reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

leze od wczoraj w szpitalu. Rano poronilam. To bylo straszne. Od razu Tel do gina, szpital, usg i wyrok. WLASNIE PANI RONI. Nie zgodzilam sie na lyzeczkowanie i mnie polozyli. W nocy przezylam koszmar, tak brzuch mnie bolal a rano w ubikacji 'urodzilam' :( teraz mialam usg i gin powiedzial ze jeszcze resztki ze mnie wyleca i mnie puszczą, wiec mam nadzieje ze jutro bede w domu. To bylo straszne wszystko ale juz jest mi lepiej jak pomysle ze moze mialo sie chore urodzic... :( moje malenstwo ;(
ja pierdziele strasznie Ci współczuję.. niewiem co powiedziec bardzo mi przykro.. który to był już tydzień?:( 3maj się jakoś... :*

reklama
oj jak zazdroszczę własnego ogródka gdzie można zrobić ognicho i kiełbaski i ziemniaczki aaaaaah :) az dostalam jakiegos slinotoku:)

powiem ci ze fajnie mieć własny ogródek ale nie taki duzy jak ja mam jest to uciażliwe a zwłaszcza latem jak trzeba trawe kosic i jesienia jak trzeba grabic liscie MASAKRA, koszenie trawy zajmuje mi 8 godzin i to co tydzien

alijenka
to ty masz pole a nie ogród! 8 godzin??? ja mam spory ogród i wydawało mi się że 2 godziny koszenia to już przesada...:) trzeba basen zrobić to będzie mniej trawy do koszenia

nioo 12 arow ogrodu moze nie az tak duzo ale teren nie jest rowny i tak szarpiesz sie z ta kosiarka, teraz mam juz mego kochanego to on troszke szybciej to robi ale najmniej to 5 godz jak nic, ja to jeszcze przerwa na piwko na papieroska to tez dlatego tyle godzin schodzilo :-p:-D

mamina gratulacje :)))

ja wlasnie dzisiaj zaliczylam pierwsze rzyganko... jak sie obudzilam rano tak mnie bolala glowa ze nie moglam sie ruszyc no i w koncu zwymiotowalam. nie moglam juz wytrzymac wiec wzielam apap i mi pomoglo... nie wiem czy dobrze zrobilam:/
mam nadzieje ze to chwilowy spadek formy. najlepsze jest to ze wczoraj z mezem bylismy na piwie ze znajomymi , ja oczywiscie pilam sama wode, a tu taki kac rano.... O_O

noo ja tez nie pale od 3 miesiecy ale jak ostatnio tak powoli sobie grabilam liscie na ogrodzie to normalnie jezyk mi do du.y uciekal tak bym wypila piwko i zapalila fajurke :-)

witajcie sobotnio,

madziarra - bardzo mi przykro, tulę... trzymaj się!

karamija - no różnica niezła, chciałam jeszcze zdążyć z własnym dzieckiem przed własnymi wnukami,

mamina karierowiczka - super!!! znaczy sie wszystko OK!

powiem ci ze fajnie mieć własny ogródek ale nie taki duzy jak ja mam jest to uciażliwe a zwłaszcza latem jak trzeba trawe kosic i jesienia jak trzeba grabic liscie MASAKRA, koszenie trawy zajmuje mi 8 godzin i to co tydzien
to rzeczywiście duuuzo masz miejsca :) Jak dzidzius sie urodzi i zacznie chodzic to bedzie mial pole do popisu :) a ile zabawek ogrodowych sie zmiesci:)

- no różnica niezła, chciałam jeszcze zdążyć z własnym dzieckiem przed własnymi wnukami,
Masz dziecko w moim wieku? :) Ja mam teraz 21 lat :D Córka nie myśli jeszcze o macierzyństwie? ;) Zawsze podobaly mi sie dziewczyny chodzące z brzuszkami razem ze swoimi mamami :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Alijenka na bank twoj bedzie ze dwa milimetry wiekszy..bo my jakos w tym samym czasie zrobilysmy nasze bobaski, zobaczysz jak to dziwnie jest wiedziec ze bija w tobie dwa serca duze i maciupkie

Do góry