reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dziewczynki żegnam się powoli. Do rana!
Tym które chcą życzę aby w nocy poszły postępy w porodowych akcjach.
Kamila dużo spokoju!
Ja znów zaczęłam plamić na wieczór :szok: więc chyba szyjka pracuje! Nie będę się tym przejmować i już! Pooglądam troszkę film i do łóżka!
Dobrej nocy Dziewczyny!

reklama
a ja cały czas myślę o jutrzejszym dniu . . . czemu to wszystko musi być takie stresujące eh

Domyślam się co musisz teraz czuć, bo jak coś wyjdzie nagle to po prostu poddajemy się chwili i tyle, a Ty już wiesz, że jutro rano szpital i tyle. A wiadomo, że w tym przypadku emocje są niesamowite, zwłaszcza, jak się pomyśli, że może już jutro Milanek będzie obok Ciebie. Ja gdybym miała świadomość tego, że np. jutro poród to pewnie nockę miałabym z głowy, bo emocje i myśli zrobiłyby swoje. Niemniej jednak życzę Ci przespanej nocki i jak najmniej tych złych emocji.

ja też już idę... odezwę się do kogoś jutro smsem jak mnie przyjmą do szpitala i coś będę wiedziała... 3majcie się i proszę równiez o informowanie mnie smsami jak coś się zacznie dziać u kogoś :)

hello:-D:-D

pamietacie mnie tu jeszcze ???????

a ja cały czas myślę o jutrzejszym dniu . . . czemu to wszystko musi być takie stresujące eh

ja z doskoku i nie bardzo wiem o co chodzi tylko u wiem ze Kamila dzieli moj los i tez ma cholastaze tak>????

ja dzis byam w wawce nabadaniach i troche mieli chec mnie zostawic ale ze w czwtez jade a nie maja dzs miejsc to moze w czwartek...

verita ja ostatnio też szukałam tej wkladki do nosidełka:tak: dopiero po kilku dniach spytałam męża czy jej czasem nie widział i jak się okazało On ja schował:tak:

Kamila powodzenia, informuj nas:tak:

ale mi gorąco dzisiaj, masakra i strasznie mnie bola plecy, moi pojechali po lody a pozniej Kuba do spania...

AVO ale mnie zaskoczyłaś wiadomością od Rudej :tak: super że maluszek już jest z nimi

ViolaPop trzymam kciuki za jutro :tak:

KamilaLublin spokojnie, i ty i Wiktor na pewno dacie sobie radę :tak: Powodzenia jutro

klusiaM michałki z Hanki są najlepsze :-)

gkvip2505
i jak u was? Informuj w miarę możliwości, trzymam kciuki

malinka5252 za was również trzymam kciuki :tak: powodzenia

Buziak no wreszcie jesteś :-) wracaj do nas bo nawet nie ma mnie kto w dupę kopnąć żebym się do nauki wzięła ;-)

Jejku chyba zaczynamy się sypać a u na ciągle nic

Gratuluję wszystkim udanych wizyt

Ostatnia edycja:
verita ja ostatnio też szukałam tej wkladki do nosidełka:tak: dopiero po kilku dniach spytałam męża czy jej czasem nie widział i jak się okazało On ja schował:tak:

Kamila powodzenia, informuj nas:tak:

ale mi gorąco dzisiaj, masakra i strasznie mnie bola plecy, moi pojechali po lody a pozniej Kuba do spania...

U mnie nie ma tak dobrze....szukamy razem i nic :baffled:

Co do gorąca, to ja w nocy spać nie mogłam tak mi gorąco było. Dzisiaj to samo. Najdziwniejsze, że mąż mówi ze wcale ciepło nie jest i okrywa się kołdrą a ja topnieję :szok: (normalnie jest na odwrót, bo ja to zmarzlak jestem...mąż mówi tylko "ciesz się chwila" :-D )
Teraz też myślę tylko o sorbecie :-p

Hej dziewczyny.

Ja sie nie odzywam bo mam strasznego stresa przed piatkiem i nawet jak rodzina dzwoni to strasznie mnie te telefony denerwuja. Kurcze chce miec juz to wszystko za soba.
Strasznie duzo dzis napisalyscie i przepraszam ze nie pamietam co komu odpisac.
I jeszcze ten upal mnie dobija:szok:

reklama
jestem wykończona, po SR pojechałam jeszcze na zakupy i chyba mnie to dobiło energetycznie

jutro kolejny dzień na wysokich obrotach, fizycznie nie mam siły, a psychicznie strasznie tego potrzebuję, jakaś taka pomieszana jestem :baffled:

Kamilka nie stresuj się, już jutro będziesz miała Milanka, ja bym się cieszyła na twoim miejscu ;-)

Malinka kciuki &&&&&&&&&&

Mlodak gratuluję wizyty! wszystko w porządku, więc nie masz się czym przejmować

Buziak nareszcie:-D brakuje tu ciebie:-p

Do góry