reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Napisalam do DORoty smsa- nie odpisuje, ale wspominala ze tel. Jej sie zaraz rozladuje. Maz moze jeszcze nie doniosl ladowarki :)

reklama
Witam.

Widzę ze kolejne sie rozpakowują, ja wczoraj pracowity dzień sprzątanie w domu a potem wizyta u mamy. wróciłam wieczorem.

Ciekawe co u Violi i doroty trzymam $&&&&&&&&&&&&&&&&

A ja to chyba włsnie chciałabym w maju jeszcze bou nas czerwiec tak napiety ze szok

1.06 - dzien dziecka
3.06 - imieniny tescia
4.06 - ur siostrzenca - chrzesniaka
5.06 - ur tesiowej
16.06 - imieniny sis
18.06 - im chrzestnej
23.06 - dzien ojca
22.06 - ur 2 siostrzenca

toz to zbankrutowac idzie:confused2:

Witam sie i jak w kolejny sloneczny dzionek :tak::-D

Wczoraj spedzilismy pol dnia w parku, zrobilismy sobie z mezem grilla- taka mialam chcice ze nie wiem :-D:sorry2: a juz zaspokojona, kilbacha wciagnieta wiec spokuj :-D
Dzis w planie wizyta w kinie na "What to expect when you expecting" film na czasie :-D zebym tylko w kinie nie urodzila...

4 dni do terminu a poza normalnymi "dolegliwosciami" objawow BRAK :szok:

Kciuki za Viole i Dorote, ciekawe ktora nastepna? :-)

Witajcie,

zaraz chyba zwariuje, znowu sie obudzilam z takim kaszlem, ze szkoda gadac:wściekła/y::wściekła/y:
Super, gardlo od nowa boli, zyc nie umierać:wściekła/y:

sicilpol super, ze się karmicie;-) powodzonka. Ile wazy Julcio?:-)

buziak rzeczywiscie macie tych uroczystości w czerwcu:tak: no to się spiesz bo maj sie za chwile kończy;-)

sunshine
my mielismy dzisiaj zaproszenie na grilla ale niestety mąz idzie wczesniej do pracy a kielbaska za mna niezle "chodzi":zawstydzona/y: moze Go namowie, zeby rozpalil popoludniu?!

alijenka ja ostatnio też mam coś problemy ze spaniem:-( a od tyg. przez chorobsko budzilam sie co po chwilę:wściekła/y: dwa dni bylo juz dobrze to dzisiaj od nowa:/
Ależ tez jestem ciekawaa jak tam Dorota, pewnie juz ma Malego przy sobie:tak:

polaa - i jeszcze ktoras pisała o przeziebieniu :zawstydzona/y::zawstydzona/y: zdrowka Wam zycze bo to okrope ten zapchany kinol, bolące gardło wrrrr szybko wracajcie do zdrowia!!! Zeby na porodówce trzymac fason ;)))

a co do porodowki to P juz mnie 3 razy wywoził hehe
takze wiesz ja to juz gotowa jestem i zwarta i w ogole..;)
ten bzdzil tylko jakis o:-)spały i po ojcu wszystko na ostatnia chwile zostawia ;//
mąż mi sie gorzały i swietego spokoju przez zasranca nie doczeka;-)

Ostatnia edycja:
A ja to chyba włsnie chciałabym w maju jeszcze bou nas czerwiec tak napiety ze szok

1.06 - dzien dziecka
3.06 - imieniny tescia
4.06 - ur siostrzenca - chrzesniaka
5.06 - ur tesiowej
16.06 - imieniny sis
18.06 - im chrzestnej
23.06 - dzien ojca
22.06 - ur 2 siostrzenca

toz to zbankrutowac idzie:confused2:

no faktycznie napięty ''grafik'' na czerwiec masz, my imienin nie obchodzimy ale w maju bylo tak
19maj-ur mojej mamy 26maj dzien matki 30maj ur tesciowej a w czerwcu ma tylko moj brat i to w dzien ojca wiec same rozumiecie dlaczego nie chce w maju a zwlaszcza tego 30 :-D dlatego mam nadzieje na czerwiec

Addiena, &&&&&&&&&&&& to już dzis :-):-):-):-):-):-):-)! Daj znać!

Dorotka, &&&&&&&&&&&&

Ciekawe, jak Kamila.

Mam nadzieję, ze Ania też ok :)

Abiga pewnie niedługo w domku!

Rurka też mogłaby się odezwać...

reklama
Cześć dziewczynki.
Imieniny u ciotki zaliczone wróciliśmy spacerkiem po północy, rano seksik zaliczony. Więc zobaczymy czy cos u nas ruszy :) Zastosowałam w ostatnim tygodniu 2 z najpopularniejszych metod wywoływania porodu, no w sumie 3 jeżeli wziąśc pod uwage drażnienie brodawek podczas seksiku :) Wieszanie firanek odpada... Nie posiadam.

Dorotka - mam nadzieje ze urodziła i juz sie nie meczy. A ładowarke maż pewnie przyniesie. Mój dostał polecenie ze jakby tel mi padł to ma sie zalogować na mnie i was powiadomic :) Zabezpieczyłam sie.

Dzis na obiadek zaplanowałam młode kartofelki, młoda kapustkę i schaboszczaki. A na deser truskawy....

Wieczorem grill balkonowy i moze zaraz się zmobilizuje do zrobienia bezy - bo białka juz od tygodnia prosza abym cos z nimi zrobiła. A na beze takie odstane najlepsze. A beza ze smietaną i truskaweczkami bedzie :)

Po obiadku idziemy z męzem ogladnąc jedyna w polsce okrągła kładke :) Taki nasz podkarpacki nowy wynalazek....

Z wizyt lekarskich mam jedną 30 maja i druga tydzień póxniej zaplanowaną - pytanie na które dotttre :)

MIlego dnia dziewczynki i trzymam kciuki za rodziące.

Do góry