5 godziny. Dobe i to. Ale teraz już mnie nosi.
Nie poszliśmy do teściówki - mąż przeprosił, że zupełnie nie pomyślał iż mogę się aż tak denerwować. Ufffff, ulżyło mi chociaż tu.
Zrobiłam już dzisiaj 2 prania, obiadek (żeberka) w piekarniku, upiekłam też 2 porcje muffinek czekoladowych. Tylko gotowanie mnie odpręża. K. wysłałam na silownię bo widzę, że zaczyna pooli moje nerwy przejmować.
Normalnie schizuję - już widzę siebie na stole operacyjnym, lekarz źle mi się wbija w kręgosłup i potem jestem sparaliżowana!!!! Już nie wiem jak odrzucać od siebie te durne myśli.
Jestem już w szpitalu , rozwarcie 3 cm ( tylko ;/ ) , skurcze co ok. 20-25 minut .
Chodzę po korytarzu i mam nadzieję, że rozwarcie się powiększy![]()
a dalej Ci cukier skacze ??
dla mnie to w ogóle S/F jest że tam dziecko siedzi ja to się zastanawiam jak ono się tam mieści !!!! i do tego jeszcze sie tam wierci ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!e
Lody!!!własnie widziałam..... masakra.... chyba bede na sniadanie jesc lody, na obiad lody i zgadnij co na kolacje?????
Veritaserum no to ja mam tak samo jak Ty ze w to nie moge uwierzyc, z mlodym jak w ciazy bylam to tez nie docieralo chociaz mi mowili wszyscy ze tam jest normalne dziecko:/bo ja to sobie wyobrazam ze tam jest ciagle takie malenstwo niewyksztalcone i wogole a to juz normalne dziecie ktore za chwile rownie dobrze moze lezec w lozeczku obok mnie![]()