reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Kucze chcemy jutro jechac na działke i w sumie to chodzi o niego nie o zarazanie innych.
Wysypało go 22 czyli lczac dokładnie z 1 dniem to dzs juz jest 5dzien jutro 6... i nie wiem:sorry2:

reklama
Buziak Rafal jak rok temu ospe mial to nam pediatra pozwolila wyjsc z domu juz ze strupkami, byleby goraczki nie bylo i nowych wykwitow. wiec odczekalam 2 dni i jak sie nic nowego nie pojawilo to wyszedl. on wtedy chodzil do zlobka i wszystkie dzieci mialy oczywiscie hurtowo no i po ospie kazde ze strupkami chodzilo juz do zlobka. wiec my dlugo nie czekalismy.zreszta za bardzo nie moglismy bo nie mialabym nawet jak nam jedzenia kupic, a mlodego nie moglam zostawic samego. tyle ze u nas ospa przbiegla lajtowo bardzo.9 dni i bardzo lagodnie odpukac

Dorota trzymam kciuki zeby o bylo juz!
Addiena za Was tez oczywiscie bede jutro trzymac:)

Wróciłam od swojej mamusi z cmentarza i jakoś mi tak bardzo smutno, jakoś nie mogę się nadal pogodzić z tą myślą że nie zobaczy swojej wnuczki, aż się na cmentarzu popłakałam :-( :-( :-(, a miała by dopiero 56 lat :-( :-(

Wróciłam od swojej mamusi z cmentarza i jakoś mi tak bardzo smutno, jakoś nie mogę się nadal pogodzić z tą myślą że nie zobaczy swojej wnuczki, aż się na cmentarzu popłakałam :-( :-( :-(, a miała by dopiero 56 lat :-( :-(

aljienka - zobaczy Was !!! Z góry bedzie nad Wami czuwac i sie opiekowac wnuczką! Ja wierze w to, ze bliscy sa przy nas.

Jeju jaka ja dzis senna jestem:eek: A moze to jest objaw porodu??? :-)

buziak dziękuję ............... mam nadzieję że masz rację :happy2:

ale ja dziś też jakaś nie do życia jestem, piję właśnie drugą kawę bo i tak spać nie będę mogła, niedaleko mnie dziś odbywa się wielki festyn i o 21 ma grać BIG CYC, a później do 3 rano potańcówka, muzykę u mnie w domu słychać jakbym stała pod sceną !!!!!!!!!!!!!!!

a w ogóle to moja mała dziś jakaś taka spokojniejsza jest aż mnie to dziwi !!!!!!!! cipka mnie boli, kość łonowa drętwieje czucia nie mam ehhhhhhhhhhhh ...... :p, nie ma kto pomasować bo od środy mojego K nie ma ........ kurdeeee

Aczkolwiek gdyby dało sie poród przespać - ta częśc najmniej przyjemna i obudzic tylko na wyjście maleństwa to dlaczego nie???

Jestem chętna :)

alijenka- mam racje mam mowie Ci!!! ;-):cool2:

aylin - no moze az tak wymagajaca nie jestem ale mogłoby cos sie ruszyc juz he...

Najgorsza dla mnie jest ta niewiedza.. kiedy to nastapi???
Jakbym wiedziała np ze konkretnie za 2tyg i koniec kropka to bym sobie spoojnie czekała ten czas i byłoby fajnie a tak człowiek siedzi jak na bombie i nie wie kiedy i jak noooo :confused::confused::confused:

reklama
Do góry