reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witam się i ja
Ale mi się dziś pospało :-D
na siusiu wstawałam tylko 3 razy :-):-D
chłodniej na dworze okna pootwierane i budziłam się i zasypiałam :-D:-)

Abiga
zazdroszczę Ci zzo u mnie nie ma na to szans także dla mnie poród nie będzie taki piękny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nanulika :-:)hmm::sad: dosłownie nie wiem co napisać tak mi przykro !!!!!!!!!!!!!!!1

Nanu nie wiem co w tej sytuacji napisac...sercem jestem przy Was i mocno wierze w Wasze lepsze jutro.;*;*

A dla szpitalnych babeczek kciuki;-))
I za wizyty też wszystkie;-)

Ja leze i zdycham na okresowy bol brzucha...ale od 2 tyg co rano tak boli więc bankowo nic to nie oznacza. Chwilowo nie mam laptopa bo sie popsul dlatego siedze rzadziej ale sledze na bieżąco.
Jak dostane dzis jakies swieze info od Violii to sie odezwe!!
Pozdrpawiam wszystkie;-)

Chetnie bym sie przeszla ale niestety na ten dzień i na ta godzine mam umowiona wizyte i ginekologa... mam nadzieje ze ostatnią :-) A ty Aga nie wiesz jak jest z tymi pomalowanymi paznokciami u nas na Borowskiej?
Nie wiem jak na Borowskiej, ale wiem, ze na Brochowie anestezjolog mówił do jednej pacjentki, ze bezpieczniej jest ja są zmyte tu i tu.

Alijenka zapisałam się mailowo i jak będę się dobrze czuła to się przejadę.

Witam w kolejny dzień zbliżający nas do spotkania z maluszkami :-)

buziak
fajnie że jesteś jeszcze z nami, mam nadzieję że opuchlizna zejdzie jak najszybciej
Na twoich chłopców to zawsze można liczyć, poprawiają humor :-D

Rysica
hahaha mam taki sam, plan na przeznaczenie wygranej z totka ;-) ale u mnie do tego dochodzi jeszcze zrobienie zębów :-)

klusiaM uwielbiam takie tłumaczenia dzieci ja twojego Kuby :tak:

hatszept powodzenia na usg

ania2004 to już dziś :-) trzyma kciuki i czekam na wieści od was :tak:

My dziś nie rodzimy, przynajmniej tak twierdzi mój mąż i pewnie tak będzie

Dobrego dnia

Skąd Ty masz foty moich stóp?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

nie dosc ze zrobiłam Ci fotke to jeszcze przedwczoraj Ci pomalowałam paznokcie zebys ładniej miała ;))

nanulinka kochanie ;(((((((( popłakałm sie ak zobaczyłam Twoj wpis ;/
Łacze sie w bolu i wierze ze słoneczko Wam zaswieci!!!!

A ja po wczorajszej euforii ze takiesuper mam wyniki prawie rozpakowałm torbe wierzac ze gdzie mi juz nic ni zosało po cholastazie!!!!!!
Otoz zdzwoniłam i sie dowiedziałam ze mam zwiekszyc dawke lekow i we wt jak zaczne 38tydz (tak naprawde skonce ale lekarze icza konczone) zrobic badania. Jezeli kwasy beda podwyzszone indukujemy porod;-)

esperanza ja tez sie wybieram do krakowa :-)

glowa mi peka dzisiaj... wstalam o 7 i nie moge dojsc do siebie. tesciowa walczy na ogrodzie, polowa chwastow juz wytrzebiona, musze jechac po worki na to zielsko i kupic trawke do posiania. juz sobie zwizualizowalam jakis piekny stoliczek i dwa krzeselka, i poranna kawke na ogrodzie. od razu mi lepiej :-)

Buziak, no stópki to masz pierwsza klasa:) Mam nadzieję,ze się nie obrazisz, ale wczoraj wieczorem smiałam się w głos. Ja ci mowię Ty masz tej wody 5 kg co najmniej:) schudniesz raz, dwa po porodzie:)

Nanulinka- serce pęka:(( trzymaj się dzielnie. Bóg jest sprawiedliwy i po dołku czasem dużym wychodzi słoneczko.

Ja w nocy przezyłam gehenne:( Mała najpierw po godzinie od uśnięcia wybuchła pąłczem,, mama, mama"- nie byłamw stanie jej uspokoić przez 10 min. Potem budziła się co 30 min z jakimś jęczeniem, męczył ją tez katar. Ja do 4 30 nie spalam- słuchałam czy oddycha normalnie, głaskalam. Nie wiem czy to katar chorobowy czy alergia. Mój M alergię na pyłki i wczoraj wieczorem ruszył jakąs szmatę na balkonie. I po tym on i córcia- zaczeli kichać, oczy czerwone, pokasływanie. No i M przeszło, a L dostała kataru po tym pierwszym płaczu. Czy to zbieg okolicznosci....nie wiem.... mam dosyć juz wszytskiego:( Chcę urodzić.....

Najpózniej za 14 dni o tej porze pewnie będę tulić Natalkę....niby tak blisko, a tak daleko...

reklama
Do góry