reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ja wiem ze wytrzymam w sumie nie ma wyjscia:baffled:
jak sie uporam ze wstydem i przełmie to wkleje Wam fotke to same zobaczycie o czym mówie:-:)sorry:

mały mi własnie daje głowa po szyjce:confused2:

reklama
Zaza, no wiem, że to nie mało, ale uzbierałam i komfort po naprawdę duży...

Buziak, a Ty chciałaś SN? Opuchlizna zejdzie szybciutko i tym sie trzeba pocieszać...

Chciałam tylko skromnie napisać ,że odeszły mi wody :szok:
Łukasz pojechał zawieść Laurkę do dziadków a mnie ogarną strach

No to kciuki ....

Buziak nie martw się moje nogi też tragicznie wygladają, pomaga trochę lezenie z położonymi wyżej, ale mam nadzieję że po porodzie ten problem zniknie

Ktoś pytał o fotelik maxi cosi ja kupiłam nowy więc insrtukcja pewnie jest musiałabym zajrzeć

Hatszept - mnie też się marzy laser, głównie własnie bikini - wszystko na zero, przód i tył, bo to mnie najbardziej wkurza... łydki to mały pikuś, na udach mam mało, ale właśnie to co pod majtkami, to jest tragedia po prostu :( ale kasy brak... zrobię sobie laser na wszystko jak w totka wygram ;)

Ja mam straszny cellulit, w ciąży jeszcze gorszy niż przed, a jeszcze na dodatek właśnie uda i kolana mi puchną zamiast łydki i kostki...

dziewczyny ja sie nie martwie ze mam spuchniete nogi - to jest patologiczna opuchlina ktora mnie boli, nie mam butow bo w zadne nie wsadze nog:szok: i wygladam jak swinia ;///// serio!!!

hatszept - chce spr sn ;))

Zeby rozweselic troche tema napisze Wam,ze P pilnie wyszedł jeszcze z domu a ja zasiadłam przed kompem pozwalajac robakom usnac u nas w pokoju. Dominik usnał pierwszy i zaczął pokasływac. Tu Bartek skarży ze nie zatyka buzi, raz drugi trzeci.
Mowie mu ze D spi i dlatego. Poszłam do łazienki po chwili wracam a D jest przykryty koldra po same uszy a na twarzy ma poduszke:eek::eek:

:-D :-D:-D:-):-)

Ostatnia edycja:
Aylin z kolei mój psiak czasem zachowuje się jak kot, np gania za muchami - musimy go tego oduczyć bo jak trafi na osę i ją zeżre to będzie tragedia...

Nam na SR położna mówiła aby zwierzaka odrobaczyć ale nie pamiętam ( a nie zapisałam) czy już teraz czy jak będę w szpitalu ? Któraś coś wie na ten temat?

Proponuję już teraz bo i tak po 2 tygodniach zdało by się zrobić powtórkę. No chyba, że odrobaczasz regularnie i nie dajesz surowiego mięcha do jedzenia to wystarczy 1 raz.

nanulika - jestem z Toba !!!!!!! Badz dzielna błagam Cie, pomodle sie dzis za Was. Naprawde wierze całym moim sercem ze spotka Cie w zyciu wiele szczescia za to co przeszlas!!!

Buziak witaj spowrotem :-):-D

Ja mam to samo dziś z kostkami są wielkości kolan ale nie bolą
Oj chyba się za szybko tymi cyckami pochwaliłam właśnie coś mi wylatuje z nich :eek::szok::angry:

Aylin na to wychodzi że teraz to co mogłyśmy jeść to nie możemy a te złe rzeczy możemy :-):-D

Dokładnie, lody, ciastka, smazone i jest super. A warzywka i owoce sa złe:)

Szkoda tylko ze ja z tych co bez pomidora życ nie mogą :)

Dobranoc dziewczynki

reklama
Do góry