reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Cześć wszystkie dziewczyny jestem tutaj nowa i niemiałam chwili by napisać coś wiecej. Nazywam sie Paulina i jestem w swojej pierwszej ciąży jest to 8 tydzień i 5 dni . Słyszałam już bicie serca i jest w pożądku 164.Jedyne co mnie martwi to mały mięśniak ale jak narazie lekarz powiedział ze nie zagraża on dziecku. Termin wynikajcy z USG to 11 czerwca 2012. Przykro mi z powodu tego co się stało madziarra 21 bedzie dobrze ...Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
leze od wczoraj w szpitalu. Rano poronilam. To bylo straszne. Od razu Tel do gina, szpital, usg i wyrok. WLASNIE PANI RONI. Nie zgodzilam sie na lyzeczkowanie i mnie polozyli. W nocy przezylam koszmar, tak brzuch mnie bolal a rano w ubikacji 'urodzilam' :( teraz mialam usg i gin powiedzial ze jeszcze resztki ze mnie wyleca i mnie puszczą, wiec mam nadzieje ze jutro bede w domu. To bylo straszne wszystko ale juz jest mi lepiej jak pomysle ze moze mialo sie chore urodzic... :( moje malenstwo ;(

Przykro mi strasznie :-(

A co się w ogóle stało?

Brzuch nagle zaczął Cię boleć czy zaczęłaś krwawić?

Nie potrafię nawet wyobrazić sobie tego co czujesz, nigdy tego nie przeżyłam, trzymaj się mocno

leze od wczoraj w szpitalu. Rano poronilam. To bylo straszne. Od razu Tel do gina, szpital, usg i wyrok. WLASNIE PANI RONI. Nie zgodzilam sie na lyzeczkowanie i mnie polozyli. W nocy przezylam koszmar, tak brzuch mnie bolal a rano w ubikacji 'urodzilam' :( teraz mialam usg i gin powiedzial ze jeszcze resztki ze mnie wyleca i mnie puszczą, wiec mam nadzieje ze jutro bede w domu. To bylo straszne wszystko ale juz jest mi lepiej jak pomysle ze moze mialo sie chore urodzic... :( moje malenstwo ;(

:no2: przykro mi

Ja też oglądam już ma 3 dzieci i pies choruje:(

Oglądałam ten film rok temu...później odcinek UstaUsta też ze straconą ciążą...dwa dni później wylądowałam na łyżeczkowaniu własnej...rok po traumie dokładnie rok 03.11.11 na czas reklam przerywających to co oglądałam włączyłam polsat...a tam znów ten film...sparaliżowało mnie...mąż wyrwał mi pilota i stwierdził, że ma dość głupot...

Przykro mi :-( Ale tak jaki piszesz - widocznie z dzidzia było coś nie tak i chyba lepiej się stało, że odeszła teraz niż miałaby się w przyszłości męczyć...
Trzymaj się!

(*)

madziarra21 przykro mi rownież

Dziewczyny miałyście kiedyś taki nagły spadek temperatury? Ja niemal od samego początku mam 37-37,2 a dzisiaj zaczęło mną telepać, chwyciłam za termometr a tam tylko 36,3. Właśnie leżę pod kocykiem i próbuję "naprawić" inkubator:-) Zastanawiam się czy czasem jakieś dziadostwo nie próbuje się do mnie dobić

reklama
Hej Mamusie:-)
Byłam na USG, niby wszystko O.K. tylko tętno 138. Dostałam luteinę i duphaston i mam sie pokazywać co 2 tygodnie. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku tym razem... Któraś z was miała może takie niskie tętno płodu?

Jakie niskie?! Mój malec ma 142/min...lekarz powiedział, że norma to 110-155/min :)

Do góry