reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Witam niedzielnie :-)

josie - mój m spieszył sie tak z remontem sypialni , aby wyrobić się do 15 mają bo wtedy premiera Diablo III i od 15 każdą wolną chwile spędza na komputerze , ba nawet urlop 3 dniowy wziął twierdząc że to jego ostatni samczy urlop :-D a został jeszcze do odświeżenia salon i kuchnia , ale stwierdziłam,że nie będę się stresować bo renoncik go i tak nie ominie :-D, a ja przynajmniej nie wk....am się, że robota stoi rozbabrana i nie jestem w stanie mu pomóc :tak: No cóż ja mam męża dużego dzieciaka , ale sobie takiego wybrałam więc staram się nie narzekać :-D

hahha no moj maz wlasnie diablo katuje, kupil na pol z bratem ze niby bedzie mniej czasu na to poswiecac :eek:
dzisaij milutki dla mnie jak nie wiem, obiecal ze od jutra dopinamy te remontowe sprawy.... mam nadzieje.

mi tez sie paszport skonczyl ale nie chclalam robic w ciazy z taka pyza na buzi i pozniej patrzec na to zdjecie 10 kolejnych lat :-D poczekam az schudne, z malym i tak sie nie wybieram nigdzie na razie

reklama
Ojej jak mi razno, a ja myslalam ze cos ze mna nie tak bo i ja pochlaniam nie jedzenie a zarcie w takich ilosciach ze to jest az niemozliwe:szok::szok::szok: jestem pelna a ciagle kombinuje co by tu jeszcze wszamac...ech
Ja tez sie zapisuje do tych ktore juz chca miec dzidzie po tej stronie, nosz cholera boli mnie wszystko juz chyba... lacznie z wlosami...;-) krocze mnie juz nie boli tylko wrecz nap@$@#$%a, tez mam cicha nadzieje ze do wtorku do usg i wizyty nie dotrzymam bo fajnie jak sie zaoszczedzi:happy2: dobre te 200zł

mnie cukrzyca ratuje przed wiszeniem non stop nad lodówka.
bo 1,5 godzinne przerwy miedzy posilkami mam trzymac.... No i jeszcze 20 minut a potem truskawki :)

Witam w ten przyjemny dzionek,,
Dziś o 6 obudził mnie taki skurcz, że wyłam jakbym rodziła! Normalnie darłam się. I nie w łydkę, ale zaczęło się nad kolanem i potem od tyłka aż po czubki palców. I tak prawie pół godziny chyba, T masował, potem, do kibelka nie mogłam dojść o własnych siłach. Koszmar.
Wstaliśmy dziś po 10 wszyscy! Nieźle pospaliśmy:-D. A potem zoo, niedawno wróciliśmy, łaziłam cały dzionek i nie jestem za bardzo zmęczona. Kuba z T poszli jeszcze na plac, niezniszczalne dziecko, po takiej bieganinie po zoo nie spał nic i jeszcze na dużą zjeżdżalnię chciał... To ja przynajmniej mam chwilę ciszy...

Buziak Mój nie ma syndromu wicia gniazda, jedyne co zrobił z tych rzeczy wymienionych to umył okna i pozabierał swój majdan z domu do roboty. Jak mu nakazałam, by z piwnicy wyniósł: pudło po odkurzaczu z x lat, farby po remoncie z 5 lat, czy starą roletę, to oczywiście nie dość, że 1 rzeczy nie wyniósł, to potem jak tam poszłam(stwierdziłam, że wcale miejsca wolnego nie przybyło), to wywaliłam przed drzwi piwnicy jeszcze pół piwnicy, czyli np. starą choinkę, czy stary kosz na bieliznę. Kazałam mu ponownie skoczyć w dresik, bo ma kolejną turę do wyniesienia. Ale zapomniałam, że oni są prości. Powinnam stać nad nim i pokazywać palcem… Wasi też tacy są, że jak nie nakażesz, to sami się nie domyślą?

Sicilpol Pewnie, że się nie poddasz &&&

Josie Współczuję, ja bym tez nie wytrzymała, jakby mieszkanie było jeszcze w takim stanie. Im nigdy się nie śpieszy, mojego ulubione słowa: to się zrobi(samo?), jutro, później…

Monika Zdrówka!

Aylin Co za beza? Ja lubię takie torciki bezowe…masz może jakis fajny przepis?
Hataszept Ja nie wybierałam wcześniej położnej środowiskowej, jakoś przyszła, ale skąd wiedziała? Nie wiem może jak poszliśmy wybrac lekarza jak już Kuba się urodził? W szpitalu wszystko nam powiedzieli przed wyjściem co podawać, gdzie się zgłosić itd

Klusia - współczuję skurczu!!! Ostatnio też miałam taki skurcz bolesny, że z krzykiem się obudziłam... Nawet Wam opowiadałam ;)
Ale zazdroszczę wyprawy do zoo, mi też się marzy !!! Ale my pojedziemy któregoś dnia w ciągu tygodnia, jak mąż będzie miał wolne, i będzie nie za gorąco i nie za chłodno. Może zacznę rodzić po takim spacerze? ;) Albo i nie...

Blaneczka - ooooo trzymam kciuki za rozkręcenie się akcji!!!

Zaraz idę kąpać Szymka i po bajce sama idę się kąpać i do Was wrócę :)

Rysica - eh . też czekam na rozkręcenie :) Byle tylko rozwarcie było większe ;)
Lekarz powiedział , że jak za kilka godzin dalej słabo będzie ,to podłączą mnie do oksy i zobaczymy jak akcja dalej się potoczy .

reklama
A wkleje wam cos.... a nuż zadziała :) dam tez w przepisach :)

Mikstura przyspieszająca poród

1/2 litra soku brzoskwiniowego + 3łyżki stołowe oleju rycynowego + 3łyżeczki olejku migdałowego (do ciasta) + 3krople werbeny pospolitej + szklanka szampana (wszystko razem zmieszać i wypić) !!!

Ale wyczytałam zeby z rycyna uwazac i najlepiej jej nie pic....

Ostatnia edycja:
Do góry