reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Kamilka, Viola, &&&&&&&&&

Ruda, gratulacje! Wow!

Zaza, Josie, ja smigam autem az milo...szczerze mowiac wole nawet sama prowadzic, bo wtedy az tak mnie nie wytrzesie...:tak:

Esperanza, Zaza, no ja dzis pozwolilam sobie na czeresnie, bo podczas karmienia na poczatku nie bedzie szans...ale cena jeszcze kosmiczna...38zl/kg...kupilam 0,5kg :tak: truskaweczki tez zakupione, ale na szczecie ich cena o wiele normalniejsza...

December, nie wkurzaj sie, Kochana ;-) Kobieta chce dobrze, a Ty taka malo empatyczna :-p ja tam wole, zeby opatrznosc boska czuwala nad nami, niz nie...:tak:

Oj pojawia sie chyba kolejne dzieciaczki "czerwcowe" w tym tygodniu, pojawia...:tak:

reklama
Ja oczywiście wszystko robię,by nie wybierać małej ciuszków.
Teraz przeglądam wyniki badań i na liście jest WR? Co to? W czwartek mam wizytę, ale pewnie zapomnę spytać. Nie chcę brac niepotrzebnie wszystkich wyników laboratoryjnych.
Mam wyniki na: kiłę, cytomegalię, toxoplazmozę, przeciwciała(bo mam "-"), antygen HBS, przeciwciała anty-HCV

WR to właśnie badanie w kierunku kiły.

witajcie

Kamila - wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń (marzenia o urodzinach tego samego dnia z Milanem),

mlodak - 1 op. to jest 30 tabl. - powinno wystarczyć, bo te tabst bierze się chyba 14 dni, z tego pierwszy dzień czy dwa 2 x dziennie po 1/2 tabl. - poczytaj w ulotce.,

Miłego dnia!!!!

nie zgadniecie - odesłali mnie bo nie mają miejsc :/ :/ :/ to już drugi przepełniony szpital w Lublinie :/ :/ :/ mam przyjechać jutro o 8 rano bo się zwolni miejsce :/ i znowu tachać się przez całe miasto masakra:/ ale przynajmniej jeszcze jedna noc w domu . . .

nie zgadniecie - odesłali mnie bo nie mają miejsc :/ :/ :/ to już drugi przepełniony szpital w Lublinie :/ :/ :/ mam przyjechać jutro o 8 rano bo się zwolni miejsce :/ i znowu tachać się przez całe miasto masakra:/ ale przynajmniej jeszcze jedna noc w domu . . .

:szok::szok::szok::no::no::no:..... brak słów.... mam nadzieję, że jutro to już Cię na pewno przyjmą!!

No to szok z tymi szpitalami! Cholestaza potrafi byc smiertelna dla dziecka! No ale widac 2 szpitale olewają sprawę! Sorry może za dobitne i ostre slowa, ale w głowie sie nie mieści! :no:

Kamila az się wierzyc nie chce, że tak odsyłają:szok: dobrze ze nie rodzisz bo chyba musialabys w domu:wściekła/y:

no ale tak jak piszesz, jedna noc wiecej z Wiktorem, a zkim został jak pojechałaś do szpitala??

:szok::szok::szok::no::no::no:..... brak słów.... mam nadzieję, że jutro to już Cię na pewno przyjmą!!

no teraz powiedzieli zebym wzięła cos do przebrania ciapy grupe krwi ( teraz tez mialam ) wiec juz raczej przyjmą...

pola pojechał do wujka , a grzesiek pojechal ze mna do szpitala bo ta torba troche ciezka:/ jutro za to pojade z bratem a grzesiek z wiktorem bedzie

hatszept
no tak wlasnie traktują u nas pacjentki :/

Ostatnia edycja:
Kamila- brak slow:szok: normalnie jaja sobie z ludzi robia, to przeciez nie twoj problem ze szpital przepelniony. Przeciez na spa to ty sie nie wybralas. Szok normalnie

Ostatnia edycja:
reklama
No to dobrze, Kochana! Myśl teraz tylko o sobie i Milanku! bo Wiktorek na pewno mądry chłopiec i zrozumie, że Ciebie przez kilka dni w domu nie będzie. Będzie dobrze! :tak:

Do góry