reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

No własnie balony mam nie stopy, az wstyd z domu wyjsc serio ;(((((

Buziaku Kochany, no rzeczywiście spuchnięte...ale to tylko jeszcze chwilka...a nie możesz chodzić w klapkach?

za waskie sa :zawstydzona/y: serio ze w zade juz nog nie wciskam i co najgorsze to wcale z rana nie schodzi ;///

czyli Wy tez macie takie nogi??? az takie???

hatszept - to Ty chciłas zebym spytała o to puchnicie????
Spytałam i mi dr powiedziła ze niestety w ciazy sie puchnie, ma sie gorszy metabolizm i złaszcza z nog gorzej wychodzi woda.. Do teg o pogoda sprzyja i niestety jedyna rada to trzymanie nog w gorze..

no nic juz nie marudze i nie zanudzam ;///

tialana- tez jestem ciekawa reakji chłopcow na brata, bo poki co chodza całuja mnie po brzuchu i dopytuja czy Niodemowi jest smutno ze maja ospe, czy on wie ze sa silni itp :-) Jak wrociłam to Domiik powiedział ze sie troche gniewa na Nikodema ze sie jednak nie urodził
;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Buziak- to ja chcialm zeby sie zapytala bo tez mam spuchniete, moje dzis wygladaja jak Twoje i nie przesadzam, normalnie boli mnie jak chce zgiac palce czy u nog czy u rak. zreszta to niemozliwe tak spuchly....

Kolejny dzieciaczek się rodzi, ale fajnie:-)

Abiga dopiero co do nas dolaczyłaś a juz rodzisz:-D powodzenia:tak:

buziaku rzeczywiście masz spuchniete te nogi:-( ale jeszcze troszkę i wszystko zejdzie:tak: fajnie, że wrocilas i oby Ci sie udało SN;-)

Iwon
ludzie to nie maja wyczucia, nie przejmuj się. Trzeba bylo odpowiedzieć, ze nie dwa razy tyle ale trzy, ciekawe jaka by miala minę:-D

Aylin wszystkiego Naaajj:tak:

Ja właśnie ogarnelam dom, bylam z Kubą na spacerze 3 godziny:szok:
jakoś dałam radę, ale nie ukrywam, że ciezko było:zawstydzona/y: poszlissmy o 17 a wrocilismy o 20, a bylo mega gorąco, masakra jakaś:/ Kuba zjadl kolację, ukapalam Go i padł w 5 minut, a ja nog nie czuję:baffled:

Rysica, Waris- przt okazji skorzystalam z linka bo tez kupilam Maxi Cosi uzywane i bez instrukcji a przeciez mezus musi nauczyc sie instalowac :tak::-D
Polaa- to Ci maly padl ale nie dziwie sie ja dzis tez padam przez to ze tak duszno to nic sie nie chce nawet jesc.

Pochowalam wkoncu ciuszki malej do szuflad a jutro bede przepakowywac torbe do szpitala. Kazdego dnia staram sie cos po malutku robic bo brak mi sil zeby jednego wszystko ogarnac a jeszcze 2tyg temu mialam tyle energii- chyba zbliza sie moj czassss....

Buziak- to ja chcialm zeby sie zapytala bo tez mam spuchniete, moje dzis wygladaja jak Twoje i nie przesadzam, normalnie boli mnie jak chce zgiac palce czy u nog czy u rak. zreszta to niemozliwe tak spuchly....

no to moze egoistycznie zabrzmi ale jest mi razniej... juz sie bałam ze to jednak nie jest normalne takie monstrualne wrecz...
Niestety nie znalazłam na to skutecznej rady wiec sobie nie ulzymy:baffled:

Klade sie zaraz bo padam na twarz..

Wiecie ze nigdzie nie mozemy znalezc podgrzewacza do chusteczek????
Wszedzie patrza na nas jak na głupch i mowia ze pierwsze słysza:eek:

Buziak- ja sie tak pytam i przejmuje ta opuchlizna bo polozna kazala mi obserwowac i jakby sie nasilila to mam jechac do szpitala i niby dzis jest duzo gorzej az obraczke zdjela leeedwoooo i teraz nie wiem co robic bo czytalam, ze to niby normalne na koncowce, mala sie rusza wiec nie chce niepotrzebnie alarmowac.

A wiesz, ze ja tez pierwsze slysze o podgrzewaczu do butelek...:eek:

Rysica ja po cc tez mialam tak spuchniete nogi ale to bylo podobno od znieczulenia, dwa dni takie mialam, pozniej juz w porządku:tak:

Rysica ja po cc tez mialam tak spuchniete nogi ale to bylo podobno od znieczulenia, dwa dni takie mialam, pozniej juz w porządku:tak:

hmmm, ja miałam narkozę, nie znieczulenie w kręgosłup...

Buziak - ja też pierwsze słyszę o podgrzewaczu do chusteczek... przecież jak chusteczki się podgrzeje to one powysychają......

o matko buziak ty biedulko, ja juz obiecuje nic nie mowic o spuchnietych nogach, przy twoich moje to patyczki!
wspolczuje:no:
p.s ale chociaz paznokcie masz piekne :p

reklama
Rysica ja mialam wlasnie epidural i polozna mowila, ze tak na Niego zareagowalam:tak: dodala tez, ze po nim duzo kobiet mialo spuchniete nogi ale nie az tak jak ja:zawstydzona/y: minely dwa dni, opuchlizna zeszła na szczęście, pewnie teraz będzie powtorka, chociaz może nie;-)

Do góry