Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Mam nowe wieści od Abigi z porodówki - w odpowiednim wątku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktoś pytał o fotelik maxi cosi ja kupiłam nowy więc insrtukcja pewnie jest musiałabym zajrzeć
A ja właśnie miałam kompa wyłączać i kłaść się spać, ale teraz to nie wiem czy zasnę. Chyba "będę" z nią rodzić wirtualnie .
no to błagam teraz o chwile ciszy bo wiele mnie kosztuje wklejenie tu tego zdjecia choc i tak mam wrazenie ze nie oddaje w pełni całego rozmiaru
Uploaded with ImageShack.us
Nie chwaląc się mnie też wyskoczył celulit
Mamina a jakiego samoopalacza użyjesz?? I jeszcze jedno pytanko do Ciebie bo chyba to ty chwaliłaś się że kupiłaś fotelik maxi cosi cabrio fix, czy masz może do niego instrukcję obsługi?
Moja Droga, miałam tak któregoś dnia jak się na spacerowałam w upał, zdarza się ;-). A ja dziś od syna usłyszałam: Mamo, nie masz kostek. A dziś tragicznie nie jest...
Ja dopiero się melduję.
Rano miałam wizytę,opisałam na lekarskim.
Mieliśmy z mężem chwilę przerażenia, jak dr stwierdziła, ze Nadia jest bardzo duża. Ale okazało się, że niekoniecznie.
Chciałam się upewnić, czy ONA to na pewno ONA, od połówkowego wcale nie chce się pokazać od tej strony, ale dziś to samo. Także mój T powiedział dr, że jakby co będziemy przefarbowywać ten stos ciuchów...
Dostałam skierowanie do szpitala, jakby nic się nie działo mam się zgłosić w terminie porodu na ktg i przychodzić co 2 dni. Jak przez tydzień nic się nie ruszy, to na wywołanie zapisują.
Moja ciotka dziś stwierdziła, że urodzę 8.06, bo Kuba urodził się tego samego dnia co jej córka, a ona ma 8-ego urodziny. No ciekawe czy wywróżyła.
Jakoś nie przeczuwam, bym na dniach miała urodzić, może coś w tym jest...
Dr spytała czy rodzę w MSWiA czy w Piasecznie (bo ona tez tam pracuje), ale stwierdziłam, że wolę jednak bliżej.
Nanulika &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Abiga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&