KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
mamy które jeszcze nam nie pomogły - proszę o głosik
https://www.babyboom.pl/konkurs_calgel//index.php?link_do_zdjecia=19
https://www.babyboom.pl/konkurs_calgel//index.php?link_do_zdjecia=19
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz od kwietnia biorę kwas foliowy i PRENATAL Classic - to witaminy dla planujach ciąże, kobiet w ciąży i karmiących. W poprzedniej ciąży też je brałam. W Polsce kosztują ok. 45 zł za opakowanie 90 szt. - tu za op. 30 szt. musiałabym zapłacić ok. 25Euro (oczywiście inne tu są, ale tez dla kobiet w ciąży).
Dziewczyny rosną Wam brzuszki?
Mi rośnie chodź na wadze nie przybywa W spodnie żadne już sie nie wcisnę, chodze tylko w getrach Oglądałam przed chwilą zdjęcia brzuszków forumowiczek i już niektóre w 13-14 tygodniu mialy spore arbuziki Coś czuje że ja już niedługo tez będę miała taki arbuzik a słyszałam że w kolejnych ciażach brzuch szybciej rosnie.. W pierwszej ciąży dopiero ok 6 miesiąca wywaliło mi bęben
leze od wczoraj w szpitalu. Rano poronilam. To bylo straszne. Od razu Tel do gina, szpital, usg i wyrok. WLASNIE PANI RONI. Nie zgodzilam sie na lyzeczkowanie i mnie polozyli. W nocy przezylam koszmar, tak brzuch mnie bolal a rano w ubikacji 'urodzilam' teraz mialam usg i gin powiedzial ze jeszcze resztki ze mnie wyleca i mnie puszczą, wiec mam nadzieje ze jutro bede w domu. To bylo straszne wszystko ale juz jest mi lepiej jak pomysle ze moze mialo sie chore urodzic... moje malenstwo ;(
Mam dobre wiesci- Robal ma 14mm jutro rozpocznie 9tydzien, bije mu serce jak dzwon , widzialam kregoslup i raczki.
Moj maz zwariowal jak usluszal serduszko
Jestem szczesliwa
Hej Mam na imię Ewelina.mam 24 lata..jestem w 8 tygodniu ciąży
mam też termin na czerca.i tak jak ty od 2 dni czuję się słaba,nic mi się nie chce.Ból głowy też mnie dopadł i nawet grypa...
Witam wszystkie Czerwcóweczki, pozwolicie, że się do Was przyłącze?? :-) ja termin mam 13-06-2011, jak narazie wszysko jest ok i oby tak dalej!!!!!! 26-10 miałam pierwsze usg i zobaczyłam bijące malutkie serduszko!!!!!!!
Niestety również jestem straaaasznie śpiąca i zmęczona, mogłabym spać, spać i spać.... a najgożej jest z porannym wstawanie, no ale naszczęcie teraz mamy weekend i mogę sobie chrapać do woli