reklama
Kamila trzymam kciuki, aby na IP posżło po Twojej myśli &&&&&&&&&&&.
BMR - no jazdy to masz konkretne, nie zazdroszczę.
Aga to zależy czy masz brodawki wklęsłe czy wypukłe. Moja kumpela miala wklęsłe i te wkładki pomogły im się uwypuklić bo mały nie umiał ich łapać.
BMR - no jazdy to masz konkretne, nie zazdroszczę.
Widze, ze teraz zacznie robić się tu ciekawie
Do dziewczyn mających problemy z piersiami (sutkami) czy słyszałyście o tym?? Ja się zastanawiam czy jest jeszcze sens aby to kupować hmmm
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Aga to zależy czy masz brodawki wklęsłe czy wypukłe. Moja kumpela miala wklęsłe i te wkładki pomogły im się uwypuklić bo mały nie umiał ich łapać.
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Kamila - współczuję cholestazy... Czyli jednak mieliśmy rację Oby Cię dobrze potraktowali na IP, też uważam, że powinnaś pojechać i powiedzieć, że Twoja gin tak kazała... POWODZENIA I OBY POSZŁO PO TWOJEJ MYŚLI!!!
ja 3h byłam z Szymkiem na placu zabaw, ten się wybawił a ja dostałam kilo truskawek od opiekunki córci sąsiadki z bloku Codziennie gadamy na placu zabaw i ostatnio wspominałam o truskawkach, i była na targu i mi kupiła w piątek ma mi znów kupić, bo tanie są - 7zł za kilogram Właśnie z Szymkiem wtrząchnęliśmy ponad pół kilo i chyba się ciut zdrzemnę
ja 3h byłam z Szymkiem na placu zabaw, ten się wybawił a ja dostałam kilo truskawek od opiekunki córci sąsiadki z bloku Codziennie gadamy na placu zabaw i ostatnio wspominałam o truskawkach, i była na targu i mi kupiła w piątek ma mi znów kupić, bo tanie są - 7zł za kilogram Właśnie z Szymkiem wtrząchnęliśmy ponad pół kilo i chyba się ciut zdrzemnę
veritaserum71
Fanka BB :)
Ja od wczoraj zjadłam cały koszyczek :-) Kilka "surowych" resztę pogniotłam i dodałam jogurt naturalny z cukrem....pyyyyyyyyyychota Zimne z lodówki w taki upał smakują najlepiej
Mąż przygotował rosół i jakieś kotlety ale ja kompletnie nie mam ochoty na normalne jedzenie...co najwyżej na lody
Mąż przygotował rosół i jakieś kotlety ale ja kompletnie nie mam ochoty na normalne jedzenie...co najwyżej na lody
Niespodzianka
Kamila wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin no i spelnienia marzenia o Milanku w ramionach. Nie smuc sie kochana, nie powinni trzymac Cie do terminu z cholestaza. Powodzenia i uszy do gory
Viola kciukasy takze dla Ciebie, oby wszystko poszlo gladko.
Bmr wspolczuje, normalnie jaja z tymi szpitalami, mogli by dac cos na przyspieszenie, albo na opoznienie, a nie sie tak meczysz w zawieszeniu.
Aga ja kupilam tylko takie oslonki na sutki, ale ja mam jakies dziwne podejscie do karmienia piersia... i chce i nie chce.
Czytam forum i sie zastanawiam czy ja kiedys urodze :/ Mam termin na za tydzien w srode (30 maj) a tu ani skurczy, ani boli, ani brzuch mi nie opada... Moze u mnie to pojdzie wszystko na raz w jeden dzien W kazdym razie sprzatanie lazienki i czyszczenie listewek przypodlogowych zaliczone. Okna niestety czyste, ale jak tak dalej pojdzie to sie wezme za pranie reczne... tylko nie skarpet ugh
Viola kciukasy takze dla Ciebie, oby wszystko poszlo gladko.
Bmr wspolczuje, normalnie jaja z tymi szpitalami, mogli by dac cos na przyspieszenie, albo na opoznienie, a nie sie tak meczysz w zawieszeniu.
Aga ja kupilam tylko takie oslonki na sutki, ale ja mam jakies dziwne podejscie do karmienia piersia... i chce i nie chce.
