reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ja to już chyba pójdę się położyć, bo dziś trochę połaziłam i pora odpocząć. Teraz codziennie zasypiam z myślą, co nowego przyniesie jutrzejszy dzień, a raczej jakie nowe dzieciątko:-D Pewnie jutro już będzie dzidzia Blaneczki, no i pewnie Doroty!! Blaneczka trzymaj się dzielnie - życzę jak najszybciej rozwarcia 10 cm!!!

reklama
Tyle namalowałyscie ze chyba nie dam rady nadrobic bo padam a rano staje i kurna musze jechac do warszawy n pobranie krwi.. paranoja normalnie no :no:

jedyne co doczytałam to ze dwie moze dzis rodza/urodziły tak???

klusia - ja pisałam o Tobie ze obrotna jestes i dajesz czadu i chciałabym zeby moj maz tak miał i wił i sprzata nam niazdo hehe ale niestety nie chce i tez posty jest jak kazdy facet ;///

reszty nie ogarniam dzis, podczytałam troche nie pamietm co komu napisac wiec zahacze teraz o wanne i moze po jak sie troche obudze to jeszcze zagladne

Co jakis czas napina mi sie brzuch ze az boli... widze wtedy dokładnie ja lezy mały bo brzuchma np ształt trojkąta ;/// i nie wiem to młody tak daje czy to brzuch staje ???????

Blaneczka chyba lekki masz ten poród, że tu z nami na fo nadajesz? :-D

ciekawe jak Addiena i Dorota
Viola też się nie odzywa

Mlodak powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&&&&& i nie wkręcaj sobie takich czarnych scenariuszy... pomyśl sobie ile kobiet teraz rodzi przez CC i nic się nie dzieje... och jak ja ci zazdroszczę, że już jutro będziesz tulić swoje maleństwo:tak:

niech już jest ten 1 czerwca, bo ja też chcę już urodzić:-D

No lekki .Mam lekkie skurcze , więc piszę , bo mi się nudzi . haha .
Blond - czy ja wiem czy ładnie . Od 17 jestem w szpitalu i tylko 5 cm rozwarcia i słabe skurcze.

Ostatnia edycja:
Blaneczka dawaj jakies przysiady, cieply prysznic i moment pojdzie jeszcze moze dzis, czego bardzo ci zycze:-):-) ale swoja droga takiego porodu tez sobie zycze zebym na forum w miedzyczasie mogla siedziec:-D&&&&&mocno sciskam
Buziak mi tez tak sie napina bardzo od dawna, ze wyglada okropnie taki trojkat, no i podobno to skurcze a nie wypinanie maluszka

Blaneczka mi sie wydaje ze to bardzo ladnie idzie. moze dlatego ze u mnie to sie nic nie dzialo, 23 godziny i z 2 cm zrobily sie 3 cm, a u Ciebie jakos tak delikatnie ale do przodu a poki nie jest tak zle to po co to oksy psuc, po tym przyspiesza ale ponoc boli duzo bardziej. odpoczywaj kobieto poki mozesz:)

reklama
Rysica - no mój lekarz mówi że do rana urodzę . haha . Ja jakoś na razie to znoszę . Boli mnie trochę bardziej niż przy okresie .
Idę pod prysznic, może to coś da ;D

Do góry