reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja jednak po sniadaniu jeszcze przyciłam komra ;))
Jak całą ciaze spac nie mogłam i cieszyłam sie ze moge smiało zarywac nocki to teraz mi sie cholera odmieniło ;// normalnie spałabym wszedzie.. poprostu padam.

////monika - ale sie zgrałysmy z tym tematem spania
:eek::-D

Sicil - no to przystawiaj go przystawiaj bo jak Ci sie rozleniwi to ciezko bedzie a on coraz cwanszy teraz juz sie bedzie robił. Ponadto i Tobie to pobudza laktacje to walcz!!! Mi sie nie udało, ale za Was mooooocno trzymam kciuki!!!!!

Ciekawe jak Dorota, tez ciekawa jestem.. Albo urodziła alo sie jeszcze biedna meczy w sume nie wiadomo??:-( Powodzeia tam u Ciebie jakby co!!! :) Trzmam kciuki za to zey poszło szybko i łatwo!!!

No moj brzuch stoi reguarnie w doscdługich odstepach ale leniuch widac wzia sie troche za siebie i cos tam iby kombinuje:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
a ja bym chętnie przysnęła, ale mąż w pracy a Szymek ma dzień kombinowania :dry: no i się nie wyspałam, chociaż położyłam się dość wcześnie....

Jeszcze tydzień i jeden dzień i ostatnia (oby!) wizyta u gina ;)

Ja w czwartek mam wizytę u gina ciekawe czy ostatnią ale chyba bez usg tak mi się coś wydaje, już mi powiedział że zwolnienie mi wypisze aż do 25 czerwca a jak urodzę wcześniej to mi ZUS od dnia narodzin zrobi to jako macieżyński

Wy teraz śpicie a ja coś nie mogę ostatnio spać :-(

Witam się i ja po kolejnej koszmarnej ciążowej nocy wrr...
Jak mnie bolą biodra dziś normalnie wstać nie mogę
Ciekawe czy Dorotka urodziła pewnie tak u mnie w pierwszej ciąży właśnie tak się zaczęło jak już krew zaczęła lecieć po nogach to poszło z górki
Nie wiem co by tu dziś robić na spacery nie mam siły z drugiej strony przydałoby się może wtedy coś ruszy albo jakiś sexik qrcze ale nie wiem czy mogę ech... byle do wtorku może lekarz mi powie w jakim to stanie wszystko na dole
a ja juz 39 tydzien w poprzedniej urodzilam w 39:szok:

A ja według suwaczka weszłam już w 9 miesiąc i..... Aaaaaaaaaaaaaaaaaa przeraża mnie, że to coraz bliżej, a jednocześnie nie mogę się doczekać!!! :D

Buziak-faktycznie. Ja też dzisiaj wstałam o 7 a poźniej jeszcze przysnęłam:)

raznej mi troche, bo juz sie bałam ze zaczynam fiksowac hehe ;))

my dzis obskoczymy obie mamy, nie wiem czy sie zegnac juz czy nie bo to juz 3raz to i tak pewnie nikt mi nie uwierzy hehe
Ale tak czy inaczej mam juz dosc siedzeni w domu i dajemy na ta dzałke.
Jakby ktoras sie namysliła na rodzenie dzisiaj to zycze powodzonka!!!!!
chciaz jeszcze pewnie tu zajrze przed wyjsciem z domu ;)

Witam ja już po rannej zabawie s siostrzeńcem, a teraz wujek go zabrał na targi motoryzacyjne :) więc trochę spokoju, potem mu rowerek obiecałam.
Wczoraj mi się miło zrobiło, bo chrześnica (17l) przyjechała do mnie z różyczką :)

Ciekawe jak Dorotka czy tuli małego i zapomniała o bożym świecie czy jeszcze się męczy, no i cały czas też myślę jak Milanek z tą nereczką.

reklama
My też się witamy!
Nie śpimy od 5!!! Masakra - przecież to niedziela!!!
Wczoraj grill u Rodziców - mega trudna sprawa - zjadła troszkę, a później miałam takie bóle żołądka że haja - Młody miał nóżki akurat na żołądku i wątrobie :eek: później był obiecujący ból brzucha, ale po prysznicu się wyciszyło.
U nas noc w miarę. Dziś planuję długi spacer :-)
Kolejny dzień przed nami! No i mamy pełnych 38 tygodni :szok: Za dwa termin porodu :happy2:
to tak samo jak my :tak:

przydałby mi sie ktos taki w domu:sorry2: Ubolewam ze moj P nie ma syndromu wicia gniazda ;/////

No chyba troche syna zdenerwowałam tymi oskarzeniami bo troche wziął mi sie skarb do roboty ;) Kilka razy brzuch mi niezle stanął i czułam takie parcie jakby potrzebe do toalety na 2 ale to nie to ;//

Wiec jakby co to ja sie zamieniłam, zeby nie było ze nie ;))

A to kłucie to maluch głowka Ci na szyjke naciska ;)

My wstalimy juz bo ile mozna w sumie spac ;)

Ciekawe co u Doroty?
niech lepiej jeszcze nie naciska, niech poczeka do czerwca! Bo a takim tempie jak bedzie naciskal to jeszcze w maju zaczne rodzic ;o a tak bardzo chcialabym w czerwcu dopiero

Ja w czwartek mam wizytę u gina ciekawe czy ostatnią ale chyba bez usg tak mi się coś wydaje, już mi powiedział że zwolnienie mi wypisze aż do 25 czerwca a jak urodzę wcześniej to mi ZUS od dnia narodzin zrobi to jako macieżyński

Wy teraz śpicie a ja coś nie mogę ostatnio spać :-(
ja tez spacnie moge :(

Dzis cala noc z zegarkiem w reku co 1,5h latalam do toalety a od 6rano co godzine i wgl przezte wczorajsze wasze pytaniai wgl z wodami co chwilke w nnocy jak sie budzialam to patrzalam czy przypadkiem wody mi nie odeszy ehhh

Witam sie z ranka,
ide zaraz zrobic sniadanko ogarnac sie i moze jak P wroci jakis spacerek? zobaczymy
ciekawe jak tam Dorotka, i &&&&& jakby ktoras zaczela dzis rodzic :-)

Do góry