reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mój obiad na dziś .........................

GRYCAN - czekoladowy :-) :-D :-) :-D

To ja idę na miasto i też zakupię grycana, ale cappucino. Nie mam ochoty na nic dzisiaj, nawet na jedzenie, które ostatnio wręcz pochłaniałam. Jakiegoś doła złapałam przez to moje poranne zapomnienie o badaniach.

reklama
U nas nie robia zzo bo mamy tylko 2 anestezjologow na cale miasto, tak nas poinformowano, wiec robia tylko w razie czego np cesarka, a tak na zyczenie nie ma opcji...:no:

U mnie jest podobnie więc się po prostu nie nastawiam na zzo.

załóżmy watek opowiesci z porodowki, albo nasze prywatne tlc ;)))))

kurcze a skad wiadomo jak faza porodu trwa i ze sie zmienia 1 w 2 ???
albo ze to juz skurcze parte???
wiem ze tymi pytaniami sie nie popisałam ale serio nie wiem heheh

Buziak wątek już sicil założyła.

już jestem w domu, zarejestrowaliśmy synka w USC, daliśmy mu na imię Bartosz. DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE.

3MAM KCIUKI ZA WASZE SZCZĘŚLIWE ROZWIĄZANIA.

Ja też trzymam &&&&&&&&&& za ciebie.

Znajoma ostatnio opowiadała o porodzie na Polnej i porównała to do porodów hurtowych :-D I ponoć trzeba uważać, żeby dziecka nie pomylili, tak to wszystko szybko idzie ;-) Ale opieka oczywiście the best.
To prawda - wszystko idzie tam hurtowo. Obok sal rodzących przesiedziałam ponad godzinę to zobaczyłam jak to wygląda. Co jakiś czas do rodzącej wchodzi położna, jak jest już rozwarcie duże to otwiera drzwi i krzyczy - 9 na sali nr3 i wtedy przychodzi lekarz, wszystko dla dzieciaczka i zlatuje się kilka osób. Po porodzie duża część wychodzi, a rodzącą zszywają!
Jest tam tyle personelu, że mimo iż to hurtowe porody to jest opieka zapewniona! A jeśli chodzi o nastawienie do rodzących-są położne i położne: to też ludzie i są różni! :-) Najbardziej lubię Ginekologów - dumni Panowie, ale mnie jakoś ten typ Mężczyzny imponuje więc im mniej miękki tym lepiej dla mnie! Jakoś ciężko mi się jest odnaleźć przy Mężczyznach, którzy się cackają. A na Polnej zauważyłam, że Lekarze mówią konkretnie co i jak bez zbędnych ceregieli i mi to gra :happy2:\

A co do znieczulenia to nie wiem jak jest na Polnej, ale ja nim nie jestem zainteresowana. Jakoś nic a nic o tym nie myślę :sorry2:

reklama
buziak ja mam na 15 czerwca, mlodak na 29 maja czyli juz we wtorek i Avo na 8 czerwca :tak: a reszty nie wiem, pewnie kogoś pominęłam:zawstydzona/y:

nanulika rowniez 3mam za Ciebie kciuki:tak: tak bardzo mi Ciebie żal:-(

Do góry