reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Widzę, że większość jednak za zzo ... czas zacząć intensywnie myśleć, żeby nie było niezdecydowania w ostatniej chwili.
Paczka z kosmetykami i proszkiem dotarła, właśnie robię pierwsze pranie ciuszków, a już widzę, że będą tego z 3, 4 tury
Lecę po dziecko do przedszkola
PS. Dzisiaj na obiad zrobiłam sobie makaron wg przepisu którejś z Was - nie pamiętam - z brokułami, kurczakiem i serkiem topionym. Pycha
Paczka z kosmetykami i proszkiem dotarła, właśnie robię pierwsze pranie ciuszków, a już widzę, że będą tego z 3, 4 tury
Lecę po dziecko do przedszkola
PS. Dzisiaj na obiad zrobiłam sobie makaron wg przepisu którejś z Was - nie pamiętam - z brokułami, kurczakiem i serkiem topionym. Pycha
Niespodzianka
Fanka BB :)
Nanulika trzymaj sie, juz niedlugo zaswieci slonko i dla Ciebie.
mamina karierowiczka
Avo mialam takie cos i to bylo od naduzywania antyprespirantu....probowalam przeczekac ale zrobilo mi sie ich wiecej.....dostalam penicyline i przeszlo. Teraz antyprespirant uzywam maxymanie raz dziennie tylko
a mnie zaczeła bolec pacha i mam tam małego guzka w tłuszczu pachy jakby, który boli bardzo i sie znowu zestresowałam....ale moze to od dezodrantu bo apre dni temu zmieniłam? jejku ciągle coś......mam dosyć
Nie stresuj się, to na pewno od dezodorantu, albo od golenia. Ja ostatnio też miałam. Pierwszy raz mi się to pojawiło jak byłam nastolatką i okazało się, że aluminium zawarte w antypersp.może zapychać gruczoły. Od tamtej pory używam tylko naturalnych anty. i polecam taki z Rossmana:
Crystal, Essence, Body Deodorant Chamomille & Green Tea Roll - On (Dezodorant w kulce) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
zaza26
już jestem w domu, zarejestrowaliśmy synka w USC, daliśmy mu na imię Bartosz. DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPARCIE.
3MAM KCIUKI ZA WASZE SZCZĘŚLIWE ROZWIĄZANIA.
też trzymam za ciebie kciuki
Tak, mi to zawsze samo przechodziło. Myślę, że za góra 3 dni powinno Ci przejść. Teraz pewnie gruczoły są bardziej wrażliwe, dlatego niedawno też mi się to pojawiło, a nie miałam z tym problemu odkąd zaczęłam stosować naturalne anty.
Abiga - się normalnie popłakałam... pięknie i tylko pozazdrościć takiego porodu. Liczę po cichu, że u mnie nie będzie dużo gorzej, chociażby przez to, że też św.Zofia i swoja położna. No, ale u mnie to pierwszy poród, więc może być różnie. ach...super:-)
Abiga - się normalnie popłakałam... pięknie i tylko pozazdrościć takiego porodu. Liczę po cichu, że u mnie nie będzie dużo gorzej, chociażby przez to, że też św.Zofia i swoja położna. No, ale u mnie to pierwszy poród, więc może być różnie. ach...super:-)
Ostatnia edycja:
buziak
buziak juz jest taki wątek
Mój obiad na dziś .........................
GRYCAN - czekoladowy :-) :-)
gdyby mi mama nie przywiozła kuleczek- chrupek w czekoladzie to chyba nie byłabys dzis moja ulubiona kolezanka z forum )))
a mnie zaczeła bolec pacha i mam tam małego guzka w tłuszczu pachy jakby, który boli bardzo i sie znowu zestresowałam....ale moze to od dezodrantu bo apre dni temu zmieniłam? jejku ciągle coś......mam dosyć
napewno to dezodorant... wiesz my teraz delikatne jestesmy;-)
nanulika - nie masz pojecia jak bardzo jest mi przykro i jak bardzo chciałabym Ci uzyc w tym cierpieniu... Wybraliscie piekne imie..
Masz swojego malukiego aniołeczka w serduszku!!! Jejku jakie to niesprawiedliwe.. tyle pijczek narkomanek dziwek niedocenia tego co ma a ludzie ktorzy całym serduchem pragna spotykaja takie przeszkody ... Badz dzielna!!! Tak mi przykro ;(((
reklama
Trzeba było na sr chodzićkurcze a skad wiadomo jak faza porodu trwa i ze sie zmienia 1 w 2 ???
albo ze to juz skurcze parte???
wiem ze tymi pytaniami sie nie popisałam ale serio nie wiem heheh
Pierwsza faza trwa do całkowitego rozwarcia i ponoć czuje się, że to już trzeba przeć
Ale może poczytaj sobie na ten temat wq necie - le[iej wiedzieć co człowieka czeka ;-)