Ale fajnie jak mama gotuje obiad a ja mogę się tylko przyglądać!!:-) szkoda, że tak mało mogłam tego doświadczyć w ciąży, no ale, tak to jest jak się daleko od siebie mieszka. Właśnie robimy młodą kapustę zasmażaną i część zjadłam na surowo - pyszna!!
Widzę, że temat truskawek nadal na pierwszym planie jedzeniowym mój tato niedawno wyskoczył do sklepu i kupił, więc po obiedzie będzie mniamuśny deser.
Mężulek wrócił z integracji i poszedł spać nieźle balowali!
Myślę, że w ciągu dnia spokojnie dzidziuś może spać na brzuszku, a to dlatego, że możemy go co jakiś czas kontrolować. Jednak na noc raczej bym się obawiała zostawić maluszka w tej pozycji.
Dorota - to życzę, żeby się rozkręciło na dobre )
Widzę, że temat truskawek nadal na pierwszym planie jedzeniowym mój tato niedawno wyskoczył do sklepu i kupił, więc po obiedzie będzie mniamuśny deser.
Mężulek wrócił z integracji i poszedł spać nieźle balowali!
Dziewczyny co myślicie o spaniu maluszka na brzuszku ??? Bo właśnie odwiedziła mnie koleżanka i mi powiedziała że tak jej dwójka dzieci spała i nigdy nie miała problemów z kolkami, kształtem główki, kręgosłupem itd ...... ja myślałam aby kłaść maluszka w dzień na brzuszek do spania ale ona twierdzi że na noc też tak swoje dzieci kładła
Myślę, że w ciągu dnia spokojnie dzidziuś może spać na brzuszku, a to dlatego, że możemy go co jakiś czas kontrolować. Jednak na noc raczej bym się obawiała zostawić maluszka w tej pozycji.
Dorota - to życzę, żeby się rozkręciło na dobre )