zaza26
Fanka BB :)
muszę się pochwalić - zabrałam się za pakowanie toreb w końcu
małemu tylko muszę rożek dopakować, jak wypiorę, a mi brakuje pierdółek typu szampon , balsam, szczotka do włosów itp, no ale mam jedną, a specjalnie do szpitala kupować nie będę ;-)
zaraz idę na spacer z psami i jadę na obiad do jadłodajni, bo mi się gotować dzisiaj nie chciało, ale jak tam czytam o tych młodych ziemniaczkach z sadzonym to żałuję, bo na stołowce to na pewno takich rarytasów nie będzie
ale to nic - jutro targ, to sobie kupię i młode ziemniaczki, i truskawki
Kamila trzymam kciuki za szybki poród i szybki powrót do domku &&&&&&&&&&&&&&
Viola Gratuluję udanej wizyty!!! i powodzenia jutro :-)
esperanza ale to nasze polskie czereśnie już widziałaś???
december nie wściekaj się, ten typ tak ma niestety, moja teściowa nigdy nie mówi "gratuluję" tylko "szczęść Boże" nawet do mnie, chociaż wie, że jestem ateistką...
małemu tylko muszę rożek dopakować, jak wypiorę, a mi brakuje pierdółek typu szampon , balsam, szczotka do włosów itp, no ale mam jedną, a specjalnie do szpitala kupować nie będę ;-)
zaraz idę na spacer z psami i jadę na obiad do jadłodajni, bo mi się gotować dzisiaj nie chciało, ale jak tam czytam o tych młodych ziemniaczkach z sadzonym to żałuję, bo na stołowce to na pewno takich rarytasów nie będzie
ale to nic - jutro targ, to sobie kupię i młode ziemniaczki, i truskawki
Kamila trzymam kciuki za szybki poród i szybki powrót do domku &&&&&&&&&&&&&&
Viola Gratuluję udanej wizyty!!! i powodzenia jutro :-)
esperanza ale to nasze polskie czereśnie już widziałaś???
december nie wściekaj się, ten typ tak ma niestety, moja teściowa nigdy nie mówi "gratuluję" tylko "szczęść Boże" nawet do mnie, chociaż wie, że jestem ateistką...