reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Buziak to ja juz nie bede z domu wychodzic...bo opcji "oszczania " sie nie przewidzialam a rzeczywiscie moglo by tak wygladac:eek: nadzieja w ludziach ze sie domysla ze to wody jak zobacza spanikowana kobiete w ciazydo kompeltu :-D albo zaczac krzyczec ze wody odeszly hehehehe

reklama
oj jak mi się lepieij na serduchu zrobiła jak tu wlazłam i poczytałam że was te wasze połówki wkurzają, bo myślałam że ja tylko się czepiam ...a ja dzisiaj mam z S dzień milczenia - może zamieniliśmy ze sobą 3 zdania przez cały dzień....i w du..to mam, wolałam go przespać niż sie z nim kłócić..wszytsko mnie zaczyna wkurzać u niego...zanim sie chłop rozbuja z robotą to ja z brzuchem zrobię to 5 razy szybciej, masakra jakaś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Buziak to ja juz nie bede z domu wychodzic...bo opcji "oszczania " sie nie przewidzialam a rzeczywiscie moglo by tak wygladac:eek: nadzieja w ludziach ze sie domysla ze to wody jak zobacza spanikowana kobiete w ciazydo kompeltu :-D albo zaczac krzyczec ze wody odeszly hehehehe

to Ty lepiej krzycz ze Ci te wody odchodza zanim jeszcze z klatki wyjdziesz he tak na wszelki wypadek ;)
i drzyyyyyj sie porzednie:-)

u mnie to jak się drzwi nie zamykały od znajomych tak teraz cisza taka że oszaleć idzie !!! od środy jestem sama i poprostu można czegoś na psychice dostać !!!!

no to aga zaszalałaś dziś !!!!

u nas kiedys co piatek i sobota były schadzki, ale zauwazyłam ze to działa w jedna strone i tylko do nas sie wpakowac bylo wygodnie wiec troche sama to zakonczyłm... ale i tak czesciej znajomych widzialam niz teraz..np kolezanka miała mnie odwiedzic jeszcze przed ciaza a efekt jest taki ze prawie rodze a sie jeszcze nie widziałysmy :eek:
bywa :sorry2:

Pogrilowalam w parku, pochodzilam a teraz dogorywam na sofie przed telewizorem. Wieczory sa najgorsze czuje jakbym miala polamane kosci w doopie. Ledwo chodze. Male kroki bo mam wrazenie ze pekne. Teraz nie cierpie nocy bo boli mnie kazda zmiana pozycji. Nie wiem jak baby sobie radza z
Ponad 4kg bobasami w brzuchu

ciekawe co tam u Kamili i Milana

ja też już chodzić nie mogę, jeszcze jak siedzę to jest oki ale jak wstanę to jak kaczka w rozkroku muszę iść !!!! niestety tak wygląda końcówka ciąży !!!! same chciałyśmy :szok: :-D :eek:

Ostatnia edycja:
A ja się bawiłam właśnie z siostrzeńcem zwierzątkami w rodzinę mama tata i synek no i on bierze słonia i mówi ciociu Ty będziesz mama słonica :cool2::cool2::cool2:idealniej nie mógł wybrać.
No nic odpalamy sobie jakąś bajke i kładziemy się do łóżka, bo od 6ej jestem na nogach.

wiecie co zazdroszczę tym co mają kontakt z dziećmi bo ja to nawet nie pamiętam jakie kołysanki można dziecku śpiewać nie mówiąc już o zabawach czy wierszykach :((

oj jak mi się lepieij na serduchu zrobiła jak tu wlazłam i poczytałam że was te wasze połówki wkurzają, bo myślałam że ja tylko się czepiam ...a ja dzisiaj mam z S dzień milczenia - może zamieniliśmy ze sobą 3 zdania przez cały dzień....i w du..to mam, wolałam go przespać niż sie z nim kłócić..wszytsko mnie zaczyna wkurzać u niego...zanim sie chłop rozbuja z robotą to ja z brzuchem zrobię to 5 razy szybciej, masakra jakaś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj cos o tym wiem. Dzisiaj znów posprzątałam całą chałupę - kurze, odkurzanie, mycie podłóg, a K. jeden pokój do tej pory ogarnia. No już mnie po prostu wkurza.
Ale i jeden sukces był - zawiesił zegar z Kubusiem w pokoju dziecka !!!!

ciekawe co tam u Kamili i Milana

ja też już chodzić nie mogę, jeszcze jak siedzę to jest oki ale jak wstanę to jak kaczka w rozkroku muszę iść !!!! niestety tak wygląda końcówka ciąży !!!! same chciałyśmy :szok: :-D :eek:

Słyszę to za każdym razem gdy zastękam, że coś mnie boli.....

Ja też dzisiaj byłam u swojej Mamy na cmentarzu i ryczałam. Może głupio to zabrzmi, ale teraz jakoś bardziej mi jej brak niż wtedy gdy zmarła. Chyba jej nie doceniałam.

A ja się bawiłam właśnie z siostrzeńcem zwierzątkami w rodzinę mama tata i synek no i on bierze słonia i mówi ciociu Ty będziesz mama słonica :cool2::cool2::cool2:idealniej nie mógł wybrać.
No nic odpalamy sobie jakąś bajke i kładziemy się do łóżka, bo od 6ej jestem na nogach.

Określenia dzieci są odlotowe.
Jak miałam praktyki w przedszkolu (studiowałam pedagogikę przedszkolną) to podczas ubierania jedego brzdąca usłyszałam tekst: "Ale pani ma krzywe zęby". Zamurowało mnie :szok:.

reklama
Dziś na rynku były targi książki dla dzieci i młodzieży i jakaś pani z biblioteki dała mi jakąś karte gdzie będę mogła odebrać jakieś upominki jak mały się urodzi i od razu zapisać jego do biblioteki i jestem w szoku ile fajnym spotkań jest dla dzieci już od urodzenia.

Alijenka jak będziesz chciała to wyślę Ci piosenki kołysanki itp dla dzieci :)
Zmykam na Dumbo :)

Co do odzywek dzieci ostatnio jechałam z Kubą(3,5l) autobusem i wlazła jakaś menelara i każdy odwraca się itp bo taki smród, a Kuba na cały głos ciekawe co za smród wszedł do tego autobusu- lepiej niech wyjdzie, bo na dworze jest więcej powietrza :D

Do góry