reklama
Chciałam tylko skromnie napisać ,że odeszły mi wody
Łukasz pojechał zawieść Laurkę do dziadków a mnie ogarną strach
No to kciuki ....
Buziak nie martw się moje nogi też tragicznie wygladają, pomaga trochę lezenie z położonymi wyżej, ale mam nadzieję że po porodzie ten problem zniknie
Ktoś pytał o fotelik maxi cosi ja kupiłam nowy więc insrtukcja pewnie jest musiałabym zajrzeć
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Hatszept - mnie też się marzy laser, głównie własnie bikini - wszystko na zero, przód i tył, bo to mnie najbardziej wkurza... łydki to mały pikuś, na udach mam mało, ale właśnie to co pod majtkami, to jest tragedia po prostu ale kasy brak... zrobię sobie laser na wszystko jak w totka wygram
Ja mam straszny cellulit, w ciąży jeszcze gorszy niż przed, a jeszcze na dodatek właśnie uda i kolana mi puchną zamiast łydki i kostki...
Ja mam straszny cellulit, w ciąży jeszcze gorszy niż przed, a jeszcze na dodatek właśnie uda i kolana mi puchną zamiast łydki i kostki...
buziak
Fanka BB :)
dziewczyny ja sie nie martwie ze mam spuchniete nogi - to jest patologiczna opuchlina ktora mnie boli, nie mam butow bo w zadne nie wsadze nog i wygladam jak swinia ;///// serio!!!
hatszept - chce spr sn )
Zeby rozweselic troche tema napisze Wam,ze P pilnie wyszedł jeszcze z domu a ja zasiadłam przed kompem pozwalajac robakom usnac u nas w pokoju. Dominik usnał pierwszy i zaczął pokasływac. Tu Bartek skarży ze nie zatyka buzi, raz drugi trzeci.
Mowie mu ze D spi i dlatego. Poszłam do łazienki po chwili wracam a D jest przykryty koldra po same uszy a na twarzy ma poduszke
:-):-)
hatszept - chce spr sn )
Zeby rozweselic troche tema napisze Wam,ze P pilnie wyszedł jeszcze z domu a ja zasiadłam przed kompem pozwalajac robakom usnac u nas w pokoju. Dominik usnał pierwszy i zaczął pokasływac. Tu Bartek skarży ze nie zatyka buzi, raz drugi trzeci.
Mowie mu ze D spi i dlatego. Poszłam do łazienki po chwili wracam a D jest przykryty koldra po same uszy a na twarzy ma poduszke
:-):-)
Ostatnia edycja:
Aylin z kolei mój psiak czasem zachowuje się jak kot, np gania za muchami - musimy go tego oduczyć bo jak trafi na osę i ją zeżre to będzie tragedia...
Nam na SR położna mówiła aby zwierzaka odrobaczyć ale nie pamiętam ( a nie zapisałam) czy już teraz czy jak będę w szpitalu ? Któraś coś wie na ten temat?
Proponuję już teraz bo i tak po 2 tygodniach zdało by się zrobić powtórkę. No chyba, że odrobaczasz regularnie i nie dajesz surowiego mięcha do jedzenia to wystarczy 1 raz.
Buziak witaj spowrotem :-)
Ja mam to samo dziś z kostkami są wielkości kolan ale nie bolą
Oj chyba się za szybko tymi cyckami pochwaliłam właśnie coś mi wylatuje z nich
Aylin na to wychodzi że teraz to co mogłyśmy jeść to nie możemy a te złe rzeczy możemy :-)
Dokładnie, lody, ciastka, smazone i jest super. A warzywka i owoce sa złe
Szkoda tylko ze ja z tych co bez pomidora życ nie mogą
Dobranoc dziewczynki
reklama