reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Najgorsza dla mnie jest ta niewiedza.. kiedy to nastapi???
Jakbym wiedziała np ze konkretnie za 2tyg i koniec kropka to bym sobie spoojnie czekała ten czas i byłoby fajnie a tak człowiek siedzi jak na bombie i nie wie kiedy i jak noooo :confused::confused::confused:
A ja to chyba bym nie chciała wiedzieć... Wolę z zaskoczenia.. Nie zdążę się zdenerwować za bardzo ;-)

reklama
Alijenka podobno wody odchodza tylko 15 % kobiet, reszcie albo juz po wielu godzinach skurczy albo wogole i tzeba przebijac pecherz plodowy . co nie znaczy ze tez sie tego nie obawiam:/ tez jednak wolalabym wiedziec kiedy bo wiele rzeczy hccialabym zrobic czy gdzies pojechac a tu boje sie troche z miasta ruszyc bo jeszce zaczne rodzic i wtedy jak ja dojade:/

ja to w ogole juz sie boje jezdzic autem sama, choc wczoraj sie wybralam prawie 30 km do rodzicow mojego K, ale u nas niedawno był taki straszny wypadek samochodowy i ciągle mam go w głowie i od tego momentu boję się w ciąży jeździć
kurde ale tez zla jestem tak to znajomi wydzwaniali bo trzeba bylo im miejsca aby sie napic i imprezke zrobic a tak jak dzis festyn i wiedza ze siedze sama w domu choc by zadzwonili zapytac czy nie przyjde posiedziec z nimi to nic zero tel.

mnie przerażają te wody bo kurde aby nie odeszły w najmniej niespodziewanym momencie !!!
Ja się naczytała tego Waszego straszenia i dzisiaj podłożę sobie podkład pod materac. :sorry2:

Alijenka podobno wody odchodza tylko 15 % kobiet, reszcie albo juz po wielu godzinach skurczy albo wogole i tzeba przebijac pecherz plodowy . co nie znaczy ze tez sie tego nie obawiam:/
Tylko 15%? Na filmach ZAWSZE odchodzą z wielką pompą! ;-)

kurde ale tez zla jestem tak to znajomi wydzwaniali bo trzeba bylo im miejsca aby sie napic i imprezke zrobic a tak jak dzis festyn i wiedza ze siedze sama w domu choc by zadzwonili zapytac czy nie przyjde posiedziec z nimi to nic zero tel.

a to Ty nie wiesz ze kobiety w ciazy i z malymi dziecmi to juz tredowate dla bezdzietnych ludzi?:sorry2: albo z takimi wiekszymi dziecmi. od razu chyba zakladaja ze z nami to juz nie zabawa...:dry:

Macku no wlasnie ostatnio czytalam w ktoryms ciazowym kalendarzu ze tylko 15 %, zeby sie nie stresowac ze odejda w sklepie bo na stojaco to jeszcze rzadziej odchodza bo wtedy glowka wyjscie zatyka i rzadko kiedy tak chlupna, najczesciej jednak na lezaco bo moga swobodniej wyplywac. ja to wogole sobie tego nie wyobrazam zeby mi wody odeszly i jak ja wtedy dojade?zaleje pol auta?albo taksowki:/

Ostatnia edycja:
no dokładnie trzeba pomyśleć już nad podkładem pod prześcieradło !!!!!!
wiem wiem że my już trędowate jesteśmy a tym bardziej że ja byłam bardzo imprezowa zawsze a teraz nagle bach i się skończyło to już nie jestem dla nich atrakcyjna !!!!!!!!!! teraz to tylko ciotki, babcie, tesciowe, rodzice ooooooooooo oni się interesują co się dzieje !!!!!
ja pitole !!!!!!!!!!!!!!

no niestety nas tez znajomi rzadziej odwidzaja ale jest mi to na reke bo ile mozna było ostentacyjnie ziewac zeby juz sobie poszli ;-)

co do odejscia wód to nie wiem czy nie lepiej jakby tak miałypublicznie odejsc to jakby chlustneły - bynajmniej wiadomo by było ze to wody.. gorzej tak tylko zmoczyc gacie i musiec ta jeszcze dojsc do domu jakby sie poszczał człowiek ;///

macku - na filmach porody to w ogole fajne sa ;))

Ledwo żyję jak wyszłam po 14tej tak dopiero wrociłam :) pojechałam z siostrzeńcem na rynek pospacerować, potem do babci i tak zeszło większość spacerkiem. Mam nadzieje, ze nic się nie będzie dziać, bo siostrzeńca zostawiam sobie do wtorku.

Co do wód to ja mam jazdy od paru dni i gdzie nie jestem to zastanawiam się coby było jakby teraz ze mnie chlusnęły .

reklama
u mnie to jak się drzwi nie zamykały od znajomych tak teraz cisza taka że oszaleć idzie !!! od środy jestem sama i poprostu można czegoś na psychice dostać !!!!

no to aga zaszalałaś dziś !!!!

Do góry