reklama
buziak
Fanka BB :)
A ja to chyba włsnie chciałabym w maju jeszcze bou nas czerwiec tak napiety ze szok
1.06 - dzien dziecka
3.06 - imieniny tescia
4.06 - ur siostrzenca - chrzesniaka
5.06 - ur tesiowej
16.06 - imieniny sis
18.06 - im chrzestnej
23.06 - dzien ojca
22.06 - ur 2 siostrzenca
toz to zbankrutowac idzie
1.06 - dzien dziecka
3.06 - imieniny tescia
5.06 - ur tesiowej
16.06 - imieniny sis
18.06 - im chrzestnej
23.06 - dzien ojca
22.06 - ur 2 siostrzenca
Sunshine6
Witam sie i jak w kolejny sloneczny dzionek
Wczoraj spedzilismy pol dnia w parku, zrobilismy sobie z mezem grilla- taka mialam chcice ze nie wiem a juz zaspokojona, kilbacha wciagnieta wiec spokuj
Dzis w planie wizyta w kinie na "What to expect when you expecting" film na czasie zebym tylko w kinie nie urodzila...
4 dni do terminu a poza normalnymi "dolegliwosciami" objawow BRAK
Kciuki za Viole i Dorote, ciekawe ktora nastepna? :-)
Wczoraj spedzilismy pol dnia w parku, zrobilismy sobie z mezem grilla- taka mialam chcice ze nie wiem a juz zaspokojona, kilbacha wciagnieta wiec spokuj
Dzis w planie wizyta w kinie na "What to expect when you expecting" film na czasie zebym tylko w kinie nie urodzila...
4 dni do terminu a poza normalnymi "dolegliwosciami" objawow BRAK
Kciuki za Viole i Dorote, ciekawe ktora nastepna? :-)
Witajcie,
zaraz chyba zwariuje, znowu sie obudzilam z takim kaszlem, ze szkoda gadac
Super, gardlo od nowa boli, zyc nie umierać
sicilpol super, ze się karmicie;-) powodzonka. Ile wazy Julcio?:-)
buziak rzeczywiscie macie tych uroczystości w czerwcu no to się spiesz bo maj sie za chwile kończy;-)
sunshine my mielismy dzisiaj zaproszenie na grilla ale niestety mąz idzie wczesniej do pracy a kielbaska za mna niezle "chodzi" moze Go namowie, zeby rozpalil popoludniu?!
alijenka ja ostatnio też mam coś problemy ze spaniem:-( a od tyg. przez chorobsko budzilam sie co po chwilę dwa dni bylo juz dobrze to dzisiaj od nowa:/
Ależ tez jestem ciekawaa jak tam Dorota, pewnie juz ma Malego przy sobie
zaraz chyba zwariuje, znowu sie obudzilam z takim kaszlem, ze szkoda gadac
Super, gardlo od nowa boli, zyc nie umierać
sicilpol super, ze się karmicie;-) powodzonka. Ile wazy Julcio?:-)
buziak rzeczywiscie macie tych uroczystości w czerwcu no to się spiesz bo maj sie za chwile kończy;-)
sunshine my mielismy dzisiaj zaproszenie na grilla ale niestety mąz idzie wczesniej do pracy a kielbaska za mna niezle "chodzi" moze Go namowie, zeby rozpalil popoludniu?!
alijenka ja ostatnio też mam coś problemy ze spaniem:-( a od tyg. przez chorobsko budzilam sie co po chwilę dwa dni bylo juz dobrze to dzisiaj od nowa:/
Ależ tez jestem ciekawaa jak tam Dorota, pewnie juz ma Malego przy sobie
buziak
polaa - i jeszcze ktoras pisała o przeziebieniu zdrowka Wam zycze bo to okrope ten zapchany kinol, bolące gardło wrrrr szybko wracajcie do zdrowia!!! Zeby na porodówce trzymac fason ))
a co do porodowki to P juz mnie 3 razy wywoził hehe
takze wiesz ja to juz gotowa jestem i zwarta i w ogole..
