reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kamilka, Viola, &&&&&&&&&

Ruda, gratulacje! Wow!

Zaza, Josie, ja smigam autem az milo...szczerze mowiac wole nawet sama prowadzic, bo wtedy az tak mnie nie wytrzesie...:tak:

Esperanza, Zaza, no ja dzis pozwolilam sobie na czeresnie, bo podczas karmienia na poczatku nie bedzie szans...ale cena jeszcze kosmiczna...38zl/kg...kupilam 0,5kg :tak: truskaweczki tez zakupione, ale na szczecie ich cena o wiele normalniejsza...

December, nie wkurzaj sie, Kochana ;-) Kobieta chce dobrze, a Ty taka malo empatyczna :-p ja tam wole, zeby opatrznosc boska czuwala nad nami, niz nie...:tak:

Oj pojawia sie chyba kolejne dzieciaczki "czerwcowe" w tym tygodniu, pojawia...:tak:

reklama
Ja oczywiście wszystko robię,by nie wybierać małej ciuszków.
Teraz przeglądam wyniki badań i na liście jest WR? Co to? W czwartek mam wizytę, ale pewnie zapomnę spytać. Nie chcę brac niepotrzebnie wszystkich wyników laboratoryjnych.
Mam wyniki na: kiłę, cytomegalię, toxoplazmozę, przeciwciała(bo mam "-"), antygen HBS, przeciwciała anty-HCV

WR to właśnie badanie w kierunku kiły.

witajcie

Kamila - wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń (marzenia o urodzinach tego samego dnia z Milanem),

mlodak - 1 op. to jest 30 tabl. - powinno wystarczyć, bo te tabst bierze się chyba 14 dni, z tego pierwszy dzień czy dwa 2 x dziennie po 1/2 tabl. - poczytaj w ulotce.,

Miłego dnia!!!!

nie zgadniecie - odesłali mnie bo nie mają miejsc :/ :/ :/ to już drugi przepełniony szpital w Lublinie :/ :/ :/ mam przyjechać jutro o 8 rano bo się zwolni miejsce :/ i znowu tachać się przez całe miasto masakra:/ ale przynajmniej jeszcze jedna noc w domu . . .

nie zgadniecie - odesłali mnie bo nie mają miejsc :/ :/ :/ to już drugi przepełniony szpital w Lublinie :/ :/ :/ mam przyjechać jutro o 8 rano bo się zwolni miejsce :/ i znowu tachać się przez całe miasto masakra:/ ale przynajmniej jeszcze jedna noc w domu . . .

:szok::szok::szok::no::no::no:..... brak słów.... mam nadzieję, że jutro to już Cię na pewno przyjmą!!

No to szok z tymi szpitalami! Cholestaza potrafi byc smiertelna dla dziecka! No ale widac 2 szpitale olewają sprawę! Sorry może za dobitne i ostre slowa, ale w głowie sie nie mieści! :no:

Kamila az się wierzyc nie chce, że tak odsyłają:szok: dobrze ze nie rodzisz bo chyba musialabys w domu:wściekła/y:

no ale tak jak piszesz, jedna noc wiecej z Wiktorem, a zkim został jak pojechałaś do szpitala??

:szok::szok::szok::no::no::no:..... brak słów.... mam nadzieję, że jutro to już Cię na pewno przyjmą!!

no teraz powiedzieli zebym wzięła cos do przebrania ciapy grupe krwi ( teraz tez mialam ) wiec juz raczej przyjmą...

pola pojechał do wujka , a grzesiek pojechal ze mna do szpitala bo ta torba troche ciezka:/ jutro za to pojade z bratem a grzesiek z wiktorem bedzie

hatszept
no tak wlasnie traktują u nas pacjentki :/

Ostatnia edycja:
Kamila- brak slow:szok: normalnie jaja sobie z ludzi robia, to przeciez nie twoj problem ze szpital przepelniony. Przeciez na spa to ty sie nie wybralas. Szok normalnie

Ostatnia edycja:
reklama
No to dobrze, Kochana! Myśl teraz tylko o sobie i Milanku! bo Wiktorek na pewno mądry chłopiec i zrozumie, że Ciebie przez kilka dni w domu nie będzie. Będzie dobrze! :tak:

Do góry