reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Mój obiad na dziś .........................

GRYCAN - czekoladowy :-) :-D :-) :-D

To ja idę na miasto i też zakupię grycana, ale cappucino. Nie mam ochoty na nic dzisiaj, nawet na jedzenie, które ostatnio wręcz pochłaniałam. Jakiegoś doła złapałam przez to moje poranne zapomnienie o badaniach.

reklama
U nas nie robia zzo bo mamy tylko 2 anestezjologow na cale miasto, tak nas poinformowano, wiec robia tylko w razie czego np cesarka, a tak na zyczenie nie ma opcji...:no:

U mnie jest podobnie więc się po prostu nie nastawiam na zzo.

załóżmy watek opowiesci z porodowki, albo nasze prywatne tlc ;)))))

kurcze a skad wiadomo jak faza porodu trwa i ze sie zmienia 1 w 2 ???
albo ze to juz skurcze parte???
wiem ze tymi pytaniami sie nie popisałam ale serio nie wiem heheh

Buziak wątek już sicil założyła.

już jestem w domu, zarejestrowaliśmy synka w USC, daliśmy mu na imię Bartosz. DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE.

3MAM KCIUKI ZA WASZE SZCZĘŚLIWE ROZWIĄZANIA.

Ja też trzymam &&&&&&&&&& za ciebie.

Znajoma ostatnio opowiadała o porodzie na Polnej i porównała to do porodów hurtowych :-D I ponoć trzeba uważać, żeby dziecka nie pomylili, tak to wszystko szybko idzie ;-) Ale opieka oczywiście the best.
To prawda - wszystko idzie tam hurtowo. Obok sal rodzących przesiedziałam ponad godzinę to zobaczyłam jak to wygląda. Co jakiś czas do rodzącej wchodzi położna, jak jest już rozwarcie duże to otwiera drzwi i krzyczy - 9 na sali nr3 i wtedy przychodzi lekarz, wszystko dla dzieciaczka i zlatuje się kilka osób. Po porodzie duża część wychodzi, a rodzącą zszywają!
Jest tam tyle personelu, że mimo iż to hurtowe porody to jest opieka zapewniona! A jeśli chodzi o nastawienie do rodzących-są położne i położne: to też ludzie i są różni! :-) Najbardziej lubię Ginekologów - dumni Panowie, ale mnie jakoś ten typ Mężczyzny imponuje więc im mniej miękki tym lepiej dla mnie! Jakoś ciężko mi się jest odnaleźć przy Mężczyznach, którzy się cackają. A na Polnej zauważyłam, że Lekarze mówią konkretnie co i jak bez zbędnych ceregieli i mi to gra :happy2:\

A co do znieczulenia to nie wiem jak jest na Polnej, ale ja nim nie jestem zainteresowana. Jakoś nic a nic o tym nie myślę :sorry2:

reklama
buziak ja mam na 15 czerwca, mlodak na 29 maja czyli juz we wtorek i Avo na 8 czerwca :tak: a reszty nie wiem, pewnie kogoś pominęłam:zawstydzona/y:

nanulika rowniez 3mam za Ciebie kciuki:tak: tak bardzo mi Ciebie żal:-(

Do góry