Czytam forum i sie zastanawiam czy ja kiedys urodze :/ Mam termin na za tydzien w srode (30 maj) a tu ani skurczy, ani boli, ani brzuch mi nie opada... Moze u mnie to pojdzie wszystko na raz w jeden dzien W kazdym razie sprzatanie lazienki i czyszczenie listewek przypodlogowych zaliczone. Okna niestety czyste, ale jak tak dalej pojdzie to sie wezme za pranie reczne... tylko nie skarpet ugh
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ja mam gulasz z indyka, ale też mi się nie chce jeść, odgrzeję kluski leniwe co zostały z wczoraj
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Kamila współczuje ale trzymam kciuki może już dziś Milan osłodzi dzionek nam wszystkim i sprawi prezencik urodzinkowy,
BMR- SZYBKIEJ AKCJI NA PEWNO JESTES JUZ ZMECZONA
Viola- trzymam kciuki, oby szybko poszło,
Xdorota i mlodak za was też to już niedługo,
Snoopy, Verita, Lena poczekać mi do czerwca....!!!!
IDE spac laski bo 23 niedługo i ledwo siedze miłego wszystkim i owocnego dnia chocby w sprzataniu:-)
BMR- SZYBKIEJ AKCJI NA PEWNO JESTES JUZ ZMECZONA
Viola- trzymam kciuki, oby szybko poszło,
Xdorota i mlodak za was też to już niedługo,
Snoopy, Verita, Lena poczekać mi do czerwca....!!!!
IDE spac laski bo 23 niedługo i ledwo siedze miłego wszystkim i owocnego dnia chocby w sprzataniu:-)
klusiaM
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Dziewczyny dzwoniłam do gin. powiedziała, że to cholestaza. Kazała jechać do szpitala. Cholernie się boję że będą mnie trzymac do terminu ryczec mi sie chce strasznie ;( Boje sie tylko tego że musze zostawic Wiktora ja nie wiem jak wytrzymam bez niego ;( no nie i rycze jak glupia
Nie rycz mała nie rycz(To stresik), wszystko będzie dobrze,myślimy i jesteśmy z Tobą.
Ja dziś zrobiłam test swojemu mężowi. PO 12 dzwoniłam do niego, nie odebrał, po godzinie wysłałam smsa "rodzimy", nie odczytał, dopiero teraz dzwoni o co chodzi. No świetnie. Że niby nie miał żadnego połączenia i powinnam dzwonić do skutku... Mam nadzieję, że ma nauczkę i będzie bardziej czujny!
My dziś nie wyszliśmy na dwór, nie chce mi się w ten upał, może K z T wyjdą później...
Witam się i ja jeszcze dwupak
Ciesze sie że Ruda już się nie męczy
Asiu Mateuszek cudny czekam na zdjęcia Kacperka
Ja mam jutro egzamin więc przydołby się żeby do jutra nic się nie działo brzuch trochę mi się stawia i czasami odczuwam skurcze ale zdecydowanie to nie to . Jedyne co mnie trochę męczy i zastanawia to cały czas wylewa się ze mnie jakiś śluz nie są to raczej wody bo jest lekko żółtawy ale czop to też nie jest bo bardziej to wodniste niż ciągnące. Sama nie wiem czy to jakaś infekcja czy co.
Jade teraz do przedszkola po mojego Kamilka potem spacer i nie wiem jeszcze co także do następnego razu jakbym się już dziś nie pojawiła.
Kamila trzymam kciuki &&&&&& może Ci rozwiąża ciąże wcześniej
Ciesze sie że Ruda już się nie męczy
Asiu Mateuszek cudny czekam na zdjęcia Kacperka
Ja mam jutro egzamin więc przydołby się żeby do jutra nic się nie działo brzuch trochę mi się stawia i czasami odczuwam skurcze ale zdecydowanie to nie to . Jedyne co mnie trochę męczy i zastanawia to cały czas wylewa się ze mnie jakiś śluz nie są to raczej wody bo jest lekko żółtawy ale czop to też nie jest bo bardziej to wodniste niż ciągnące. Sama nie wiem czy to jakaś infekcja czy co.
Jade teraz do przedszkola po mojego Kamilka potem spacer i nie wiem jeszcze co także do następnego razu jakbym się już dziś nie pojawiła.
Kamila trzymam kciuki &&&&&& może Ci rozwiąża ciąże wcześniej
reklama
Widzę, że temat truskawek nie schodzi z tapety też mam na nie ogromną ochotę, ale muszę wyjść i kupić. Teraz zjadłam obiad - jajko sadzone, ziemniaki i do tego kefirek, no a wcześniej był rosół.
Część kurzy pościerana, więc teraz pora na odpoczynek, a potem skoczę po truskawki:-)
Część kurzy pościerana, więc teraz pora na odpoczynek, a potem skoczę po truskawki:-)