reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

po mału streszcze co u mnie a jutro moze wiecej dam rade napisac chociaz czekaja mnie i badania i pakowanie ... pewnie i zakupy na ostatnia chwile... wiec nie wie ile czasu znajde ale ostaram sie oezwac jeszcze w dwupaku ;)))

z moja cholastaza jest tak ze moj gin chciał mnie tu bezwzglednie kłasc do szpitala ale ja z gory zakładałam instytut wiec zadzwoniłam czy maja miejsca. ze nie mieli tak z sama ordynator omowiłysmy mnie przez tel i se umowiłysmy na bdania na dzis i czw. biore leki i po kilku dniach powt badania i okazało sie ze jest lepiej.... ale brzuch swedzi, nogi puchna... najgorsze sa noce i przekrecanie sie z boku na bok:no: mały nie jest mocno wielki bo ma2700 ale wiecznie sie wierci co mnie juz doprowadza d łez normalnie... ;/

wszystkim nowym mamom gratuluje!!!!!!!

reklama
wybaczycie post pod postem (juz nawet tego kutasa sobie daruje ;)))
macku skleisz ok???;-)
ale nie wiem co Wam pisac hehe
ze sie pakowałam w torbe od 20tyg ciazy chyba tak okazało sie ze zapomniałam o poscieli..tzn odkładałam to tak na jutro i jutro.. i wkoncu dzis prosto zinstytutu pojechalismy do sklepu dokupic butelke, fide, posciel i jeszcze troche ciuchow, bo wkoncu spanikowałam czy starczy tego co jest ;))
od razu do pralki i jutro poprasuje i pozakładam.

Dominiw ospa pomału schodzi,miał mao krostek ale co mnie martwi Bartek jest czysty i znajac zycie wysypie go jak zaczne rodzic:baffled:

Kamila - a co u Cebie z ta cholastaza????? jakie masz wyniki i co Ci tam stwierdzono???

klawiatra dalejmi dziurawi :szok: ale tylko na bb :baffled:

Dziewczyny rodzące na Żelaznej, wybieracie się?
Żelazna w parku - YouTube
USG 4D będzie robione za darmo (krótkie ok 5 minutowe, ale ze zdjęciem jako pamiątka:-D) - zapisy na USG od 11:00 w namiocie medycznym :)
my chyba będziemy

fajna sprawa!!:-) polecam w szczególności warsztaty z masażu Shantala, miałam go na studiach i jest fajny, no i zajęcia z Zawitkowskim.
U mnie będą rodzice, więc może podjedziemy, ale pewnie koło 15.00.

Cześć Buziak!! a nie chcą Ci zrobić już cc przez tą cholestazę??

Buziak fajnie ,że się odezwałaś:)
Kamila,- trzymam kciuki będzie dobrze:)

a mnie dzisiaj boli wzgórek łonowy--ma tak któraś? to chyba bardzo niedobrze co?

buziak- fajnie ze wrocilas:tak:
ania2004 - bedzie dobrze :tak:

A u nas bez zmian skurcze ciagle sa i ciagle te same takze nic specjalnego czekamy dalej:tak:

avo - mnie boli :-) oprócz tego żadnych innych oznak :-) ja już szyjki prawie nie mam wiec to może z tym związane jest

buziak witaj ponownie :-)

kamila i ania &&&&&& i nie stresować się napewno będzie ok

kurde ile się tu wydarzyło od południa :-):-D
Kamila poprostu jestem w szoku że Cię cofnęli !!!!! :angry:
buziak jak miło Cię widzieć :-) :-D
gkvip trzymam kciuki aby skurcze przeszły i wytrzymaj jeszcze w dwupaku !!!!! :-D
Malinka kciuki &&&&&&&&&& :-D
Mlodak gratuluję wizyty! :-D

A ja dziś zaszalałam bo mój K ma dziś urodziny także wpierdzieliłam pół kuwety lodów i zagryzłam chipsami hmmmm ciekawa jestem co mi glukometr wskaże !!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak piszecie o truskawkach i powiem Wam że u mnie są jeszcze drogie za kg życzą sobie 20 zł, a czereśnie już dziś jadłam aleeeeeeeee pychota !!!!!!!!!!!!!!!

fajna sprawa!!:-) polecam w szczególności warsztaty z masażu Shantala, miałam go na studiach i jest fajny, no i zajęcia z Zawitkowskim.
U mnie będą rodzice, więc może podjedziemy, ale pewnie koło 15.00.

Cześć Buziak!! a nie chcą Ci zrobić już cc przez tą cholestazę??

My zobaczymy na jakich zajęciach będziemy, na pewno na pokazach samoobrony dla kobiet i pokazy walk dla najmłodszych - Sztuki Walk Dalekowschodnich - mój brat będzie jednym z prezenterów, ćwiczy Aikido i Ken-Jutsu :) I jego klub - SOTO - jest partnerem pikniku :)

reklama
My zobaczymy na jakich zajęciach będziemy, na pewno na pokazach samoobrony dla kobiet i pokazy walk dla najmłodszych - Sztuki Walk Dalekowschodnich - mój brat będzie jednym z prezenterów, ćwiczy Aikido i Ken-Jutsu :) I jego klub - SOTO - jest partnerem pikniku :)

hmm...jakoś nie zarejestrowałam tego, że będą warsztaty samoobrony, z chęcią bym zobaczyła.

Do góry