reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kucze chcemy jutro jechac na działke i w sumie to chodzi o niego nie o zarazanie innych.
Wysypało go 22 czyli lczac dokładnie z 1 dniem to dzs juz jest 5dzien jutro 6... i nie wiem:sorry2:

reklama
Buziak Rafal jak rok temu ospe mial to nam pediatra pozwolila wyjsc z domu juz ze strupkami, byleby goraczki nie bylo i nowych wykwitow. wiec odczekalam 2 dni i jak sie nic nowego nie pojawilo to wyszedl. on wtedy chodzil do zlobka i wszystkie dzieci mialy oczywiscie hurtowo no i po ospie kazde ze strupkami chodzilo juz do zlobka. wiec my dlugo nie czekalismy.zreszta za bardzo nie moglismy bo nie mialabym nawet jak nam jedzenia kupic, a mlodego nie moglam zostawic samego. tyle ze u nas ospa przbiegla lajtowo bardzo.9 dni i bardzo lagodnie odpukac

Dorota trzymam kciuki zeby o bylo juz!
Addiena za Was tez oczywiscie bede jutro trzymac:)

Wróciłam od swojej mamusi z cmentarza i jakoś mi tak bardzo smutno, jakoś nie mogę się nadal pogodzić z tą myślą że nie zobaczy swojej wnuczki, aż się na cmentarzu popłakałam :-( :-( :-(, a miała by dopiero 56 lat :-( :-(

Wróciłam od swojej mamusi z cmentarza i jakoś mi tak bardzo smutno, jakoś nie mogę się nadal pogodzić z tą myślą że nie zobaczy swojej wnuczki, aż się na cmentarzu popłakałam :-( :-( :-(, a miała by dopiero 56 lat :-( :-(

aljienka - zobaczy Was !!! Z góry bedzie nad Wami czuwac i sie opiekowac wnuczką! Ja wierze w to, ze bliscy sa przy nas.

Jeju jaka ja dzis senna jestem:eek: A moze to jest objaw porodu??? :-)

buziak dziękuję ............... mam nadzieję że masz rację :happy2:

ale ja dziś też jakaś nie do życia jestem, piję właśnie drugą kawę bo i tak spać nie będę mogła, niedaleko mnie dziś odbywa się wielki festyn i o 21 ma grać BIG CYC, a później do 3 rano potańcówka, muzykę u mnie w domu słychać jakbym stała pod sceną !!!!!!!!!!!!!!!

a w ogóle to moja mała dziś jakaś taka spokojniejsza jest aż mnie to dziwi !!!!!!!! cipka mnie boli, kość łonowa drętwieje czucia nie mam ehhhhhhhhhhhh ...... :p, nie ma kto pomasować bo od środy mojego K nie ma ........ kurdeeee

Aczkolwiek gdyby dało sie poród przespać - ta częśc najmniej przyjemna i obudzic tylko na wyjście maleństwa to dlaczego nie???

Jestem chętna :)

alijenka- mam racje mam mowie Ci!!! ;-):cool2:

aylin - no moze az tak wymagajaca nie jestem ale mogłoby cos sie ruszyc juz he...

Najgorsza dla mnie jest ta niewiedza.. kiedy to nastapi???
Jakbym wiedziała np ze konkretnie za 2tyg i koniec kropka to bym sobie spoojnie czekała ten czas i byłoby fajnie a tak człowiek siedzi jak na bombie i nie wie kiedy i jak noooo :confused::confused::confused:

reklama
Do góry