reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

nanulika - cieszę sie bardzo, ze trzymasz sie i ze tak bardzo wspiera Cie mąż w tych ciezkich dla Was chwilach. Nie kazda para potrafi przejsc przez to razem!!! Super, ze miedzy Wami sie jeszcze bardziej umocniło! Lepsze staranka będą i większa miłość:blink: Uda sie napewno zanim nam na dobre boczki powyrastają:blink: Ja tam życzę Wam nawet i bliźniąt.. wiesz one z tej wieeelkiej miłości powstają .))

reklama
buziak - jeszcze nie mąż:p ale wspiera na maxa! teraz nawet nakazał mi oglądanie filmu na polsacie (główna bohaterka po poronieniu póki co urodziła dwójkę dzieci:p)

Franczeska
!!! dzięki!!! zaczynam w to wierzyć:D

butterfly, viola....

dzięki za wiarę!!! a szef naprawdę dał przykład!

buziaki kochane moje!!!

Witajcie,

ja tak na szybko, jestem nie do życia dzisiaj:no::-( przespalam całe popołudnie:zawstydzona/y::tak: i nawet Was nie doczytałam dokładnie:zawstydzona/y: wybaczcie;-)

josie narobilas mi strasznej ochoty na wątróbkę z cebulką:tak:

goldenlucy nie przejmuj się koleżanką, nie ma kim;-) niektorzy już są tacy bezczelni niestety:tak:
Ja też się nasłuchałam jak polecialam do Polski w pierwszej ciąży w 4 msc:-(

buziak u mnie roznica bedzie 2 lata i 7 miesięcy, rocznikowo 3:tak:

nanulika cieszę się, że lepiej się czujesz:tak:

Witam nowe Mamusie ;)

reklama
Do góry