reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A ja nadal nie mogę zdjąć obrączki:-(. dziś próbowałam, juz byłam blisko, a T zaczął się drzeć, żebym przestała, bo martwicy jeszcze dostanę, paluch był mega siny już. Spróbuję jutro.

A dziś mój syn powiedział tak : Pan Kuba(wyjaśnienie: nasz dentysta) przetnie ci brzuch, ale nie takim ostrym nożem;-). Wyskoczy moja siostrzyczka, ja ją złapię. Potem pan mechanik naprawi Ci brzuch i juz nie będzie taki wielki. Bo teraz to masz największy na świecie"

reklama
Buziak, podgrzewacze masz na Allegro. Znalazłam wlasnie kilka, ale nie wkleje linka (hehe, ale rymuję...;)), bo pisze z tel.w lozeczku.

Klusia, słodki Twój Kuba! Już nie mogę doczekać sie takich wywodów mojego synka :)
Dobrej nocy:-)

Ostatnia edycja:
Polaa - ale epidural to zzo, a ja miałam normalną narkozę, czyli standardowe anestetyki... Mi powiedzieli, że to właśnie po utracie dużej ilości krwi i dużej anemii pooperacyjnej. Ale j amiałam te obrzęki nie od razu, tylko od 3 doby i długo - około 2 tygodni...

hatszept - wiem ze w neciemozna kupic ale chce to zobaczyc i spytac kogos po ludzku np po co sa te wklady... i lipa ;//

klusia - obraczke staraj sie zdjac z ranca i np na oliwke moze. To super ze i mechanik pomoze dentyscie. To jak Cie razem poskadaja to nie ma bata szybko sie zagoisz ;))) grunt ze mechanik pomoze ;))

sorki za post pod postem ale po 1 edycja mi nie działała
a po 2 juz dawno nie rozmawiałysmy o penisach hehee

papapapapap padam juz wiec uciekam papappap

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rysica ja wiem, wiem;-) pisalam tylko po czym ja mialam nogi jak baloniki:tak:

klusia
super tekst synka, mi ostatnio moja 9letnia siostra podczas rozmowy na skype mowi: "znow bedziesz miala ta cesarke,, co nie? Boisz się? wolisz tak czy normalnie rodzic?" odpowiadam jej" ze najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe a ja przezyje wszystko" a Ona do mnie: " w sumie dobrze ze ta cesarka, powiedz lekarzom, zeby od razu przycieli Cie po bokach bedziesz chudsza i nie bedziesz pozniej musiala sie glodzic":szok:

Dzień dobry!

Nanulika, dobrze, że to wszystko już za Tobą. Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że szybko odzyskasz spokój i wiarę w to, że może być inaczej! I będzie!

Abiga już może urodziła :)

Ania, będę trzymać kciuki w południe!

Ja za godzinkę zmykam na usg...poproszę też chyba o baaaaaardzo delikatnie sprawdzenie co tam na dole, bo znowu jakieś plamienie...

Miłego dnia, Kochane!

Witam nie śpię już od 5 brzuch mi się strasznie stawia i przy tym zaczal boleć oprócz tego non stop mi niedobrze :-/Nanulika dobrze że masz już te trudne chwile za sobą, odpoczywaj teraz i nie poddawajcie się, z czasem na pewno się wszystko ułoży. Przytulam cie mocno

reklama
nanulinka- 3maj się kochana...ściskam mocno

a dla wszystkich w szpitalach i w drodze- &&&&&& zaciśnięte

a ja się dzisiaj na maksa wyspałam....nie wiem jak to i czemu, bo kładłam się z takimi skurczami że szok...ale nocke miałam udaną
zobaczymy jaki dzień będzie

zmykam na kawkę może i jakieś śniadanko

miłego dnia mamusie

Do góry