reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Magnii, kciuki za obnizenie cisnienia, Kochana!

Munka, cholestaza nie jest sama w sobie wskazaniem do cc.

Kurcze, ale sie dzieje...

Piknik ze Szpitalem św.Zofii
"Atrakcje dla małych i dużych" 4 kropka

aaa faktycznie:-)

Magnii - &&&&&&&& za poprawę ciśnienia i dobre wyniki!!!

hatszept - myślałam, że to wskazanie do cc, dzia

Kurcze, wszędzie nie ma miejsc:szok: jestem w szoku, ale coś mi się wydaje, że ten rok będzie wyżowy. W samej mojej rodzinie dużo dzieci się rodzi, a przez ostatnie lata żadnego dzieciaczka.

Ostatnia edycja:
Nanulika - dużo sił życzę!!!

UUfff...no, to dziś udało mi się sporo ogarnąć w chacie, ale chwila moment i znów się zrobi bałagan...tego najbardziej nie lubię!!!:crazy: Robię kolacje i do wyra, choć nie chcę dziś za wcześnie zasnąć, bo rano muszę jechać mocz i krew zbadać, więc nie mogę za dużo sikać w nocy:-D

Dobrej nocy dziewczyny.

magnii - &&&& za spadek ciśnienia
nanulika - dużo siły , trzymaj się dzielnie :tak:

delwer - gratuluje udanej wizyty

ja też uciekam bo jutro ktg i wizyta u ginki :-)
a rano jeszcze trzeba do ładu i porządku się doprowadzić :-)

spokojnej nocki czerwcówki

reklama
czy mnie nie chca wcesne ciac??? zobaczmy w czwartek. hmm poki co jak powórzyłam badania to okazało sie ze leki ktore biore pomagaja wic ie ma arcia poki co.. ale musze jeszcze zrobic badania i sie okaze ;)
generalnie jakbybyło cc to i tak tydzien wczesniej niz mam termin wiec niebaqwem ;))

ps. BARTKA WYSYPAŁO !!!!!!!!! Wiec mamy szanse zakonczyc ospe zanim wroce z małym do domu ;))

NANULINKA - kochanie jestem z Toba myslami!!!! I wierze ze kazde to Twje cierpienie zostanie Ci wynagrodzone, kazda Twoja łza i strach!!! Predzej niz myslisz!!! Jestem z Wami serduchem, mocno tule i trzymm kciuki zeby ten koszmar szybko minał a wkoncu wyszło słoneczko!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry