reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczynki żegnam się powoli. Do rana!
Tym które chcą życzę aby w nocy poszły postępy w porodowych akcjach.
Kamila dużo spokoju!
Ja znów zaczęłam plamić na wieczór :szok: więc chyba szyjka pracuje! Nie będę się tym przejmować i już! Pooglądam troszkę film i do łóżka!
Dobrej nocy Dziewczyny!

reklama
a ja cały czas myślę o jutrzejszym dniu . . . czemu to wszystko musi być takie stresujące eh

Domyślam się co musisz teraz czuć, bo jak coś wyjdzie nagle to po prostu poddajemy się chwili i tyle, a Ty już wiesz, że jutro rano szpital i tyle. A wiadomo, że w tym przypadku emocje są niesamowite, zwłaszcza, jak się pomyśli, że może już jutro Milanek będzie obok Ciebie. Ja gdybym miała świadomość tego, że np. jutro poród to pewnie nockę miałabym z głowy, bo emocje i myśli zrobiłyby swoje. Niemniej jednak życzę Ci przespanej nocki i jak najmniej tych złych emocji.

ja też już idę... odezwę się do kogoś jutro smsem jak mnie przyjmą do szpitala i coś będę wiedziała... 3majcie się i proszę równiez o informowanie mnie smsami jak coś się zacznie dziać u kogoś :)

hello:-D:-D

pamietacie mnie tu jeszcze ???????

a ja cały czas myślę o jutrzejszym dniu . . . czemu to wszystko musi być takie stresujące eh

ja z doskoku i nie bardzo wiem o co chodzi tylko u wiem ze Kamila dzieli moj los i tez ma cholastaze tak>????

ja dzis byam w wawce nabadaniach i troche mieli chec mnie zostawic ale ze w czwtez jade a nie maja dzs miejsc to moze w czwartek...

verita ja ostatnio też szukałam tej wkladki do nosidełka:tak: dopiero po kilku dniach spytałam męża czy jej czasem nie widział i jak się okazało On ja schował:tak:

Kamila powodzenia, informuj nas:tak:

ale mi gorąco dzisiaj, masakra i strasznie mnie bola plecy, moi pojechali po lody a pozniej Kuba do spania...

AVO ale mnie zaskoczyłaś wiadomością od Rudej :tak: super że maluszek już jest z nimi

ViolaPop trzymam kciuki za jutro :tak:

KamilaLublin spokojnie, i ty i Wiktor na pewno dacie sobie radę :tak: Powodzenia jutro

klusiaM michałki z Hanki są najlepsze :-)

gkvip2505
i jak u was? Informuj w miarę możliwości, trzymam kciuki

malinka5252 za was również trzymam kciuki :tak: powodzenia

Buziak no wreszcie jesteś :-) wracaj do nas bo nawet nie ma mnie kto w dupę kopnąć żebym się do nauki wzięła ;-)

Jejku chyba zaczynamy się sypać a u na ciągle nic

Gratuluję wszystkim udanych wizyt

Ostatnia edycja:
verita ja ostatnio też szukałam tej wkladki do nosidełka:tak: dopiero po kilku dniach spytałam męża czy jej czasem nie widział i jak się okazało On ja schował:tak:

Kamila powodzenia, informuj nas:tak:

ale mi gorąco dzisiaj, masakra i strasznie mnie bola plecy, moi pojechali po lody a pozniej Kuba do spania...

U mnie nie ma tak dobrze....szukamy razem i nic :baffled:

Co do gorąca, to ja w nocy spać nie mogłam tak mi gorąco było. Dzisiaj to samo. Najdziwniejsze, że mąż mówi ze wcale ciepło nie jest i okrywa się kołdrą a ja topnieję :szok: (normalnie jest na odwrót, bo ja to zmarzlak jestem...mąż mówi tylko "ciesz się chwila" :-D )
Teraz też myślę tylko o sorbecie :-p

Hej dziewczyny.

Ja sie nie odzywam bo mam strasznego stresa przed piatkiem i nawet jak rodzina dzwoni to strasznie mnie te telefony denerwuja. Kurcze chce miec juz to wszystko za soba.
Strasznie duzo dzis napisalyscie i przepraszam ze nie pamietam co komu odpisac.
I jeszcze ten upal mnie dobija:szok:

reklama
jestem wykończona, po SR pojechałam jeszcze na zakupy i chyba mnie to dobiło energetycznie

jutro kolejny dzień na wysokich obrotach, fizycznie nie mam siły, a psychicznie strasznie tego potrzebuję, jakaś taka pomieszana jestem :baffled:

Kamilka nie stresuj się, już jutro będziesz miała Milanka, ja bym się cieszyła na twoim miejscu ;-)

Malinka kciuki &&&&&&&&&&

Mlodak gratuluję wizyty! wszystko w porządku, więc nie masz się czym przejmować

Buziak nareszcie:-D brakuje tu ciebie:-p

Do góry