reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kurcze, jestem pierwsza dziś, śpicie jeszcze?
mi synek zrobił pobudkę o 5.30 mówiąc że musi się pobawić .... heheh. Więc jestem już na nogach od 5.30, byłam w sklepie po świeże bułeczki, sniadanko też już za mną :-) Trochę za dużo zjadłam bo mnie mdli. Wczoraj zrobiłam porzadki i dziś mam WOLNE!
Zastanawiam sie jak lekarz zrobi mi usg piersi, jak one tak bolą ? nie zniosę tego :no:
i wogóle mam stresa przed wizytą, modlę się żeby było wszytsko ok ......

Hej Mamusie:-)
Byłam na USG, niby wszystko O.K. tylko tętno 138. Dostałam luteinę i duphaston i mam sie pokazywać co 2 tygodnie. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku tym razem... Któraś z was miała może takie niskie tętno płodu?

leze od wczoraj w szpitalu. Rano poronilam. To bylo straszne. Od razu Tel do gina, szpital, usg i wyrok. WLASNIE PANI RONI. Nie zgodzilam sie na lyzeczkowanie i mnie polozyli. W nocy przezylam koszmar, tak brzuch mnie bolal a rano w ubikacji 'urodzilam' :( teraz mialam usg i gin powiedzial ze jeszcze resztki ze mnie wyleca i mnie puszczą, wiec mam nadzieje ze jutro bede w domu. To bylo straszne wszystko ale juz jest mi lepiej jak pomysle ze moze mialo sie chore urodzic... :( moje malenstwo ;(

reklama
Do góry