reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

buziak spokojnie, jeszcze masz 5 dni:tak: moze sie uda, z tego co pamiętam to mąż tez chcial, zeby w maju sie urodził bo lubi takie male dzieci, co nie?;-)

Lena nie dziwie się, ze nie chcesz urodzić 30 maja:-D wytrzymaj chociaz do 31 heh;-)

reklama
A ja to chyba włsnie chciałabym w maju jeszcze bou nas czerwiec tak napiety ze szok

1.06 - dzien dziecka
3.06 - imieniny tescia
4.06 - ur siostrzenca - chrzesniaka
5.06 - ur tesiowej
16.06 - imieniny sis
18.06 - im chrzestnej
23.06 - dzien ojca
22.06 - ur 2 siostrzenca

toz to zbankrutowac idzie:confused2:

I w takich momentach się cieszę, że mam małą rodzinę i nie trzeba często chodzić na te wszystkie nudne uroczystości;-) Ja mam taki maraton on kwietnia do maja, bo większość moich przyjaciół to barany i byki - ale to oznacza fajną zabawę.

A ja dalej leżę i kwiczę. Choróbsko preszło mi na krtań i mnie boli. A dziś wieczorem znajomi z byłej pracy przygotowali dla mnie taką mini imprezkę przed rozwiązaniem i muszę ruszyć 4 litery na miasto. Jak ja nie lubię kataru!!!!!

Jutro lecę załatwiać położną środowiskową. Już gadałam z nią przez tel. i była super miła:-)

no faktycznie napięty ''grafik'' na czerwiec masz, my imienin nie obchodzimy ale w maju bylo tak
19maj-ur mojej mamy 26maj dzien matki 30maj ur tesciowej a w czerwcu ma tylko moj brat i to w dzien ojca wiec same rozumiecie dlaczego nie chce w maju a zwlaszcza tego 30 :-D dlatego mam nadzieje na czerwiec

ja mogłabym urodzic 30maja. To urodziny mojego SW dziadziusia i nie pogniewałabym sie ;) blizniaki ur sie w imieiny babci:happy2:

Addiena, &&&&&&&&&&&& to już dzis :-):-):-):-):-):-):-)! Daj znać!

Dorotka, &&&&&&&&&&&&

Ciekawe, jak Kamila.

Mam nadzieję, ze Ania też ok :)

Abiga pewnie niedługo w domku!

Rurka też mogłaby się odezwać...

addiena - powodzenia

dorota -&&&&&&&

kamila - dziwne ze jeszcze i dała nam fotki ;)))

ania i abiga - za moment zasiada z nam i am osobiscie opwiedza ;)

a rruurrkkaa - to chyba w ogole ostatnio rzadko z nami na forum bywała co???

buziak spokojnie, jeszcze masz 5 dni:tak: moze sie uda, z tego co pamiętam to mąż tez chcial, zeby w maju sie urodził bo lubi takie male dzieci, co nie?;-)

awet juz o 700g jest za duzy na szacunki mojego meza ;)

I w takich momentach się cieszę, że mam małą rodzinę i nie trzeba często chodzić na te wszystkie nudne uroczystości;-) Ja mam taki maraton on kwietnia do maja, bo większość moich przyjaciół to barany i byki - ale to oznacza fajną zabawę.

A ja dalej leżę i kwiczę. Choróbsko preszło mi na krtań i mnie boli. A dziś wieczorem znajomi z byłej pracy przygotowali dla mnie taką mini imprezkę przed rozwiązaniem i muszę ruszyć 4 litery na miasto. Jak ja nie lubię kataru!!!!!

Jutro lecę załatwiać położną środowiskową. Już gadałam z nią przez tel. i była super miła:-)

to Ty pisaas o przeziebieniu :) zdrowka!!!

To ja bym wolała w czerwcu, bo w lipcu Szymek ma urodziny, a wolałabym im prezenty kupować z różnych pensji ;P Jeszcze jakby była szansa donosić do tego 23ciego albo chociaż do 20tego - to wtedy bym jedną imprezę robiła, a tak dwie imprezy urodzinowe i dwa prezenty dla dzieci w jednym miesiącu - ja dziękuję :D
Ja tam chętnie urodzę w terminie lub kilka dni przed, tak od 10 mogę rodzić hehe ;P albo nie, od 12tego, bo 12 mam USG jeszcze ;)
:-D hahahahaha można se chcieć ;P natura i tak ma swoje plany ;P

ok kochane, zmykamy z Szymkiem na plac zabaw, ale jestem dzisiaj padnięta i nieprzytomna po tym pikniku!!!

Ostatnia edycja:
pola- no dokładnie :-D

esperanza podziwiam naprawdę ja to co chora jestem to odrazu na krtań :wściekła/y: a jak do tego katar to porażka bo nic tylko bym spała calymi dniami, kobietko kuruj się szybciutko &&&&

rysica no szkoda ze nie bardzo mamy wplyw na to kiedy nasze dzieciaczki zapragna wyjsc na swiat, no ale pomarzyć dobra sprawa :-D tez sobie tak marze i marze, zobaczymy jak wyjdzie ;D

a po co ta polozna srodowiskowa? To jest ta co po porodzie przychodzi do domu i wgl??
a w czerwcu bym chciala bo wtedy fajnie z P bysmy mieli rocznice ze tak powiem ;D tzn
maj-nasz rocznica (10maj 3latka odkąd jestesmy razem)
czerwiec-urodzinki synka (o ile urodzi sie w czerwcu)
lipiec-urodzinki mojego P
sierpień-moje urodzinki ;D

Ostatnia edycja:
Josie, moze brak twojej reakcji na nicnierobienie zadziala? Poczekaj spokojnie,pomysl ze on potrzebuje pograc to jego ucieczka od stresu zwiazanego z narodzinami dziecka...to jego zbieranie sil by podolac gdy ty bedziesz rodzic. Faceci tak maja uwierz mi wszyscy. Im bardziej bedziesz naciskac tym dluzej zajmie mu zrozumienie.

Co do dorotki to tez mysle ze jest zakochana po uszy w malutkim cudzie i dlatego o nas "zapomniala" tez tak chce :)

Zmartwilam sie Milanem i jego nerka kurna, dobrze ze ma dwie to moze nawet nie odczuc ze druga kuleje

Ja mam piekna pogode i zaraz zrobie sernik na zimno z czeresniami na ciasteczkowym spodzie nom nom nom

Ja wiem, ze nie chce urodzic 1czerwca, bo wtedy mały będzie stratny- ja sama jestem z grudnia i wszystkie imprezy (mikołaj, choinka i urodziny) miałam w jednym miesiącu.

reklama
witajcie niedzielnie

Już drugi ranek jak wstaję, to czuję się fatalnie, czuję każdy mięsień, krzyż i stawy kolanowe. Łudzę się, ze może to już dziś... ale jak się rozchodzę, to ból mija. Trzymajcie kciuki, żebym juz do środowego USG nie doczekała, bo juz jestem zmęczona i czas na nas.

Do góry