reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

gkvip dobrze, że się odezwałas:tak: bo wlasnie weszlam sprawdzic i jakby nie bylo wiadomości od Ciebie mialam pisać smska:tak:

sunshine pytalam poloznej i powiedziala, ze to zmeczęnie, bo ja mam spuchniete wieczorami, na wizycie dzisiaj kostki jak u modelki:-D

Papitkaa ja tez ostatnio mialam biegunke kilka dni i myslalam, ze moze to to ale na szczescie nie, muszę czekać do 14 czerwca bo wtedy mama przylatuje do nas, zbey zajać sie synem jak bede w szpitalu:tak:

buziak powodzenia, to o ktorej jutro masz byc w szpitalu?

jeju, czy tylko ja tak narzekam na upały?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
juz sie odzwyczailam od tych w Polsce ale u nas dzisiaj byla masakra, 3 razy sie kapalam w dzien a ze spaceru z Mlodym ledwo doszlam do domu

reklama
No moja teściowa przeszła samą siebie. K. właśnie wrócił z pracy i mi mówi że dzwoniła do niego i zaprasza nas na obiad w niedziele! Ona chyba o****ała doszczętnie-w poniedziałek jadę do szpitala i już teraz mam stresa jak diabli, to nawet nie chcę mysleć co będzie się ze mną działo w niedzielę. A już na pewno nie będę miała ochoty na "rodzinne" obiadki bo i tak większość czasu zapewne spędzę w kibelku.....

polaa- Nie tylko ty na nie narzekasz. Nie mogę sobie wyobrazić Żebym miała chodzić w ciąży w środku lata bo teraz już padam. Stopy od tych upałów są jak baloniki. No ale wyjścia nie mamy trzeba jakoś wytrzymać i ratować jak się da przed roztopieniem.:tak:

buziak to czekamy na informacje jutro:tak:

mlodak w niedziele siedz w domu, odpoczywaj przed poniedzialkiem, mam nadzieje, ze teściowa to zrozumie.

a ja 6 czerwca mam ostatnią wizytę, 12 badania w szpitalu a 15 do poludnia powinno byc po wszystkim, ale ten czas leci:szok:

papitkaa moja mama miala 4 porody- czerwiec, lipiec, sierpien, wrzesien, ja nie wiem jak Ona to przezyła.

Tu w UK jeszcze nie ma takich upalow jak w Polsce na szczęście ale dzisiaj bylo cos podobnego i mialam dość

Czuje niedosyt siedzenia z Wami ale chyba jednak sie pozegnam ;)
Jakos o dziwo oczy az mnie szczypia i moze dzis w nocy pospie ;/

To ja jutro dam znac przez dziewzyny a Wy trzymajcie kciuki co by juz nas chyba rozkleili z tym moim małym szczesciem ;)

witajcie .
weszłam poczytac chcialam coś napisac i tak mi sie zrobiło niedobrze,że czuje jakbym miala za raz zwymiotowac:zawstydzona/y: tak jak przy Laurce do ponad polowy ciazy ciagle wymioty i młodnosci tak w tej ciazy pierwszy raz taka sytuacja....
generalnie jakos kiepsko sie czuje
ide pod prysznic i spac bo rano jakos trzeba wstac

Oj widze mamy nowe czerwcoweczki - witajcie kobitki;-)

A ja wyspana I co tu teraz robic oprocz biegania do toaletki na pu I wymiotki?
Polaa - u nas tez piekna pogoda co jest totalnym zaskoczeniem bo tu u nas to przez 99% roku to leje ale ja kocham takie upaly:tak: kocham sloneczko wiesz bo ja to kobitka z nad baltyku jestem :-D
Buziak - no to kciukasy zacisniete:tak:

reklama
A ja kurka dalej nie narzekam....
Nie wiem czy jako jedyna tu dobrze się czuje????
Wyjątek potwierdzający regułę ze mnie czy jak.....

Ej niech znajdzie sie chodz jedna która mi towarzystwa w dobrym samopoczuciu ciazowym dotrzyma.... Plisssssssssssssss

Do góry