reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

A ja właśnie wymyśliłam,że robię OSTATNIE generalne sprzątanie przed porodem!!!Kuchnia już się świeci jak choinka,teraz łazienka,podłogi,odkurzanie i idę rodzić!!!A jak mój piękny i ambitny plan nie wypali,to zarośniemy brudem;-)

pisała to wczoraj, hehehe, no i pojechała rodzić :-):-):-)

reklama
Dziewczyny dzwoniłam do gin. powiedziała, że to cholestaza. Kazała jechać do szpitala. Cholernie się boję że będą mnie trzymac do terminu ryczec mi sie chce strasznie ;( Boje sie tylko tego że musze zostawic Wiktora ja nie wiem jak wytrzymam bez niego ;( no nie i rycze jak glupia

Dziewczyny dzwoniłam do gin. powiedziała, że to cholestaza. Kazała jechać do szpitala. Cholernie się boję że będą mnie trzymac do terminu ryczec mi sie chce strasznie ;( Boje sie tylko tego że musze zostawic Wiktora ja nie wiem jak wytrzymam bez niego ;( no nie i rycze jak glupia
Będzie dobrze Kochana trzymaj się- Wiktor będzie bezpieczny, a teraz Ty i Milan musicie o siebie zadbać!!
My trzymamy kciuki!!!

Witam

Kamila wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim lekkiego rozwiązania i zdrowego Milanka:)

Asia śliczności twój synek,dobrze,że zdrowe maluszki i życzę żeby kacperek szybko do was dołączył.

Ruda Bardzo bardzo gratuluję!!:-D:-D:-D

Pzrepraszam,że reszcie nie odpiszę ale nadrobiłam tylko po łebkach coś mi się wydaje ,że ten dzień będzie dla mnie za krótki. Właśnie wróciłam od lekarza byłam dziś i u gina i u diabetologa. U diabetologa wszystko dobrze,następna wizyta za około 2 miesiące.
A u gina tak:
z Antosiem wszystko dobrze waży 3400,przepływy ok i wody też ok. Ja jutro na godź 9.00 mam się wstawić na IP, także dziewczyny mam wielką nadzieję,że wyjdę już z brzuszkiem w ramionach:-D. Trzymajcie kciuki,a ja oczywiście będę dawała znać co u nas smsowo:-D Jak znajdę jeszcze chwilkę to zajrzę wieczorem:)

Teraz muszę zaopatrzyć lodówkę,żeby moi domownicy przeżyli te kilka dni hehe.

Pozdrawiam gorąco

Kamila nie rycz tylko jedź, w końcu tu chodzi o zdrowie Milana. Zamknij ten komputer i zwijaj się, czasu szkoda marnować. Znajdź opiekę dla Wiktorka i płyń, a my tu będziemy wszystkie kciuki trzymać za Twój prezent urodzinowy :) 9 miesięcy byłaś dzielna to i ten dzień jeden ogarniesz jak profesjonalistka :)

łaaa wykrakałam;p Ruda gratulacje:)) tylko cos mnie ta waga dziwi?!?!

Violka- trzymam kciuki za Was! i czekam na znak!!!!!:)))

Kamilka- dla Was tez ogromne kciuki!!!!bedzie dobrze nie plakaj mala:*

BMR - wspolczuje tych przygod- ALE to juz naprawde finisz :))

Kamila trzymaj się i nie płacz !!!! Będzie dobrze !!!! Synek jest już duży da radę !!!!! Trzymam kciuki !!!!

Viola gratuluję udanej wizyty !!!!

Moja mała się tak uaktywniła że mam wrażenie jakby mi łożysko chciała oderwać !!!!!!!!!!!!!!! tak nogami macha !!!!!!!!!!!!

Kamila - powodzonka, teraz najważniejszy maluszek, więc jedź i wracajcie do nas już z Milanem na rękach:-)

ViolaPop - Wam również powodzenia!!! :-)

oj, teraz już codziennie można się spodziewać gorących wieści!!

ja sie tylko boje rozstania z wiktorem i tego ze mnie tam beda trzymac niewiadomo ile... ide sie wykąpać i jade.. buziaki dam znac smsowo ... 3majcie kciuki by nie trzymali mnei tylko dziecko wyjeli i do domu puscili ..

reklama
Do góry