reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Magnii, kciuki za obnizenie cisnienia, Kochana!

Munka, cholestaza nie jest sama w sobie wskazaniem do cc.

Kurcze, ale sie dzieje...

Piknik ze Szpitalem św.Zofii
"Atrakcje dla małych i dużych" 4 kropka

aaa faktycznie:-)

Magnii - &&&&&&&& za poprawę ciśnienia i dobre wyniki!!!

hatszept - myślałam, że to wskazanie do cc, dzia

Kurcze, wszędzie nie ma miejsc:szok: jestem w szoku, ale coś mi się wydaje, że ten rok będzie wyżowy. W samej mojej rodzinie dużo dzieci się rodzi, a przez ostatnie lata żadnego dzieciaczka.

Ostatnia edycja:
Nanulika - dużo sił życzę!!!

UUfff...no, to dziś udało mi się sporo ogarnąć w chacie, ale chwila moment i znów się zrobi bałagan...tego najbardziej nie lubię!!!:crazy: Robię kolacje i do wyra, choć nie chcę dziś za wcześnie zasnąć, bo rano muszę jechać mocz i krew zbadać, więc nie mogę za dużo sikać w nocy:-D

Dobrej nocy dziewczyny.

magnii - &&&& za spadek ciśnienia
nanulika - dużo siły , trzymaj się dzielnie :tak:

delwer - gratuluje udanej wizyty

ja też uciekam bo jutro ktg i wizyta u ginki :-)
a rano jeszcze trzeba do ładu i porządku się doprowadzić :-)

spokojnej nocki czerwcówki

reklama
czy mnie nie chca wcesne ciac??? zobaczmy w czwartek. hmm poki co jak powórzyłam badania to okazało sie ze leki ktore biore pomagaja wic ie ma arcia poki co.. ale musze jeszcze zrobic badania i sie okaze ;)
generalnie jakbybyło cc to i tak tydzien wczesniej niz mam termin wiec niebaqwem ;))

ps. BARTKA WYSYPAŁO !!!!!!!!! Wiec mamy szanse zakonczyc ospe zanim wroce z małym do domu ;))

NANULINKA - kochanie jestem z Toba myslami!!!! I wierze ze kazde to Twje cierpienie zostanie Ci wynagrodzone, kazda Twoja łza i strach!!! Predzej niz myslisz!!! Jestem z Wami serduchem, mocno tule i trzymm kciuki zeby ten koszmar szybko minał a wkoncu wyszło słoneczko!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry