reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

nanulika - cieszę sie bardzo, ze trzymasz sie i ze tak bardzo wspiera Cie mąż w tych ciezkich dla Was chwilach. Nie kazda para potrafi przejsc przez to razem!!! Super, ze miedzy Wami sie jeszcze bardziej umocniło! Lepsze staranka będą i większa miłość:blink: Uda sie napewno zanim nam na dobre boczki powyrastają:blink: Ja tam życzę Wam nawet i bliźniąt.. wiesz one z tej wieeelkiej miłości powstają .))

reklama
buziak - jeszcze nie mąż:p ale wspiera na maxa! teraz nawet nakazał mi oglądanie filmu na polsacie (główna bohaterka po poronieniu póki co urodziła dwójkę dzieci:p)

Franczeska
!!! dzięki!!! zaczynam w to wierzyć:D

butterfly, viola....

dzięki za wiarę!!! a szef naprawdę dał przykład!

buziaki kochane moje!!!

Witajcie,

ja tak na szybko, jestem nie do życia dzisiaj:no::-( przespalam całe popołudnie:zawstydzona/y::tak: i nawet Was nie doczytałam dokładnie:zawstydzona/y: wybaczcie;-)

josie narobilas mi strasznej ochoty na wątróbkę z cebulką:tak:

goldenlucy nie przejmuj się koleżanką, nie ma kim;-) niektorzy już są tacy bezczelni niestety:tak:
Ja też się nasłuchałam jak polecialam do Polski w pierwszej ciąży w 4 msc:-(

buziak u mnie roznica bedzie 2 lata i 7 miesięcy, rocznikowo 3:tak:

nanulika cieszę się, że lepiej się czujesz:tak:

Witam nowe Mamusie ;)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry