Ja to już chyba pójdę się położyć, bo dziś trochę połaziłam i pora odpocząć. Teraz codziennie zasypiam z myślą, co nowego przyniesie jutrzejszy dzień, a raczej jakie nowe dzieciątko Pewnie jutro już będzie dzidzia Blaneczki, no i pewnie Doroty!! Blaneczka trzymaj się dzielnie - życzę jak najszybciej rozwarcia 10 cm!!!
reklama
_Blaneczka_
Fanka BB :)
Muńka - mam nadzieje ,bo dopiero 5 jest .
Coś za lekko mi idzie na razie ; p
Słabe skurcze mam .Chyba oksy mi podłączą.
Coś za lekko mi idzie na razie ; p
Słabe skurcze mam .Chyba oksy mi podłączą.
blond_20
Czarownica
Blaneczka powodzenia!!!!oby bardziej nie bolalo.po co oksy jak tak ladnie idzie???
a co z Addiena???bo chyba dzisiaj miala miec cc?
a co z Addiena???bo chyba dzisiaj miala miec cc?
buziak
Tyle namalowałyscie ze chyba nie dam rady nadrobic bo padam a rano staje i kurna musze jechac do warszawy n pobranie krwi.. paranoja normalnie no
jedyne co doczytałam to ze dwie moze dzis rodza/urodziły tak???
klusia - ja pisałam o Tobie ze obrotna jestes i dajesz czadu i chciałabym zeby moj maz tak miał i wił i sprzata nam niazdo hehe ale niestety nie chce i tez posty jest jak kazdy facet ;///
reszty nie ogarniam dzis, podczytałam troche nie pamietm co komu napisac wiec zahacze teraz o wanne i moze po jak sie troche obudze to jeszcze zagladne
Co jakis czas napina mi sie brzuch ze az boli... widze wtedy dokładnie ja lezy mały bo brzuchma np ształt trojkąta ;/// i nie wiem to młody tak daje czy to brzuch staje ???????
jedyne co doczytałam to ze dwie moze dzis rodza/urodziły tak???
klusia - ja pisałam o Tobie ze obrotna jestes i dajesz czadu i chciałabym zeby moj maz tak miał i wił i sprzata nam niazdo hehe ale niestety nie chce i tez posty jest jak kazdy facet ;///
reszty nie ogarniam dzis, podczytałam troche nie pamietm co komu napisac wiec zahacze teraz o wanne i moze po jak sie troche obudze to jeszcze zagladne
Co jakis czas napina mi sie brzuch ze az boli... widze wtedy dokładnie ja lezy mały bo brzuchma np ształt trojkąta ;/// i nie wiem to młody tak daje czy to brzuch staje ???????
zaza26
Blaneczka chyba lekki masz ten poród, że tu z nami na fo nadajesz?
ciekawe jak Addiena i Dorota
Viola też się nie odzywa
Mlodak powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&&&&& i nie wkręcaj sobie takich czarnych scenariuszy... pomyśl sobie ile kobiet teraz rodzi przez CC i nic się nie dzieje... och jak ja ci zazdroszczę, że już jutro będziesz tulić swoje maleństwo
niech już jest ten 1 czerwca, bo ja też chcę już urodzić
ciekawe jak Addiena i Dorota
Viola też się nie odzywa
Mlodak powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&&&&& i nie wkręcaj sobie takich czarnych scenariuszy... pomyśl sobie ile kobiet teraz rodzi przez CC i nic się nie dzieje... och jak ja ci zazdroszczę, że już jutro będziesz tulić swoje maleństwo
niech już jest ten 1 czerwca, bo ja też chcę już urodzić
_Blaneczka_
No lekki .Mam lekkie skurcze , więc piszę , bo mi się nudzi . haha .
Blond - czy ja wiem czy ładnie . Od 17 jestem w szpitalu i tylko 5 cm rozwarcia i słabe skurcze.
Blond - czy ja wiem czy ładnie . Od 17 jestem w szpitalu i tylko 5 cm rozwarcia i słabe skurcze.
Ostatnia edycja:
Blaneczka dawaj jakies przysiady, cieply prysznic i moment pojdzie jeszcze moze dzis, czego bardzo ci zycze:-):-) ale swoja droga takiego porodu tez sobie zycze zebym na forum w miedzyczasie mogla siedziec&&&&&mocno sciskam
Buziak mi tez tak sie napina bardzo od dawna, ze wyglada okropnie taki trojkat, no i podobno to skurcze a nie wypinanie maluszka
Buziak mi tez tak sie napina bardzo od dawna, ze wyglada okropnie taki trojkat, no i podobno to skurcze a nie wypinanie maluszka
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Blaneczka, a czy to oby na pewno akcja porodowa???
blond_20
Czarownica
Blaneczka mi sie wydaje ze to bardzo ladnie idzie. moze dlatego ze u mnie to sie nic nie dzialo, 23 godziny i z 2 cm zrobily sie 3 cm, a u Ciebie jakos tak delikatnie ale do przodu a poki nie jest tak zle to po co to oksy psuc, po tym przyspiesza ale ponoc boli duzo bardziej. odpoczywaj kobieto poki mozesz
reklama
_Blaneczka_
Rysica - no mój lekarz mówi że do rana urodzę . haha . Ja jakoś na razie to znoszę . Boli mnie trochę bardziej niż przy okresie .
Idę pod prysznic, może to coś da ;D
Idę pod prysznic, może to coś da ;D