reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

A ja nadal nie mogę zdjąć obrączki:-(. dziś próbowałam, juz byłam blisko, a T zaczął się drzeć, żebym przestała, bo martwicy jeszcze dostanę, paluch był mega siny już. Spróbuję jutro.

A dziś mój syn powiedział tak : Pan Kuba(wyjaśnienie: nasz dentysta) przetnie ci brzuch, ale nie takim ostrym nożem;-). Wyskoczy moja siostrzyczka, ja ją złapię. Potem pan mechanik naprawi Ci brzuch i juz nie będzie taki wielki. Bo teraz to masz największy na świecie"

reklama
Buziak, podgrzewacze masz na Allegro. Znalazłam wlasnie kilka, ale nie wkleje linka (hehe, ale rymuję...;)), bo pisze z tel.w lozeczku.

Klusia, słodki Twój Kuba! Już nie mogę doczekać sie takich wywodów mojego synka :)
Dobrej nocy:-)

Ostatnia edycja:
Polaa - ale epidural to zzo, a ja miałam normalną narkozę, czyli standardowe anestetyki... Mi powiedzieli, że to właśnie po utracie dużej ilości krwi i dużej anemii pooperacyjnej. Ale j amiałam te obrzęki nie od razu, tylko od 3 doby i długo - około 2 tygodni...

hatszept - wiem ze w neciemozna kupic ale chce to zobaczyc i spytac kogos po ludzku np po co sa te wklady... i lipa ;//

klusia - obraczke staraj sie zdjac z ranca i np na oliwke moze. To super ze i mechanik pomoze dentyscie. To jak Cie razem poskadaja to nie ma bata szybko sie zagoisz ;))) grunt ze mechanik pomoze ;))

sorki za post pod postem ale po 1 edycja mi nie działała
a po 2 juz dawno nie rozmawiałysmy o penisach hehee

papapapapap padam juz wiec uciekam papappap

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rysica ja wiem, wiem;-) pisalam tylko po czym ja mialam nogi jak baloniki:tak:

klusia
super tekst synka, mi ostatnio moja 9letnia siostra podczas rozmowy na skype mowi: "znow bedziesz miala ta cesarke,, co nie? Boisz się? wolisz tak czy normalnie rodzic?" odpowiadam jej" ze najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe a ja przezyje wszystko" a Ona do mnie: " w sumie dobrze ze ta cesarka, powiedz lekarzom, zeby od razu przycieli Cie po bokach bedziesz chudsza i nie bedziesz pozniej musiala sie glodzic":szok:

Dzień dobry!

Nanulika, dobrze, że to wszystko już za Tobą. Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że szybko odzyskasz spokój i wiarę w to, że może być inaczej! I będzie!

Abiga już może urodziła :)

Ania, będę trzymać kciuki w południe!

Ja za godzinkę zmykam na usg...poproszę też chyba o baaaaaardzo delikatnie sprawdzenie co tam na dole, bo znowu jakieś plamienie...

Miłego dnia, Kochane!

Witam nie śpię już od 5 brzuch mi się strasznie stawia i przy tym zaczal boleć oprócz tego non stop mi niedobrze :-/Nanulika dobrze że masz już te trudne chwile za sobą, odpoczywaj teraz i nie poddawajcie się, z czasem na pewno się wszystko ułoży. Przytulam cie mocno

reklama
nanulinka- 3maj się kochana...ściskam mocno

a dla wszystkich w szpitalach i w drodze- &&&&&& zaciśnięte

a ja się dzisiaj na maksa wyspałam....nie wiem jak to i czemu, bo kładłam się z takimi skurczami że szok...ale nocke miałam udaną
zobaczymy jaki dzień będzie

zmykam na kawkę może i jakieś śniadanko

miłego dnia mamusie

Do góry