reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Alijenka, Siula, Miski- wiem jak sie czulyscie wczoraj, w dzien matki.... ja niestety nie moglam jej odwiedzic na cmentarzu, dlatego korzystam z kazdej mozliwosci jak jestem PL. Mialam 15 lat jak odeszla o ona jedyne 39.... to takie przykre, ze nie poznala ani mojego kochanego meza ani mojej corki ale wierze, ze czuwa nad nami razem ze swoja mama a moja kochana babcia po ktorej mala Aurelcia ma imie :tak:
Wasze tez na pewno wszystko widza i sie ciesza z Waszych pociech.:tak:

Polaa- nio kilbaska zaliczona, grill nie duzy bo to ten jednarazowy w parku rozpalilismy i sie delektowalismy polska kielbaska, ktora przywiozla mi sis a ja zamrozilam wlasnie na taka okazje :-) trzymam kciuki,zeby sie udalo po poludniu rozpalic i zaspokoic swoja potrzebe :-D

Ja to bym chciala jednak w czerwcu urodzic ale 4 tak jak USG wskazuje. 3-go tesc ma urodziny i bardzooooo bym nie chciala tego dnia tym bardziej, ze nie trzymaja zbyt bliskich kontaktow ze soba..... wiec mloda musi sie zdecydowac albo wczesniej albo pozniej!!!...

Edit: Dorotka trzymaj sie dzielnie to juz niedlugo..... i bedziesz tulic synusia w swoich ramionach... usciski :tak:

reklama
Witam niedzielnie :-)

u nas dziś lepiej brzuchol nie boli i apetyt wrócił :-D

A po zmniejszeniu ilości przyjmowanego magnezu , w dalszym ciągu nie odczuwam żadnych oznak zbliżającego się porodu :tak:
U mnie też środowiskową załatwia się już po wszystkim.

josie - mój m spieszył sie tak z remontem sypialni , aby wyrobić się do 15 mają bo wtedy premiera Diablo III i od 15 każdą wolną chwile spędza na komputerze , ba nawet urlop 3 dniowy wziął twierdząc że to jego ostatni samczy urlop :-D a został jeszcze do odświeżenia salon i kuchnia , ale stwierdziłam,że nie będę się stresować bo renoncik go i tak nie ominie :-D, a ja przynajmniej nie wk....am się, że robota stoi rozbabrana i nie jestem w stanie mu pomóc :tak: No cóż ja mam męża dużego dzieciaka , ale sobie takiego wybrałam więc staram się nie narzekać :-D

kciukaski za chcące się dziś rozpakować &&&&&

dorota - oby poszło szybko i z małą ilością bólu &&&&&

Ostatnia edycja:
Dorota trzymam kciuki zeby juz teraz szybko poszlo i przestalo bolec!!!!!!!az mnie ciarki przeszly...to juz niedlugo. po oksy przyspiesza zazwyczaj.mam nadzieje ze ruszy w koncu.biedna:(

witajcie niedzielnie

Już drugi ranek jak wstaję, to czuję się fatalnie, czuję każdy mięsień, krzyż i stawy kolanowe. Łudzę się, ze może to już dziś... ale jak się rozchodzę, to ból mija. Trzymajcie kciuki, żebym juz do środowego USG nie doczekała, bo juz jestem zmęczona i czas na nas.

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77

Dorota oby jak najszybciej.

Dorota &&&& już niedługo i będziesz tulić swoją dzidzie :tak: oby jak najmniej bolało :tak:
katrina &&&&&

a właśnie ostatnio pisałyście o znieczuleniu zoo u mnie w szpitalu nie ma, jedynie co widziałam że jest to butla z tym gazem ale podobno też musisz poprosić o to ale czy to coś daje i będę wstanie pamiętać o tym podczas porodu? Podobno jak się zapłaci tysiąc zł to się dostanie zoo ale inaczej nie. Mam nadzieję tylko, że jak już urodzę będę pamiętać aby zapytać położną czy mogłaby mnie wyczyścić podobno można ale nie każda położna to robi i trzeba powiedzieć.

Jej Dorota kciuki zaciśnięte! Matko ja tak bardzo boje się właśnie takiego przebiegu porodu - mega skurcze i doba męczenia się bez postępów w rozwarciu! Tak bardzo Tobie współczuję - i mocno wierze w te zapewnienia, że widok Dziecka wymazuje wspomnienie bólu!

Choróbki Nasze forumowe - zdrówka!!! :-)

A My już po spacerku! Ale mnie nogi bolą i plecy! Szok! Mimo wszystko super dziś na dworze - nie za gorąco! Tak w sam raz :-)

Teraz odpoczynek, a później obiadek. Dziś kurczak z ryżem w sosie słodko-kwaśnym - chodził za mną już długi czas :-)

reklama
Do góry