reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Buziak a dlaczego truskaw nie mozesz??????????

nie tylko truskawek w sumie:sorry2:

nie powinam jesc surowych owocow i warzyw i generalnie dieta jak przy chorej wątrobie :-(
najbardziej szkoda mi truskawek własnie i pomidorow, czasem jeszcze jabucho mi sie złapało ze smakiem...

reklama
Jak goraco:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja glupia wlasnie prasowałam pranie, zamiast poczekac do wieczora ale tak to jest jak czlowiek w goracej wodzie kapany:wściekła/y: moi jeszcze nie wrocili:szok: pojechali na odkryty basen wiec dluzej im zeszlo na pewno i super, dom wysprzatalam, obiad czeka wiec cos porobilam. Jak mąż wroci to niech sciaga firanki i zaslony i do pralki.
Jakies skurcze czuje:szok: a ja musze jeszcze wytrzymac do 14 do przylotu mamy, ale zadzwonilam do kolezanki czy jakby sie cos wczesniej zaczelo to mozemy Kuba jej przywieźć? Zgodzila sie:tak: niezaleznie od pory dnia czy nocy ale mam nadzieje, ze dotrwam.

wrocili, lece

lui to wpadaj do mnie, wymienimy się bo mi truskawek jeszcze zostało, a sama bym z chęcią czereśnie opitoliła :-D

a mnie chyba wyszły rozstępy wokół pępka i trochę na lewo od niego :-:)-:)-(
od kilku dni obserwowałam, że w tych miejscach po prysznicu mam czerwone jakby cieniutkie prążki, które znikały, ale teraz te prążki są widoczne cały czas, tylko że takie sino fioletowe... ledwo to widać, ale pewnie po porodzie wyjdą tam rozstępy :-:)-:)-(

Dziewczyny co myślicie o spaniu maluszka na brzuszku ??? Bo właśnie odwiedziła mnie koleżanka i mi powiedziała że tak jej dwójka dzieci spała i nigdy nie miała problemów z kolkami, kształtem główki, kręgosłupem itd ...... ja myślałam aby kłaść maluszka w dzień na brzuszek do spania ale ona twierdzi że na noc też tak swoje dzieci kładła

A więc odeslali do domu rozwarcia mniej więcej na 2 palce, czop odpadł ...caly czas leci brunatny sluz....te wody to nie wody a też jakis sluz na fotelu cieklo aż po tylku i kapalo na ziemie... parę skurczy na poziomie 100 większość ok 40 mam isc na 3 godz na spacer i niewykluczone ze wroce dzis w nocy albo jutro;-)
Trzymam kciuki za resztę i o ile zdążyłam doczytac Adiena za jutrzrjsza cesarke&&&&&&

Dziewczyny dzięki za to co napisałyście. Wiem teraz że nie wymagam czegoś szczególnego.
I będę twarda, najwyżej w domu sama posiedzę a On niech spada do mamusi jak tak tęskni.

Moja koleżanka kładła synka od początku na brzuszek ale tylko w dzień i faktycznie nigdy nie miał kolek i takich problemow.

nie tylko truskawek w sumie:sorry2:

nie powinam jesc surowych owocow i warzyw i generalnie dieta jak przy chorej wątrobie :-(
najbardziej szkoda mi truskawek własnie i pomidorow, czasem jeszcze jabucho mi sie złapało ze smakiem...

biedactwo.... wspołczuje....

lui - zamien sie. oddam truskawki za czeresnie. "U mnie na rynlu chcielo 36 zł za kg. Odpusciłam.

Aljenka - chyba bym na noc siw bała. Ale jak masz monitor oddechu to czemu nie?

Addiena, &&&&&&&&& za jutro :) ale to robią zaplanowe cesarki w niedziele? będziesz pod jeszcze większą opieką, bo jutro zielone świątki ;))) daj koniecznie znać, co i jak :)

Moj gin ma akurat dyżur na porodowce, dlatego niedziela :)
Spisze sobie nr której z dziewczyn i napisze smska :)

alijenka- moja kumpela tez kladla synka tylko na brzuszku, ale ja bym sie chyba bała.

reklama
niewykluczone ze wroce dzis w nocy albo jutro;-)
Trzymam kciuki za resztę i o ile zdążyłam doczytac Adiena za jutrzrjsza cesarke&&&&&&

dorota, moze nasze dzieciątka urodza sie tego samego dnia &&&&&&&&&&&&&:)

A moze zdazysz jeszcze dziś, czesto akcja rozwija sie niespodziewanie:-)

Do góry