reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Jejku znowu smutne wiadomości

madziarra 21

smutno mi, wiem jak to jest bo też już przez to przeszłam, tulę mocno!

Hej neidawno wróciłam z wizyty u gin. Wszystko jest ok i schudłam 1 kg !! :) Szok bo objadam sie slodyczami jak glupia:D
Dowiedzialam sie ze na przeziębienie 3 razy dziennie rutinoscorbin i raz dziennie wapno :p
cieszę się,że wszystko dobrze i gratuluję spadku wagi, u mnie z pewnością jest już wzrost:no:

gosikkk
ja też chcę metkę i tatara i carpaccio do tego i piwo i wino:-D

katrina115
wow! z tą różnicą 22 lata to pobiłaś wszystkich, ale czad!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
maminakarierowiczka

czekam na dobre wiadomości!!

A ja mam jakiś dzień wątpliwości. Piersi mniej bolą, nie biegam tak często siku jak przez ostatnie dni, nie mdli mnie. I oczywiście od razu mam niepokój ze coś nie tak. Zwariuje do czasu tego USG.:no:

Kurczę ja mam tak samo dziś...

a ja dzis powinnam drugi okres dostac i jakos tak nie swojo sie czuje i cos mnie dzis mdli :(, a wymyslilam sobie dzis ognisko bo wiecie porzadki na ogrodzie, duzo galezi owocowych do spalenia i takim to sposobem bedzie dzis kielbaska z ogniska i pieczone ziemniaki :-)
a tez juz mam ochote na tatara, jajko na miekko i piwwwwkkkkkoooo :-(

Mam dobre wiesci- Robal ma 14mm jutro rozpocznie 9tydzien, bije mu serce jak dzwon , widzialam kregoslup i raczki.
Moj maz zwariowal jak usluszal serduszko
Jestem szczesliwa

Mam dobre wiesci- Robal ma 14mm jutro rozpocznie 9tydzien, bije mu serce jak dzwon , widzialam kregoslup i raczki.
Moj maz zwariowal jak usluszal serduszko
Jestem szczesliwa
To super:) Cieszę się Twoim szczęściem :) I po co było się tak martwić i stresować?:) Buźka

brawooo !!!! ale się cieszę !!!

ja w poniedziałek mam nadzieję to samo zobaczyć :-)
Na pewno zobaczysz to samo :)

a ja dzis powinnam drugi okres dostac i jakos tak nie swojo sie czuje i cos mnie dzis mdli :(, a wymyslilam sobie dzis ognisko bo wiecie porzadki na ogrodzie, duzo galezi owocowych do spalenia i takim to sposobem bedzie dzis kielbaska z ogniska i pieczone ziemniaki :-)
a tez juz mam ochote na tatara, jajko na miekko i piwwwwkkkkkoooo :-(
oj jak zazdroszczę własnego ogródka gdzie można zrobić ognicho i kiełbaski i ziemniaczki aaaaaah :) az dostalam jakiegos slinotoku:)

reklama
Do góry