reklama
veritaserum71
Fanka BB :)
rysica natchnęłaś mnie Obcięłam synowi włosy, zrobiłam pranie, ugotowałam makaron..az jestem z siebie dumna. Teraz czas na odpoczynek
Witam nowe koleżanki :-)
Witam nowe koleżanki :-)
BMR u nas wiatr od trzech dni i nic, dalej upał.
Ja w pierwszej ciąży też tak mówiłam, lekarze mówili , że jeszcze spokojnie jakies 3 tyg pochodze z brzuchem i nagle w 38 tyg odeszły mi wody, po godzinie byłam na porodówce a po 5 h urodziła się Laura, mam nadzieję, że tym razem będzie jeszcze szybciej, chodz Niespodzianka mogła by posiedziec w brzuchu jeszcze jakieś 2 tyg bo mam mnóstwo pracy w biurze i wolałabym zakończyc wszystko przed porodem.
Bąblik hehe no to będziemy się trzymac razem może nas nie zjedzą
Ania jeszcze 2 dni i będziesz tulic swojego bąbla gratuluje, ja to bym chyba nie zasneła z wrażenia przez te 2 dni Mlodak nie jestem w temacie, lecz uważam , że te pierwsze dni w szpitalu nie są najlepszym pomysłem na odwiedziny, ja przy Laurce nie chciałam aby przychodził nikt poza małżonkiem i teraz też tak będzie, niech zaczekają aż wrocimy do domku, przez te 3 dni wytrzymaja
Mam jakiegoś strasznego lenia, małżonek Laurę przyprowadził z przedszkola i mamy isc wszyscy na spacer z psem a mi się nie che, kupa prasowania na mnie czeka a mi sie nie chce aj aj
no nic idę do potem
Ja w pierwszej ciąży też tak mówiłam, lekarze mówili , że jeszcze spokojnie jakies 3 tyg pochodze z brzuchem i nagle w 38 tyg odeszły mi wody, po godzinie byłam na porodówce a po 5 h urodziła się Laura, mam nadzieję, że tym razem będzie jeszcze szybciej, chodz Niespodzianka mogła by posiedziec w brzuchu jeszcze jakieś 2 tyg bo mam mnóstwo pracy w biurze i wolałabym zakończyc wszystko przed porodem.
Bąblik hehe no to będziemy się trzymac razem może nas nie zjedzą
Ania jeszcze 2 dni i będziesz tulic swojego bąbla gratuluje, ja to bym chyba nie zasneła z wrażenia przez te 2 dni Mlodak nie jestem w temacie, lecz uważam , że te pierwsze dni w szpitalu nie są najlepszym pomysłem na odwiedziny, ja przy Laurce nie chciałam aby przychodził nikt poza małżonkiem i teraz też tak będzie, niech zaczekają aż wrocimy do domku, przez te 3 dni wytrzymaja
Mam jakiegoś strasznego lenia, małżonek Laurę przyprowadził z przedszkola i mamy isc wszyscy na spacer z psem a mi się nie che, kupa prasowania na mnie czeka a mi sie nie chce aj aj
no nic idę do potem
ja pierdziele w szoku jestem wlasnie weszłam na bb miałam wam pisać smski od Kamili bo dostałam jeszcze 2 i nie zdążyłam a ona mi napisała że Milan już jest na świecie
SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!
laski w biedronce jest lovela 2,8kg za 26zl!! a w rossmanie upolowałam plastikowe pudeleczko na husteczni z rossmanowymi husteczkami ale za 7,5zl!!! a na pudełeczku mi zalezało
SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!
laski w biedronce jest lovela 2,8kg za 26zl!! a w rossmanie upolowałam plastikowe pudeleczko na husteczni z rossmanowymi husteczkami ale za 7,5zl!!! a na pudełeczku mi zalezało
Hej,
ja wlasnie weszlam po to, zeby zobaczyc czy Kamila dala znać ale wieści, super.
Jeju jak mi gorąco, leje sie ze mnie czuje sie okropnie, najchetniej z wanny bym nie wychodziła pada deszcz zle, upal jeszcze gorzej
Oby do wieczora.
Nadrabiać będę wieczorem
Zauwazylam, ze dolaczyły nowe Mamy - witam;-)
ja wlasnie weszlam po to, zeby zobaczyc czy Kamila dala znać ale wieści, super.
Jeju jak mi gorąco, leje sie ze mnie czuje sie okropnie, najchetniej z wanny bym nie wychodziła pada deszcz zle, upal jeszcze gorzej
Oby do wieczora.
Nadrabiać będę wieczorem
Zauwazylam, ze dolaczyły nowe Mamy - witam;-)
szczerze? biedna się nasiedziała... na krzeselku siedziała i czekała przed salą operacyjną ale nagrodę dostała boską:-) pisała że do cc jest 3 w kolejce aż mi się płakać chciało jak czytałam co w szpitalach wyprawiają.... z kroplówką na korytarzy i to na krześle... powaliło naszą za...ą służbę zdrowia...
buziak
Fanka BB :)
Dziewczyny po cesarce jakie mialyscie znieczulenie? mnie przekonala do zewnatrzoponowego, ale kompletnie sie na tym nie znam
własnie zewnatrzoponowe. moja rada - nawet jesli mowi ze mozna podnosic głowe od razuto lepiej przeczekac jakis czas;-)
Witam nowe mamy.. No to sie predko zdecyowałyscie na ujawianki hehe
No a z Kamila to Wam pisałam ze nie ma co przezywac ze lada oment urodzi )
a z tym krzesłem to normalnie przeginka jakas az sie wierzyc nie chce w takie rzeczy, ze sie dieja naprawde.. ja bym napisała skarge i nie zostawiłabym tak tego!!!!!
Ostatnia edycja:
reklama