reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

gkvip dobrze, że się odezwałas:tak: bo wlasnie weszlam sprawdzic i jakby nie bylo wiadomości od Ciebie mialam pisać smska:tak:

sunshine pytalam poloznej i powiedziala, ze to zmeczęnie, bo ja mam spuchniete wieczorami, na wizycie dzisiaj kostki jak u modelki:-D

Papitkaa ja tez ostatnio mialam biegunke kilka dni i myslalam, ze moze to to ale na szczescie nie, muszę czekać do 14 czerwca bo wtedy mama przylatuje do nas, zbey zajać sie synem jak bede w szpitalu:tak:

buziak powodzenia, to o ktorej jutro masz byc w szpitalu?

jeju, czy tylko ja tak narzekam na upały?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
juz sie odzwyczailam od tych w Polsce ale u nas dzisiaj byla masakra, 3 razy sie kapalam w dzien a ze spaceru z Mlodym ledwo doszlam do domu

reklama
No moja teściowa przeszła samą siebie. K. właśnie wrócił z pracy i mi mówi że dzwoniła do niego i zaprasza nas na obiad w niedziele! Ona chyba o****ała doszczętnie-w poniedziałek jadę do szpitala i już teraz mam stresa jak diabli, to nawet nie chcę mysleć co będzie się ze mną działo w niedzielę. A już na pewno nie będę miała ochoty na "rodzinne" obiadki bo i tak większość czasu zapewne spędzę w kibelku.....

polaa- Nie tylko ty na nie narzekasz. Nie mogę sobie wyobrazić Żebym miała chodzić w ciąży w środku lata bo teraz już padam. Stopy od tych upałów są jak baloniki. No ale wyjścia nie mamy trzeba jakoś wytrzymać i ratować jak się da przed roztopieniem.:tak:

buziak to czekamy na informacje jutro:tak:

mlodak w niedziele siedz w domu, odpoczywaj przed poniedzialkiem, mam nadzieje, ze teściowa to zrozumie.

a ja 6 czerwca mam ostatnią wizytę, 12 badania w szpitalu a 15 do poludnia powinno byc po wszystkim, ale ten czas leci:szok:

papitkaa moja mama miala 4 porody- czerwiec, lipiec, sierpien, wrzesien, ja nie wiem jak Ona to przezyła.

Tu w UK jeszcze nie ma takich upalow jak w Polsce na szczęście ale dzisiaj bylo cos podobnego i mialam dość

Czuje niedosyt siedzenia z Wami ale chyba jednak sie pozegnam ;)
Jakos o dziwo oczy az mnie szczypia i moze dzis w nocy pospie ;/

To ja jutro dam znac przez dziewzyny a Wy trzymajcie kciuki co by juz nas chyba rozkleili z tym moim małym szczesciem ;)

witajcie .
weszłam poczytac chcialam coś napisac i tak mi sie zrobiło niedobrze,że czuje jakbym miala za raz zwymiotowac:zawstydzona/y: tak jak przy Laurce do ponad polowy ciazy ciagle wymioty i młodnosci tak w tej ciazy pierwszy raz taka sytuacja....
generalnie jakos kiepsko sie czuje
ide pod prysznic i spac bo rano jakos trzeba wstac

Oj widze mamy nowe czerwcoweczki - witajcie kobitki;-)

A ja wyspana I co tu teraz robic oprocz biegania do toaletki na pu I wymiotki?
Polaa - u nas tez piekna pogoda co jest totalnym zaskoczeniem bo tu u nas to przez 99% roku to leje ale ja kocham takie upaly:tak: kocham sloneczko wiesz bo ja to kobitka z nad baltyku jestem :-D
Buziak - no to kciukasy zacisniete:tak:

reklama
A ja kurka dalej nie narzekam....
Nie wiem czy jako jedyna tu dobrze się czuje????
Wyjątek potwierdzający regułę ze mnie czy jak.....

Ej niech znajdzie sie chodz jedna która mi towarzystwa w dobrym samopoczuciu ciazowym dotrzyma.... Plisssssssssssssss

Do góry