reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

a mnie zaczeła bolec pacha:( i mam tam małego guzka w tłuszczu pachy jakby, który boli bardzo i sie znowu zestresowałam....ale moze to od dezodrantu bo apre dni temu zmieniłam? jejku ciągle coś......mam dosyć:(

reklama
Widzę, że większość jednak za zzo ... czas zacząć intensywnie myśleć, żeby nie było niezdecydowania w ostatniej chwili.

Paczka z kosmetykami i proszkiem dotarła, właśnie robię pierwsze pranie ciuszków, a już widzę, że będą tego z 3, 4 tury :szok:

Lecę po dziecko do przedszkola

PS. Dzisiaj na obiad zrobiłam sobie makaron wg przepisu którejś z Was - nie pamiętam - z brokułami, kurczakiem i serkiem topionym. Pycha :cool2:

Avo mialam takie cos i to bylo od naduzywania antyprespirantu....probowalam przeczekac ale zrobilo mi sie ich wiecej.....dostalam penicyline i przeszlo. Teraz antyprespirant uzywam maxymanie raz dziennie tylko

a mnie zaczeła bolec pacha:( i mam tam małego guzka w tłuszczu pachy jakby, który boli bardzo i sie znowu zestresowałam....ale moze to od dezodrantu bo apre dni temu zmieniłam? jejku ciągle coś......mam dosyć:(

Nie stresuj się, to na pewno od dezodorantu, albo od golenia. Ja ostatnio też miałam. Pierwszy raz mi się to pojawiło jak byłam nastolatką i okazało się, że aluminium zawarte w antypersp.może zapychać gruczoły. Od tamtej pory używam tylko naturalnych anty. i polecam taki z Rossmana:

Crystal, Essence, Body Deodorant Chamomille & Green Tea Roll - On (Dezodorant w kulce) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

Mamina, antybiotyku doustnie dostałaś ?Aw cześneij czegoś próbowałaś?
Muńka a tobie samo przeszło czy coś robiłaś?

Cała pacha mnie boli:( jakby coś pod nią miała non stop- np piłeczkę:(

Tak, mi to zawsze samo przechodziło. Myślę, że za góra 3 dni powinno Ci przejść. Teraz pewnie gruczoły są bardziej wrażliwe, dlatego niedawno też mi się to pojawiło, a nie miałam z tym problemu odkąd zaczęłam stosować naturalne anty.

Abiga - się normalnie popłakałam... pięknie i tylko pozazdrościć takiego porodu. Liczę po cichu, że u mnie nie będzie dużo gorzej, chociażby przez to, że też św.Zofia i swoja położna. No, ale u mnie to pierwszy poród, więc może być różnie. ach...super:-)

Ostatnia edycja:
buziak juz jest taki wątek :)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Mój obiad na dziś .........................

GRYCAN - czekoladowy :-) :-D :-) :-D

gdyby mi mama nie przywiozła kuleczek- chrupek w czekoladzie to chyba nie byłabys dzis moja ulubiona kolezanka z forum :-p ;))))

napewno to dezodorant... wiesz my teraz delikatne jestesmy;-)

nanulika - nie masz pojecia jak bardzo jest mi przykro i jak bardzo chciałabym Ci uzyc w tym cierpieniu... Wybraliscie piekne imie..
Masz swojego malukiego aniołeczka w serduszku!!! Jejku jakie to niesprawiedliwe.. tyle pijczek narkomanek dziwek niedocenia tego co ma a ludzie ktorzy całym serduchem pragna spotykaja takie przeszkody ... Badz dzielna!!! Tak mi przykro ;(((

reklama
kurcze a skad wiadomo jak faza porodu trwa i ze sie zmienia 1 w 2 ???
albo ze to juz skurcze parte???
wiem ze tymi pytaniami sie nie popisałam ale serio nie wiem heheh
Trzeba było na sr chodzić :-p

Pierwsza faza trwa do całkowitego rozwarcia i ponoć czuje się, że to już trzeba przeć :tak:
Ale może poczytaj sobie na ten temat wq necie - le[iej wiedzieć co człowieka czeka ;-)

Do góry