a Wy macie grube i gęste włosy? ciekawa jestem jak nasza malutka będzie wyglądała i jakie będzie miała włoski, bo my z mężem mamy bardzo podobne do siebie - czarne, grube i gęste - i wszyscy mówią, że się taki czarnuszek nam urodzi, hehe
a co do ślamazarności, to ja dziś potłukłam miseczkę
ale mi się już z takich rzeczy chce śmiać, po prostu z braku sił na to wszystko co mi upada nawet złościć się nie umiem.
Co do włosów, to ja mam bardzo gęste włosy, i grube i sztywne jak druty, mąż też ma gęste i sztywne i grube, Szymek jak jeszcze nie miał roczku to miał dłuuugie włoski i gęste, jak miał 1,5 roku to miał już sztywne jak druty, teraz ma tak gęste, że maszynka się zacina, pewnie córcia też będzie miała takie ;]
tu mu tylko grzywkę podcinałam, tu miał
roczek:
tu po pierwszym cięciu maszynką (rok i 3 m-ce):
tutaj jak ma dłuższe - tej zimy - widać jak mu ściemniały
- i trochę mu się końcówki zawijają lekko
a tu z dzisiaj po wczorajszym cięciu
- 12 mm długości - widać jakie gęste ;P szczególnie nad karkiem...
hej wrócilam....
karpacz zaliczony, i ledwo zyje...
Zobaczymy czy wspinaczka po górkach
+ przeciskanie sie miedzy skałakami poród przyspiesza
Zdam relacje jak dojde do siebie.
Paaaa
Karpacz? Jej podziwiam!!!
A Ty gdzieś niedaleko mieszkasz?? Mój mąż jest ze Szklarskiej
to niedaleko ;P
Chyba się pogoda zmienia. Wiatr się ruszył, nadal słonecznie ale już za chmurkami!
Oby była burza i poproszę o początek porodu właśnie dziś!!!
Tiaaa~!
Abiga witaj! Ja na bank dotrwam do 14.06 jak nie do 24.06!!!
pewnie tu zostanę sama! Ooo!
Kami nadal kciuki zaciśnięte!
Dziewczęta po szpitalne - super, że wróciłyście 2w1
To ja idę dalej leżeć! Brak energii!
U mnie też wieje, wieje i nic, upał jak był taki jest, tylko cudny przeciąg w mieszkaniu można zrobić
a ja to co?!?!?! ja tu mam termin na samą końcówkę! 26 czerwca ;P a z USG to w ogóle lipiec mi wychodzi, tfu tfu ;P
Hejka
Ja juz po wizycie. Na ktg cisza i spokój. Mialam spotkanie z pania anestezjolog, taka baba z prl-u, strach sie bac
i z pediatra, ona chociaz wydala sie mila. Tak wiec jeszcze dwa dni i koniec brzuszka.
Dziewczyny po cesarce jakie mialyscie znieczulenie? mnie przekonala do zewnatrzoponowego, ale kompletnie sie na tym nie znam
Ja miałam
narkozę, a do cesarki to nie zewnątrezoponowe tyko podpajęczynówkowe
Ale metoda zakładania podobna
rysica natchnęłaś mnie Obcięłam synowi włosy, zrobiłam pranie, ugotowałam makaron..az jestem z siebie dumna. Teraz czas na odpoczynek
Witam nowe koleżanki :-)
cieszę się
lubię pozytywnie motywować ludzi
Nowe Dziewczyny witajcie