reklama
blond_20
Czarownica
Buziak Rafal jak rok temu ospe mial to nam pediatra pozwolila wyjsc z domu juz ze strupkami, byleby goraczki nie bylo i nowych wykwitow. wiec odczekalam 2 dni i jak sie nic nowego nie pojawilo to wyszedl. on wtedy chodzil do zlobka i wszystkie dzieci mialy oczywiscie hurtowo no i po ospie kazde ze strupkami chodzilo juz do zlobka. wiec my dlugo nie czekalismy.zreszta za bardzo nie moglismy bo nie mialabym nawet jak nam jedzenia kupic, a mlodego nie moglam zostawic samego. tyle ze u nas ospa przbiegla lajtowo bardzo.9 dni i bardzo lagodnie odpukac
Dorota trzymam kciuki zeby o bylo juz!
Addiena za Was tez oczywiscie bede jutro trzymac
Dorota trzymam kciuki zeby o bylo juz!
Addiena za Was tez oczywiscie bede jutro trzymac
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Wróciłam od swojej mamusi z cmentarza i jakoś mi tak bardzo smutno, jakoś nie mogę się nadal pogodzić z tą myślą że nie zobaczy swojej wnuczki, aż się na cmentarzu popłakałam :-( :-( :-(, a miała by dopiero 56 lat :-( :-(
buziak
Fanka BB :)
Wróciłam od swojej mamusi z cmentarza i jakoś mi tak bardzo smutno, jakoś nie mogę się nadal pogodzić z tą myślą że nie zobaczy swojej wnuczki, aż się na cmentarzu popłakałam :-( :-( :-(, a miała by dopiero 56 lat :-( :-(
aljienka - zobaczy Was !!! Z góry bedzie nad Wami czuwac i sie opiekowac wnuczką! Ja wierze w to, ze bliscy sa przy nas.
Jeju jaka ja dzis senna jestem A moze to jest objaw porodu??? :-)
buziak
eeee chyba nie.....
Bo ja też ledwo na oczy widze.
MIłego wieczorku dziewczynki - ide na imieniny....
jakie Wy szczere do bólu jestescie noooo ;(((
alijenka
buziak dziękuję ............... mam nadzieję że masz rację
ale ja dziś też jakaś nie do życia jestem, piję właśnie drugą kawę bo i tak spać nie będę mogła, niedaleko mnie dziś odbywa się wielki festyn i o 21 ma grać BIG CYC, a później do 3 rano potańcówka, muzykę u mnie w domu słychać jakbym stała pod sceną !!!!!!!!!!!!!!!
a w ogóle to moja mała dziś jakaś taka spokojniejsza jest aż mnie to dziwi !!!!!!!! cipka mnie boli, kość łonowa drętwieje czucia nie mam ehhhhhhhhhhhh ...... , nie ma kto pomasować bo od środy mojego K nie ma ........ kurdeeee
ale ja dziś też jakaś nie do życia jestem, piję właśnie drugą kawę bo i tak spać nie będę mogła, niedaleko mnie dziś odbywa się wielki festyn i o 21 ma grać BIG CYC, a później do 3 rano potańcówka, muzykę u mnie w domu słychać jakbym stała pod sceną !!!!!!!!!!!!!!!
a w ogóle to moja mała dziś jakaś taka spokojniejsza jest aż mnie to dziwi !!!!!!!! cipka mnie boli, kość łonowa drętwieje czucia nie mam ehhhhhhhhhhhh ...... , nie ma kto pomasować bo od środy mojego K nie ma ........ kurdeeee
buziak
alijenka- mam racje mam mowie Ci!!! ;-)
aylin - no moze az tak wymagajaca nie jestem ale mogłoby cos sie ruszyc juz he...
Najgorsza dla mnie jest ta niewiedza.. kiedy to nastapi???
Jakbym wiedziała np ze konkretnie za 2tyg i koniec kropka to bym sobie spoojnie czekała ten czas i byłoby fajnie a tak człowiek siedzi jak na bombie i nie wie kiedy i jak noooo
aylin - no moze az tak wymagajaca nie jestem ale mogłoby cos sie ruszyc juz he...
Najgorsza dla mnie jest ta niewiedza.. kiedy to nastapi???
Jakbym wiedziała np ze konkretnie za 2tyg i koniec kropka to bym sobie spoojnie czekała ten czas i byłoby fajnie a tak człowiek siedzi jak na bombie i nie wie kiedy i jak noooo
reklama
alijenka
nioo dokładnie tak samo bym chciała wiedzieć kiedy to nastąpi !!!!!!!!!!!! bym siedziała i czekała !!!!!!!!!