reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ktoś pytał o fotelik maxi cosi ja kupiłam nowy więc insrtukcja pewnie jest musiałabym zajrzeć

To ja , to ja jak mogę Cię prosić i jak możesz to prześlij mi skan na PW. Ja kupiłam używany i dlatego nie mam.

Mlodak dzięki za odp w spr odrobaczenia. Wprawdzie nie daję mu surowego mięsa ale też nie odrobaczałam regularnie więc jutro pomaszeruję po tabsy do wetka.

Spadam śpioszkać, dobrej nocki

A ja właśnie miałam kompa wyłączać i kłaść się spać, ale teraz to nie wiem czy zasnę. Chyba "będę" z nią rodzić wirtualnie :-D.

:D:D:D
Ja to na szpilkach siedziałam, bo miała mi napisać :D Jej ale fajnie, ma swoją położną, tą samą co przy Laurce, więc PODEJRZEWAM, że pewnie uda jej się nawet nie popękać :D nie mówiąc o nacięciu ;) ale jej dobrze :D zazdroszczę, też chcę już rodzić SN :D

no to błagam teraz o chwile ciszy bo wiele mnie kosztuje wklejenie tu tego zdjecia:zawstydzona/y::zawstydzona/y: choc i tak mam wrazenie ze nie oddaje w pełni całego rozmiaru:sorry:

Uploaded with ImageShack.us

Moja Droga, miałam tak któregoś dnia jak się na spacerowałam w upał, zdarza się ;-). A ja dziś od syna usłyszałam: Mamo, nie masz kostek:zawstydzona/y:. A dziś tragicznie nie jest...

Ja dopiero się melduję.
Rano miałam wizytę,opisałam na lekarskim.
Mieliśmy z mężem chwilę przerażenia, jak dr stwierdziła, ze Nadia jest bardzo duża. Ale okazało się, że niekoniecznie.
Chciałam się upewnić, czy ONA to na pewno ONA, od połówkowego wcale nie chce się pokazać od tej strony, ale dziś to samo. Także mój T powiedział dr, że jakby co będziemy przefarbowywać ten stos ciuchów...
Dostałam skierowanie do szpitala, jakby nic się nie działo mam się zgłosić w terminie porodu na ktg i przychodzić co 2 dni. Jak przez tydzień nic się nie ruszy, to na wywołanie zapisują.
Moja ciotka dziś stwierdziła, że urodzę 8.06:szok:, bo Kuba urodził się tego samego dnia co jej córka, a ona ma 8-ego urodziny. No ciekawe czy wywróżyła.
Jakoś nie przeczuwam, bym na dniach miała urodzić, może coś w tym jest...
Dr spytała czy rodzę w MSWiA czy w Piasecznie (bo ona tez tam pracuje), ale stwierdziłam, że wolę jednak bliżej.

Nanulika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Abiga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Nie chwaląc się mnie też wyskoczył celulit :-D

Mamina a jakiego samoopalacza użyjesz?? I jeszcze jedno pytanko do Ciebie bo chyba to ty chwaliłaś się że kupiłaś fotelik maxi cosi cabrio fix, czy masz może do niego instrukcję obsługi?

znalazłam w necie:
http://www.tosia.pl/media/download_tab/file-154/Maxi Cosi Cabriofix Instrukcja.pdf
Maxi Cosi Cabrio.Fix - Do pobrania

Buziak - strasznie spuchnięte! Bidulek, strasznie współczuję :(
Ja takie miałam ale ... PO cesarce... nie wiem czemu - lekarze mówili, że to od dużej utraty krwi po porodzie. Nieźle - te same objawy a dwa różne powody...

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Droga, miałam tak któregoś dnia jak się na spacerowałam w upał, zdarza się ;-). A ja dziś od syna usłyszałam: Mamo, nie masz kostek:zawstydzona/y:. A dziś tragicznie nie jest...

Ja dopiero się melduję.
Rano miałam wizytę,opisałam na lekarskim.
Mieliśmy z mężem chwilę przerażenia, jak dr stwierdziła, ze Nadia jest bardzo duża. Ale okazało się, że niekoniecznie.
Chciałam się upewnić, czy ONA to na pewno ONA, od połówkowego wcale nie chce się pokazać od tej strony, ale dziś to samo. Także mój T powiedział dr, że jakby co będziemy przefarbowywać ten stos ciuchów...
Dostałam skierowanie do szpitala, jakby nic się nie działo mam się zgłosić w terminie porodu na ktg i przychodzić co 2 dni. Jak przez tydzień nic się nie ruszy, to na wywołanie zapisują.
Moja ciotka dziś stwierdziła, że urodzę 8.06:szok:, bo Kuba urodził się tego samego dnia co jej córka, a ona ma 8-ego urodziny. No ciekawe czy wywróżyła.
Jakoś nie przeczuwam, bym na dniach miała urodzić, może coś w tym jest...
Dr spytała czy rodzę w MSWiA czy w Piasecznie (bo ona tez tam pracuje), ale stwierdziłam, że wolę jednak bliżej.

Nanulika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Abiga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

O to twoja ginka pracuje tam gdzie będę rodzić. Mam nadzieję, że fajna babka.

Buziak faktycznie spuchły Ci nogi konkretnie. Współczuję i juz obiecuję nie narzekać na swoje. Ale już niedługo i opuchlizna też zejdzie.

Do góry