ten bzdzil tylko jakis o:-)spały i po ojcu wszystko na ostatnia chwile zostawia ;//
mąż mi sie gorzały i swietego spokoju przez zasranca nie doczeka;-)
a co do porodowki to P juz mnie 3 razy wywoził hehe
takze wiesz ja to juz gotowa jestem i zwarta i w ogole..
ten bzdzil tylko jakis o:-)spały i po ojcu wszystko na ostatnia chwile zostawia ;//
mąż mi sie gorzały i swietego spokoju przez zasranca nie doczeka;-)
Ostatnia edycja:
A ja to chyba włsnie chciałabym w maju jeszcze bou nas czerwiec tak napiety ze szok
1.06 - dzien dziecka
3.06 - imieniny tescia
5.06 - ur tesiowej
16.06 - imieniny sis
18.06 - im chrzestnej
23.06 - dzien ojca
22.06 - ur 2 siostrzenca
no faktycznie napięty ''grafik'' na czerwiec masz, my imienin nie obchodzimy ale w maju bylo tak
19maj-ur mojej mamy 26maj dzien matki 30maj ur tesciowej a w czerwcu ma tylko moj brat i to w dzien ojca wiec same rozumiecie dlaczego nie chce w maju a zwlaszcza tego 30 dlatego mam nadzieje na czerwiec
reklama
Cześć dziewczynki.
Imieniny u ciotki zaliczone wróciliśmy spacerkiem po północy, rano seksik zaliczony. Więc zobaczymy czy cos u nas ruszy Zastosowałam w ostatnim tygodniu 2 z najpopularniejszych metod wywoływania porodu, no w sumie 3 jeżeli wziąśc pod uwage drażnienie brodawek podczas seksiku Wieszanie firanek odpada... Nie posiadam.
Dorotka - mam nadzieje ze urodziła i juz sie nie meczy. A ładowarke maż pewnie przyniesie. Mój dostał polecenie ze jakby tel mi padł to ma sie zalogować na mnie i was powiadomic Zabezpieczyłam sie.
Dzis na obiadek zaplanowałam młode kartofelki, młoda kapustkę i schaboszczaki. A na deser truskawy....
Wieczorem grill balkonowy i moze zaraz się zmobilizuje do zrobienia bezy - bo białka juz od tygodnia prosza abym cos z nimi zrobiła. A na beze takie odstane najlepsze. A beza ze smietaną i truskaweczkami bedzie
Po obiadku idziemy z męzem ogladnąc jedyna w polsce okrągła kładke Taki nasz podkarpacki nowy wynalazek....
Z wizyt lekarskich mam jedną 30 maja i druga tydzień póxniej zaplanowaną - pytanie na które dotttre
MIlego dnia dziewczynki i trzymam kciuki za rodziące.
Imieniny u ciotki zaliczone wróciliśmy spacerkiem po północy, rano seksik zaliczony. Więc zobaczymy czy cos u nas ruszy Zastosowałam w ostatnim tygodniu 2 z najpopularniejszych metod wywoływania porodu, no w sumie 3 jeżeli wziąśc pod uwage drażnienie brodawek podczas seksiku Wieszanie firanek odpada... Nie posiadam.
Dorotka - mam nadzieje ze urodziła i juz sie nie meczy. A ładowarke maż pewnie przyniesie. Mój dostał polecenie ze jakby tel mi padł to ma sie zalogować na mnie i was powiadomic Zabezpieczyłam sie.
Dzis na obiadek zaplanowałam młode kartofelki, młoda kapustkę i schaboszczaki. A na deser truskawy....
Wieczorem grill balkonowy i moze zaraz się zmobilizuje do zrobienia bezy - bo białka juz od tygodnia prosza abym cos z nimi zrobiła. A na beze takie odstane najlepsze. A beza ze smietaną i truskaweczkami bedzie
Po obiadku idziemy z męzem ogladnąc jedyna w polsce okrągła kładke Taki nasz podkarpacki nowy wynalazek....
Z wizyt lekarskich mam jedną 30 maja i druga tydzień póxniej zaplanowaną - pytanie na które dotttre
MIlego dnia dziewczynki i trzymam kciuki za rodziące.