reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam nowe na forum, lepeij pozno niz w cale heheh :-)

Zaraz uciekam na spacerek a weny jak nie bylo tak nie ma. Moze na spacerze przyjdzie mi do glowy pomysl jak poukladac te ciuszki w szufladach....

reklama
rysica natchnęłaś mnie :-D Obcięłam synowi włosy, zrobiłam pranie, ugotowałam makaron..az jestem z siebie dumna. Teraz czas na odpoczynek :-p

Witam nowe koleżanki :-)

BMR u nas wiatr od trzech dni i nic, dalej upał.
Ja w pierwszej ciąży też tak mówiłam, lekarze mówili , że jeszcze spokojnie jakies 3 tyg pochodze z brzuchem i nagle w 38 tyg odeszły mi wody, po godzinie byłam na porodówce a po 5 h urodziła się Laura, mam nadzieję, że tym razem będzie jeszcze szybciej, chodz Niespodzianka mogła by posiedziec w brzuchu jeszcze jakieś 2 tyg bo mam mnóstwo pracy w biurze i wolałabym zakończyc wszystko przed porodem.
Bąblik hehe no to będziemy się trzymac razem może nas nie zjedzą :-D
Ania jeszcze 2 dni i będziesz tulic swojego bąbla gratuluje, ja to bym chyba nie zasneła z wrażenia przez te 2 dni :tak:Mlodak nie jestem w temacie, lecz uważam , że te pierwsze dni w szpitalu nie są najlepszym pomysłem na odwiedziny, ja przy Laurce nie chciałam aby przychodził nikt poza małżonkiem i teraz też tak będzie, niech zaczekają aż wrocimy do domku, przez te 3 dni wytrzymaja:tak:

Mam jakiegoś strasznego lenia, małżonek Laurę przyprowadził z przedszkola i mamy isc wszyscy na spacer z psem a mi się nie che, kupa prasowania na mnie czeka a mi sie nie chce aj aj

no nic idę do potem

ja pierdziele w szoku jestem wlasnie weszłam na bb miałam wam pisać smski od Kamili bo dostałam jeszcze 2 i nie zdążyłam a ona mi napisała że Milan już jest na świecie:-D
SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:rofl2:

laski w biedronce jest lovela 2,8kg za 26zl!! a w rossmanie upolowałam plastikowe pudeleczko na husteczni z rossmanowymi husteczkami ale za 7,5zl!!! a na pudełeczku mi zalezało:-p

Hej,
ja wlasnie weszlam po to, zeby zobaczyc czy Kamila dala znać:-D ale wieści, super.

Jeju jak mi gorąco, leje sie ze mnie:szok::szok: czuje sie okropnie, najchetniej z wanny bym nie wychodziła:zawstydzona/y: pada deszcz zle, upal jeszcze gorzej:sorry2:
Oby do wieczora.
Nadrabiać będę wieczorem:tak:
Zauwazylam, ze dolaczyły nowe Mamy - witam;-)

szczerze? biedna się nasiedziała... na krzeselku siedziała i czekała przed salą operacyjną ale nagrodę dostała boską:-) pisała że do cc jest 3 w kolejce aż mi się płakać chciało jak czytałam co w szpitalach wyprawiają.... z kroplówką na korytarzy i to na krześle... powaliło naszą za...ą służbę zdrowia...

Dziewczyny po cesarce jakie mialyscie znieczulenie? mnie przekonala do zewnatrzoponowego, ale kompletnie sie na tym nie znam:no:

własnie zewnatrzoponowe. moja rada - nawet jesli mowi ze mozna podnosic głowe od razuto lepiej przeczekac jakis czas;-)

Witam nowe mamy.. No to sie predko zdecyowałyscie na ujawianki hehe

No a z Kamila to Wam pisałam ze nie ma co przezywac ze lada oment urodzi ;))
a z tym krzesłem to normalnie przeginka jakas az sie wierzyc nie chce w takie rzeczy, ze sie dieja naprawde.. ja bym napisała skarge i nie zostawiłabym tak tego!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jej!
Super, że Kamila już po. Szkoda tylko, że się musiała tyle denerwować i chodzi w te i w te by ją w końcu przyjęli!
Ale waga mega ogromna! Jednak USG nie kłamało!!! :-D

Do góry