reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja to już chyba pójdę się położyć, bo dziś trochę połaziłam i pora odpocząć. Teraz codziennie zasypiam z myślą, co nowego przyniesie jutrzejszy dzień, a raczej jakie nowe dzieciątko:-D Pewnie jutro już będzie dzidzia Blaneczki, no i pewnie Doroty!! Blaneczka trzymaj się dzielnie - życzę jak najszybciej rozwarcia 10 cm!!!

reklama
Tyle namalowałyscie ze chyba nie dam rady nadrobic bo padam a rano staje i kurna musze jechac do warszawy n pobranie krwi.. paranoja normalnie no :no:

jedyne co doczytałam to ze dwie moze dzis rodza/urodziły tak???

klusia - ja pisałam o Tobie ze obrotna jestes i dajesz czadu i chciałabym zeby moj maz tak miał i wił i sprzata nam niazdo hehe ale niestety nie chce i tez posty jest jak kazdy facet ;///

reszty nie ogarniam dzis, podczytałam troche nie pamietm co komu napisac wiec zahacze teraz o wanne i moze po jak sie troche obudze to jeszcze zagladne

Co jakis czas napina mi sie brzuch ze az boli... widze wtedy dokładnie ja lezy mały bo brzuchma np ształt trojkąta ;/// i nie wiem to młody tak daje czy to brzuch staje ???????

Blaneczka chyba lekki masz ten poród, że tu z nami na fo nadajesz? :-D

ciekawe jak Addiena i Dorota
Viola też się nie odzywa

Mlodak powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&&&&& i nie wkręcaj sobie takich czarnych scenariuszy... pomyśl sobie ile kobiet teraz rodzi przez CC i nic się nie dzieje... och jak ja ci zazdroszczę, że już jutro będziesz tulić swoje maleństwo:tak:

niech już jest ten 1 czerwca, bo ja też chcę już urodzić:-D

No lekki .Mam lekkie skurcze , więc piszę , bo mi się nudzi . haha .
Blond - czy ja wiem czy ładnie . Od 17 jestem w szpitalu i tylko 5 cm rozwarcia i słabe skurcze.

Ostatnia edycja:
Blaneczka dawaj jakies przysiady, cieply prysznic i moment pojdzie jeszcze moze dzis, czego bardzo ci zycze:-):-) ale swoja droga takiego porodu tez sobie zycze zebym na forum w miedzyczasie mogla siedziec:-D&&&&&mocno sciskam
Buziak mi tez tak sie napina bardzo od dawna, ze wyglada okropnie taki trojkat, no i podobno to skurcze a nie wypinanie maluszka

Blaneczka mi sie wydaje ze to bardzo ladnie idzie. moze dlatego ze u mnie to sie nic nie dzialo, 23 godziny i z 2 cm zrobily sie 3 cm, a u Ciebie jakos tak delikatnie ale do przodu a poki nie jest tak zle to po co to oksy psuc, po tym przyspiesza ale ponoc boli duzo bardziej. odpoczywaj kobieto poki mozesz:)

reklama
Rysica - no mój lekarz mówi że do rana urodzę . haha . Ja jakoś na razie to znoszę . Boli mnie trochę bardziej niż przy okresie .
Idę pod prysznic, może to coś da ;D

Do góry