reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Buziak to ja juz nie bede z domu wychodzic...bo opcji "oszczania " sie nie przewidzialam a rzeczywiscie moglo by tak wygladac:eek: nadzieja w ludziach ze sie domysla ze to wody jak zobacza spanikowana kobiete w ciazydo kompeltu :-D albo zaczac krzyczec ze wody odeszly hehehehe

reklama
oj jak mi się lepieij na serduchu zrobiła jak tu wlazłam i poczytałam że was te wasze połówki wkurzają, bo myślałam że ja tylko się czepiam ...a ja dzisiaj mam z S dzień milczenia - może zamieniliśmy ze sobą 3 zdania przez cały dzień....i w du..to mam, wolałam go przespać niż sie z nim kłócić..wszytsko mnie zaczyna wkurzać u niego...zanim sie chłop rozbuja z robotą to ja z brzuchem zrobię to 5 razy szybciej, masakra jakaś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Buziak to ja juz nie bede z domu wychodzic...bo opcji "oszczania " sie nie przewidzialam a rzeczywiscie moglo by tak wygladac:eek: nadzieja w ludziach ze sie domysla ze to wody jak zobacza spanikowana kobiete w ciazydo kompeltu :-D albo zaczac krzyczec ze wody odeszly hehehehe

to Ty lepiej krzycz ze Ci te wody odchodza zanim jeszcze z klatki wyjdziesz he tak na wszelki wypadek ;)
i drzyyyyyj sie porzednie:-)

u mnie to jak się drzwi nie zamykały od znajomych tak teraz cisza taka że oszaleć idzie !!! od środy jestem sama i poprostu można czegoś na psychice dostać !!!!

no to aga zaszalałaś dziś !!!!

u nas kiedys co piatek i sobota były schadzki, ale zauwazyłam ze to działa w jedna strone i tylko do nas sie wpakowac bylo wygodnie wiec troche sama to zakonczyłm... ale i tak czesciej znajomych widzialam niz teraz..np kolezanka miała mnie odwiedzic jeszcze przed ciaza a efekt jest taki ze prawie rodze a sie jeszcze nie widziałysmy :eek:
bywa :sorry2:

Pogrilowalam w parku, pochodzilam a teraz dogorywam na sofie przed telewizorem. Wieczory sa najgorsze czuje jakbym miala polamane kosci w doopie. Ledwo chodze. Male kroki bo mam wrazenie ze pekne. Teraz nie cierpie nocy bo boli mnie kazda zmiana pozycji. Nie wiem jak baby sobie radza z
Ponad 4kg bobasami w brzuchu

ciekawe co tam u Kamili i Milana

ja też już chodzić nie mogę, jeszcze jak siedzę to jest oki ale jak wstanę to jak kaczka w rozkroku muszę iść !!!! niestety tak wygląda końcówka ciąży !!!! same chciałyśmy :szok: :-D :eek:

Ostatnia edycja:
A ja się bawiłam właśnie z siostrzeńcem zwierzątkami w rodzinę mama tata i synek no i on bierze słonia i mówi ciociu Ty będziesz mama słonica :cool2::cool2::cool2:idealniej nie mógł wybrać.
No nic odpalamy sobie jakąś bajke i kładziemy się do łóżka, bo od 6ej jestem na nogach.

wiecie co zazdroszczę tym co mają kontakt z dziećmi bo ja to nawet nie pamiętam jakie kołysanki można dziecku śpiewać nie mówiąc już o zabawach czy wierszykach :((

oj jak mi się lepieij na serduchu zrobiła jak tu wlazłam i poczytałam że was te wasze połówki wkurzają, bo myślałam że ja tylko się czepiam ...a ja dzisiaj mam z S dzień milczenia - może zamieniliśmy ze sobą 3 zdania przez cały dzień....i w du..to mam, wolałam go przespać niż sie z nim kłócić..wszytsko mnie zaczyna wkurzać u niego...zanim sie chłop rozbuja z robotą to ja z brzuchem zrobię to 5 razy szybciej, masakra jakaś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj cos o tym wiem. Dzisiaj znów posprzątałam całą chałupę - kurze, odkurzanie, mycie podłóg, a K. jeden pokój do tej pory ogarnia. No już mnie po prostu wkurza.
Ale i jeden sukces był - zawiesił zegar z Kubusiem w pokoju dziecka !!!!

ciekawe co tam u Kamili i Milana

ja też już chodzić nie mogę, jeszcze jak siedzę to jest oki ale jak wstanę to jak kaczka w rozkroku muszę iść !!!! niestety tak wygląda końcówka ciąży !!!! same chciałyśmy :szok: :-D :eek:

Słyszę to za każdym razem gdy zastękam, że coś mnie boli.....

Ja też dzisiaj byłam u swojej Mamy na cmentarzu i ryczałam. Może głupio to zabrzmi, ale teraz jakoś bardziej mi jej brak niż wtedy gdy zmarła. Chyba jej nie doceniałam.

A ja się bawiłam właśnie z siostrzeńcem zwierzątkami w rodzinę mama tata i synek no i on bierze słonia i mówi ciociu Ty będziesz mama słonica :cool2::cool2::cool2:idealniej nie mógł wybrać.
No nic odpalamy sobie jakąś bajke i kładziemy się do łóżka, bo od 6ej jestem na nogach.

Określenia dzieci są odlotowe.
Jak miałam praktyki w przedszkolu (studiowałam pedagogikę przedszkolną) to podczas ubierania jedego brzdąca usłyszałam tekst: "Ale pani ma krzywe zęby". Zamurowało mnie :szok:.

reklama
Dziś na rynku były targi książki dla dzieci i młodzieży i jakaś pani z biblioteki dała mi jakąś karte gdzie będę mogła odebrać jakieś upominki jak mały się urodzi i od razu zapisać jego do biblioteki i jestem w szoku ile fajnym spotkań jest dla dzieci już od urodzenia.

Alijenka jak będziesz chciała to wyślę Ci piosenki kołysanki itp dla dzieci :)
Zmykam na Dumbo :)

Co do odzywek dzieci ostatnio jechałam z Kubą(3,5l) autobusem i wlazła jakaś menelara i każdy odwraca się itp bo taki smród, a Kuba na cały głos ciekawe co za smród wszedł do tego autobusu- lepiej niech wyjdzie, bo na dworze jest więcej powietrza :D

Do góry