reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Napisalam do DORoty smsa- nie odpisuje, ale wspominala ze tel. Jej sie zaraz rozladuje. Maz moze jeszcze nie doniosl ladowarki :)

reklama
Witam.

Widzę ze kolejne sie rozpakowują, ja wczoraj pracowity dzień sprzątanie w domu a potem wizyta u mamy. wróciłam wieczorem.

Ciekawe co u Violi i doroty trzymam $&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja to chyba włsnie chciałabym w maju jeszcze bou nas czerwiec tak napiety ze szok

1.06 - dzien dziecka
3.06 - imieniny tescia
4.06 - ur siostrzenca - chrzesniaka
5.06 - ur tesiowej
16.06 - imieniny sis
18.06 - im chrzestnej
23.06 - dzien ojca
22.06 - ur 2 siostrzenca

toz to zbankrutowac idzie:confused2:

Witam sie i jak w kolejny sloneczny dzionek :tak::-D

Wczoraj spedzilismy pol dnia w parku, zrobilismy sobie z mezem grilla- taka mialam chcice ze nie wiem :-D:sorry2: a juz zaspokojona, kilbacha wciagnieta wiec spokuj :-D
Dzis w planie wizyta w kinie na "What to expect when you expecting" film na czasie :-D zebym tylko w kinie nie urodzila...

4 dni do terminu a poza normalnymi "dolegliwosciami" objawow BRAK :szok:

Kciuki za Viole i Dorote, ciekawe ktora nastepna? :-)

Witajcie,

zaraz chyba zwariuje, znowu sie obudzilam z takim kaszlem, ze szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y:
Super, gardlo od nowa boli, zyc nie umierać:wściekła/y:

sicilpol super, ze się karmicie;-) powodzonka. Ile wazy Julcio?:-)

buziak rzeczywiscie macie tych uroczystości w czerwcu:tak: no to się spiesz bo maj sie za chwile kończy;-)

sunshine
my mielismy dzisiaj zaproszenie na grilla ale niestety mąz idzie wczesniej do pracy a kielbaska za mna niezle "chodzi":zawstydzona/y: moze Go namowie, zeby rozpalil popoludniu?!

alijenka ja ostatnio też mam coś problemy ze spaniem:-( a od tyg. przez chorobsko budzilam sie co po chwilę:wściekła/y: dwa dni bylo juz dobrze to dzisiaj od nowa:/
Ależ tez jestem ciekawaa jak tam Dorota, pewnie juz ma Malego przy sobie:tak:

polaa - i jeszcze ktoras pisała o przeziebieniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y: zdrowka Wam zycze bo to okrope ten zapchany kinol, bolące gardło wrrrr szybko wracajcie do zdrowia!!! Zeby na porodówce trzymac fason ;)))

a co do porodowki to P juz mnie 3 razy wywoził hehe
takze wiesz ja to juz gotowa jestem i zwarta i w ogole..;)
ten bzdzil tylko jakis o:-)spały i po ojcu wszystko na ostatnia chwile zostawia ;//
mąż mi sie gorzały i swietego spokoju przez zasranca nie doczeka;-)

Ostatnia edycja:
A ja to chyba włsnie chciałabym w maju jeszcze bou nas czerwiec tak napiety ze szok

1.06 - dzien dziecka
3.06 - imieniny tescia
4.06 - ur siostrzenca - chrzesniaka
5.06 - ur tesiowej
16.06 - imieniny sis
18.06 - im chrzestnej
23.06 - dzien ojca
22.06 - ur 2 siostrzenca

toz to zbankrutowac idzie:confused2:

no faktycznie napięty ''grafik'' na czerwiec masz, my imienin nie obchodzimy ale w maju bylo tak
19maj-ur mojej mamy 26maj dzien matki 30maj ur tesciowej a w czerwcu ma tylko moj brat i to w dzien ojca wiec same rozumiecie dlaczego nie chce w maju a zwlaszcza tego 30 :-D dlatego mam nadzieje na czerwiec

Addiena, &&&&&&&&&&&& to już dzis :-):-):-):-):-):-):-)! Daj znać!

Dorotka, &&&&&&&&&&&&

Ciekawe, jak Kamila.

Mam nadzieję, ze Ania też ok :)

Abiga pewnie niedługo w domku!

Rurka też mogłaby się odezwać...

reklama
Cześć dziewczynki.
Imieniny u ciotki zaliczone wróciliśmy spacerkiem po północy, rano seksik zaliczony. Więc zobaczymy czy cos u nas ruszy :) Zastosowałam w ostatnim tygodniu 2 z najpopularniejszych metod wywoływania porodu, no w sumie 3 jeżeli wziąśc pod uwage drażnienie brodawek podczas seksiku :) Wieszanie firanek odpada... Nie posiadam.

Dorotka - mam nadzieje ze urodziła i juz sie nie meczy. A ładowarke maż pewnie przyniesie. Mój dostał polecenie ze jakby tel mi padł to ma sie zalogować na mnie i was powiadomic :) Zabezpieczyłam sie.

Dzis na obiadek zaplanowałam młode kartofelki, młoda kapustkę i schaboszczaki. A na deser truskawy....

Wieczorem grill balkonowy i moze zaraz się zmobilizuje do zrobienia bezy - bo białka juz od tygodnia prosza abym cos z nimi zrobiła. A na beze takie odstane najlepsze. A beza ze smietaną i truskaweczkami bedzie :)

Po obiadku idziemy z męzem ogladnąc jedyna w polsce okrągła kładke :) Taki nasz podkarpacki nowy wynalazek....

Z wizyt lekarskich mam jedną 30 maja i druga tydzień póxniej zaplanowaną - pytanie na które dotttre :)

MIlego dnia dziewczynki i trzymam kciuki za rodziące.

Do góry