reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ale duzy ten milan, na razie najwiekszy :)

kamila gratulacje, dobrze ze na krzeselku nie kazali ci rodzic!

ja dzis pojechalam na zakupy, wydalam kupe kasy zmeczona jak nie wiem, ale super rzeczy upolowalam w tkmaxx :) dla jasia pozytywke i spiworek, i dla siebie pare rzeczy. ide zobaczyc jak sie maja moje schody....

reklama
No tak, na chwilkę mi się przysnęło a tu wiadomość o kolejnym maleństwie na świecie!!!:-D:-D
Kurcze, powiem Wam, że trochę mi się nie chce wierzyć, że to już, że przyszedł ten czas, w którym codziennie już może pojawić się kolejna niespodzianka na forum i niedługo mnie też czeka ta ważna chwila!! Ale się nie mogę doczekać!

Szkoda tylko, że praktycznie każda ma złe doświadczenie ze szpitalem...

HA! TO KTORA NASTĘPNA??? :-D

Witajcie nowe Dziewczyny :-)

Jak dobrze, że Kamila już urodziła...i całe szczeście, ze ta cholestaza nie zrobiła nic Małemu...

A ja dziś posprzątałam całe mieszkanie, znowu zjadłam siatkę truskawek i już się boję na wagę wchodzić...
A tak własnie a propos wagi...jeszcze waga Wam rośnie, czy już stanęła??? Ja 11 kg na plusie...

Nanulika, myślę...

Ja mam 20 na plusie :sorry2: niestety:baffled:

Ja wczoraj załatwiłam zakupy i tez teraz jak patrze na łózeczko to az mi miło na sercu sie robi ze za moment moj przystojniak tam bedzie spał hehe

Posciel wybierał tatus - zółto-białą z osiołkiem szarym.. do tego body z napisem polska gola nie??

buziak nie jesteś sama :baffled: A tak chciałam przytyć góra 10 :laugh2:

Gin jak marudzę na swoją wagę, cały czas pociesza mnie, że szybko zrzucę. A ja na to, że na poczekalni siedzą same laseczki z małymi brzuszkami, a ja to wieloryb, to on na to...a moze one mają inne problemy?

Filozof :-D W każdym bądz razie...mam nadzieje, ze faktyczne zrzucę:tak:

Zrzucimy:tak:

Mam tylko nadzieje ze w szybkim tempie bo ja we wrzesniu chce chrzcic małego i wazyc 50kg:-D:-D
Do tego chce miec biust wyzej niz miałam pred ciaza i jedrniejsze posladki hehe:-)
Uda sie myslicie???

Buziak, BA!!!! Jak się nie uda, jak się uda!!! :tak:

Mój brat cioteczny się żeni w lipcu, więc ja już wtedy muszę dojść do formy...taaaaaa....;-)

Żeby ważyć 50 kg to bym musiała 40 zrzucić :baffled: Ale moja idealna waga to 65kg, wiec tylko 25 zostaje :-p

Nie daję sobie limitu czasowego, ale gdybym do września tyle miała to było by super:-) Tylko, ze ja znam siebie. Nie lubię być na diecie i nie mam charakteru osoby, która na zważa na to co je. Jeżeli zrzucę to tylko mimochodem, jak ostatnio. Zadnej diety, tylko dziecko i obowiązki :-D

reklama
Hejka

Ja juz po wizycie. Na ktg cisza i spokój. Mialam spotkanie z pania anestezjolog, taka baba z prl-u, strach sie bac:szok: i z pediatra, ona chociaz wydala sie mila. Tak wiec jeszcze dwa dni i koniec brzuszka.

Dziewczyny po cesarce jakie mialyscie znieczulenie? mnie przekonala do zewnatrzoponowego, ale kompletnie sie na tym nie znam:no:

zewnatrzoponowe do planowej cesarki? chyba podpajęczynówkowe?

Ja mam prawie 15 in plus, z czego półtora kilo nadrobiłam w niedzielę na działce .....ehhh. Ja chcialam przytyć 12-14 kilo. Teraz jeszcze sie łudze,że się zatrzymam na 16 i po porodzie będę miała tylko 5 kilo:)

Odebrałam wyniki badań:
Leukocyty juz spadają: 11, 4, Hemoglobina- 13, 1, magnez sie podnióśł i jest tylko trochę poza normą 0,45 norma od 0, 46. Jedyne co to mam bakterie w moczu- musze pobrac żurawit:)

Kamila GRATULACJE!!!!!OGROMNE!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry