reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Kifsi - to ja już w ciąży byłam na Rocktoberfest Party Spotkać się po raz kolejny z całą załogą Eski Rock, a w piątek jedziemy odebrać bilety osobiście do Eski Rock, ciekawe na kogo trafimy hehehe, jak będziemy ok 15:30 to pewnie się na Idalię i Kondzia natkniemy, może też na Bisia? ;P Ale się nie mogę doczekać, ja ich uwielbiam normalnie
zaza - no uprzejma ta ekspedientka była, nie ma co nic tylko zdołować ciężarną, ehhh
Lena - jasne, że no-spę można brać bez konsultacji
Ja też bym chciała zostawić ok 15 kilo, chociaż przytyłam nieco ponad 7 kilo Ale nie obraziłabym się gdybym ważyła mniej po porodzie niż przed ciążą. Po pierwszej ciąży zeszło mi w 3 dni 9 kilo a w kolejne 5 dni 4 kilo (ewidentnie woda) a przytyłam niecałe 12.
zaza - no uprzejma ta ekspedientka była, nie ma co nic tylko zdołować ciężarną, ehhh
Lena - jasne, że no-spę można brać bez konsultacji
Ja też bym chciała zostawić ok 15 kilo, chociaż przytyłam nieco ponad 7 kilo Ale nie obraziłabym się gdybym ważyła mniej po porodzie niż przed ciążą. Po pierwszej ciąży zeszło mi w 3 dni 9 kilo a w kolejne 5 dni 4 kilo (ewidentnie woda) a przytyłam niecałe 12.
kifsi
Fanka BB :)
Kifsi - to ja już w ciąży byłam na Rocktoberfest Party Spotkać się po raz kolejny z całą załogą Eski Rock, a w piątek jedziemy odebrać bilety osobiście do Eski Rock, ciekawe na kogo trafimy hehehe, jak będziemy ok 15:30 to pewnie się na Idalię i Kondzia natkniemy, może też na Bisia? ;P Ale się nie mogę doczekać, ja ich uwielbiam normalnie
ależ zazdroszczę też ich uwielbiam :-)
buziak
Fanka BB :)
jak myslicie ktora urodzi jutro??? :-)
albo niezapominajka sie rokreci i popłynie )
albo gkvip moze da cynk ze juz po ..
ciekawe co u mnie postnowia jak mi badania porobia... i ciekawe czy mnie zostawia wkoncu czy nie bo najgorsza jest ta niewiedza... ;///
Tak czytam że macie do samego końca ciągle jakieś badania. Ja ostatni raz byłam badana w kwietniu nie wiem czy to dobrze czy nie, ale chyba wolałabym sie dowiedzieć czy coś zaczyna się dziać. Już od lutego szyjka zaczęła mi się skracać i co chwila brzuch mi sie twardy robił a teraz pod koniec nic zero. Byłam we wtorek na wizycie i sie dowiedziałam że badanie i tak nic nie zmieni więc na fotelu badania nie ma. Jak dotrzymam do następnego wtorku to mam się pokazać na KTG i tyle.
reklama