reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

zjadam dwa 0,5l kubki truskawek z cukrem i mnie zemdliło:zawstydzona/y:
rano miałam lekkie rozwolnienie - mam nadzieję, że to nie "to"
ja muszę wytrzymać do 1 czerwca :shocked2:

Adienna powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
aga- nie wiem, ale nawet rok urodzenia liczysz skonczony ;))/ Masz np. 28 lat o 5 miesiecy, to nie mowisz, ze masz 29 ;))

Wszyscy moi lekarze liczyli tyg. skonczone.

kifsi, zaza-
bardzo dziekuję :))

Hej szybkie pytanie o 6 rano jak wracalam z siku i usiadłam na lozku pod dupa miałam mokra plamę nagle...moze tak szklanka wody jakby sie wylała....nie pachnialo moczem. Poszłam dalej spac wstalam teraz i na wlladce mam klejacy brunatny sluz..podejrzewam czop resztka. I podczas sikania mocz też lekko krwiom zmieszany na papierze troche tez. Od dwóch dni bolal brzuch na okres...dzis od rana p dziwo nie rąk bardzo...mlody pd rana sie nie rusza....ale do rzeczy....skoro nie ma skurczy jechac na izbe sprawdzic te wody??? Czy czekac na konkrety- tak miałam zamiar....

Jeśli to wody płodowe to koniecznie do szpitala bo może wdać się zakażenie, a to niebezpieczne. Lepiej jechać i mieć spokojne sumienie.

Przy okazji wszystkim mamusiom życzę wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta :-)

dorotka trzymam kciuki! nam na SR powiedzieli ze jak podejrzewamy ze dowy odeszly to w ciagu 2 godzin mamy byc w szpitalu. chyba ze zielone to od razu. a wod moze byc pol litra do dwoch okolo. ja mam wielowodzie to jak co to mi chlusna na maksa pewnie i nie przeocze, ale moze ty nie mialas tak duzo i wlasnie wylecialy :)

Witam,

nie mogłam wczoraj zasnąć, tak mnie bolał kręgosłup:szok:
takiego czegoś jeszcze nie miałam:confused: zadna pozycja nie był dobra:no:ale teraz na szczęście lepiej. Moi panowie na basenie wiec w domku spokoj:tak:
Biorę się za sprzątanie zaraz. Musze jeszcze pranie wyprasować a wyjatkowo mi się nie chce.

dorota trzymam kciuki

Narobilyscie smaka na truskawki:-( a nie mam ich w domu

To wszystko zależy od tego jak lekarz mówi:

36w4d
to
trzydziesty siódmy tydzień (jest)
albo
trzydzieści sześć tygodni (w zamyśle skończonych)

i tyle. wszystko zalezy od kontekstu zdania :-)

A tak w ogóle to dzień dobry :-D i wszystkiego najlepszego dla wszystkich przyszłych mam ;-):-D

dorotka trzymam kciuki! nam na SR powiedzieli ze jak podejrzewamy ze dowy odeszly to w ciagu 2 godzin mamy byc w szpitalu. chyba ze zielone to od razu. a wod moze byc pol litra do dwoch okolo. ja mam wielowodzie to jak co to mi chlusna na maksa pewnie i nie przeocze, ale moze ty nie mialas tak duzo i wlasnie wylecialy :)

zalezy czy wody odchodza gwałtownie wszystkie naraz czy sie sączą po mału.. ja np czytałam w mojej instrukcji:happy2:,ze jak pomału to nie trzeba tak gonic do szpit. ale jesli odejda wszystkie to od razu w samochod i jedziemy. Najlepiej w pozycji lezacej..

Z tym liczeniam to pisałam nieraz ze my liczymy jak pisze addiena, ale blond np tez mowiła ze u nich liczą zaczęte :eek::eek:

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK !!!!!

Dorota- dawaj znaka co i jak...i lepiej śmigaj do szpitala

a ja się dzisiaj wyspałam na maksa...wstałąm o 9, normalnie jak małe dziecko śpię ostatnio...teraz trzeba popracować ale coś młody nie daje mi siedzieć...skurcze jak zwykle nieregularne, ale silniejsze wieczorem niż teraz, ale we wtorek do gina wiec się zobaczy

lece na kawke

miłego dnia i trzymam &&&& za mamuśki w szpitalach

Kamila- daj znać co i jak z Milankiem...i buziaki od ciotki

Do góry