reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

po mału streszcze co u mnie a jutro moze wiecej dam rade napisac chociaz czekaja mnie i badania i pakowanie ... pewnie i zakupy na ostatnia chwile... wiec nie wie ile czasu znajde ale ostaram sie oezwac jeszcze w dwupaku ;)))

z moja cholastaza jest tak ze moj gin chciał mnie tu bezwzglednie kłasc do szpitala ale ja z gory zakładałam instytut wiec zadzwoniłam czy maja miejsca. ze nie mieli tak z sama ordynator omowiłysmy mnie przez tel i se umowiłysmy na bdania na dzis i czw. biore leki i po kilku dniach powt badania i okazało sie ze jest lepiej.... ale brzuch swedzi, nogi puchna... najgorsze sa noce i przekrecanie sie z boku na bok:no: mały nie jest mocno wielki bo ma2700 ale wiecznie sie wierci co mnie juz doprowadza d łez normalnie... ;/

wszystkim nowym mamom gratuluje!!!!!!!

reklama
wybaczycie post pod postem (juz nawet tego kutasa sobie daruje ;)))
macku skleisz ok???;-)
ale nie wiem co Wam pisac hehe
ze sie pakowałam w torbe od 20tyg ciazy chyba tak okazało sie ze zapomniałam o poscieli..tzn odkładałam to tak na jutro i jutro.. i wkoncu dzis prosto zinstytutu pojechalismy do sklepu dokupic butelke, fide, posciel i jeszcze troche ciuchow, bo wkoncu spanikowałam czy starczy tego co jest ;))
od razu do pralki i jutro poprasuje i pozakładam.

Dominiw ospa pomału schodzi,miał mao krostek ale co mnie martwi Bartek jest czysty i znajac zycie wysypie go jak zaczne rodzic:baffled:

Kamila - a co u Cebie z ta cholastaza????? jakie masz wyniki i co Ci tam stwierdzono???

klawiatra dalejmi dziurawi :szok: ale tylko na bb :baffled:

Dziewczyny rodzące na Żelaznej, wybieracie się?
Żelazna w parku - YouTube
USG 4D będzie robione za darmo (krótkie ok 5 minutowe, ale ze zdjęciem jako pamiątka:-D) - zapisy na USG od 11:00 w namiocie medycznym :)
my chyba będziemy

fajna sprawa!!:-) polecam w szczególności warsztaty z masażu Shantala, miałam go na studiach i jest fajny, no i zajęcia z Zawitkowskim.
U mnie będą rodzice, więc może podjedziemy, ale pewnie koło 15.00.

Cześć Buziak!! a nie chcą Ci zrobić już cc przez tą cholestazę??

Buziak fajnie ,że się odezwałaś:)
Kamila,- trzymam kciuki będzie dobrze:)

a mnie dzisiaj boli wzgórek łonowy--ma tak któraś? to chyba bardzo niedobrze co?

buziak- fajnie ze wrocilas:tak:
ania2004 - bedzie dobrze :tak:

A u nas bez zmian skurcze ciagle sa i ciagle te same takze nic specjalnego czekamy dalej:tak:

avo - mnie boli :-) oprócz tego żadnych innych oznak :-) ja już szyjki prawie nie mam wiec to może z tym związane jest

buziak witaj ponownie :-)

kamila i ania &&&&&& i nie stresować się napewno będzie ok

kurde ile się tu wydarzyło od południa :-):-D
Kamila poprostu jestem w szoku że Cię cofnęli !!!!! :angry:
buziak jak miło Cię widzieć :-) :-D
gkvip trzymam kciuki aby skurcze przeszły i wytrzymaj jeszcze w dwupaku !!!!! :-D
Malinka kciuki &&&&&&&&&& :-D
Mlodak gratuluję wizyty! :-D

A ja dziś zaszalałam bo mój K ma dziś urodziny także wpierdzieliłam pół kuwety lodów i zagryzłam chipsami hmmmm ciekawa jestem co mi glukometr wskaże !!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak piszecie o truskawkach i powiem Wam że u mnie są jeszcze drogie za kg życzą sobie 20 zł, a czereśnie już dziś jadłam aleeeeeeeee pychota !!!!!!!!!!!!!!!

fajna sprawa!!:-) polecam w szczególności warsztaty z masażu Shantala, miałam go na studiach i jest fajny, no i zajęcia z Zawitkowskim.
U mnie będą rodzice, więc może podjedziemy, ale pewnie koło 15.00.

Cześć Buziak!! a nie chcą Ci zrobić już cc przez tą cholestazę??

My zobaczymy na jakich zajęciach będziemy, na pewno na pokazach samoobrony dla kobiet i pokazy walk dla najmłodszych - Sztuki Walk Dalekowschodnich - mój brat będzie jednym z prezenterów, ćwiczy Aikido i Ken-Jutsu :) I jego klub - SOTO - jest partnerem pikniku :)

reklama
My zobaczymy na jakich zajęciach będziemy, na pewno na pokazach samoobrony dla kobiet i pokazy walk dla najmłodszych - Sztuki Walk Dalekowschodnich - mój brat będzie jednym z prezenterów, ćwiczy Aikido i Ken-Jutsu :) I jego klub - SOTO - jest partnerem pikniku :)

hmm...jakoś nie zarejestrowałam tego, że będą warsztaty samoobrony, z chęcią bym zobaczyła.

Do góry