reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

karamija...boze jak ja policzyłam :D normalnie rok dla mnie przez chwile miał 10 miesiecy :D

podobniez w ciązy wszystko jest mozliwe:tak:

an.ka - nie pocieszy Cie to za bardzo, ale szybko ten czas lezenia zleci, zobaczysz!!! lez bezwzglednie bo to pomaga na takie problemy, mi pomógł tydz leżenia i trzymam kciuki zeby i tobie pomogło!!!

reklama
an.ka doskonale Cię rozumiem z tym leżeniem. Ja też muszę leżeć ze wzgl.na nisko zagnieżdżony zarodek. Leżę od 17.X i zaczynam powoli "gnić" na tym łóżku ale wiem, że to dla dobra maleństwa więc damy radę.
maćku to rzeczywiście maluszek może być duży - prawie 2 razy większy od mojego.
A to co mnie spotkało wcześniej na zawsze zostanie w mojej pamięci ale teraz wydaje się nieistotne to co było - teraz najważniejsza jest teraźniejszość więc na niej się skupiam i nie dopuszczam do siebie czarnych myśli. Muszę myśleć pozytywnie bo inaczej chybabym popadła w jakąś depresję czego nikomu nie życzę.

Hej neidawno wróciłam z wizyty u gin. Wszystko jest ok i schudłam 1 kg !! :) Szok bo objadam sie slodyczami jak glupia:D
Dowiedzialam sie ze na przeziębienie 3 razy dziennie rutinoscorbin i raz dziennie wapno :p

hello :-)

wczoraj mierzyłam super jeansy ciążowe, prawie kupiłam, ale postanowiłam że poczekam do wizyty gina ....
mam niesamowitą ochotę na .... metkę .... tatara .....a wiem że nie wolno:no:

oj, jak urodzę, pokarmię - zrobię sobie ucztę - piwo, fajka, tatar i Ja :-D w piewrszej ciąży paliłam, dopóki nie zobaczyłam na usg bijącego serduszka - przyrzekałm wtedy maleństwu że więcej truć jego nie będę. A potem glupia ja, po skończeniu karmienia - zaczełam kopcić. Teraz w dniu spodziewanej miesiączki, gdy zrobiłam test i wyszedł pozytywnie - fajki poszły w odstawkę.

róznica między moimi dziećmi - to będzie 7 lat !!!

postanowiliśmy z moim kochaniem, że nie będziemy chcieli znać płci .... ciekawe czy wytrzymam hehe. Obydwoje czujemy że to będzie dziewczynka, ale przecież najważniejsze jest to aby było zdrowe :)
aha - tatuś nawet ma imię dlla córki - Monika .....

ale byłoby super mieć już maleństwo przy sobie. Ostatnio śniło mi sie 2 razy pod rząd że urodziałm syna :)

jednak te 9 miesiecy to czas piękny ale jednocześnie stersujący

a co do piersi to mam wielkie, nigdy małe nie byly, ale teraz to już przesada :crazy: jak urodziłam syna, i była u nas położna i oglądała piersi - powiedziała "no rzeczywiście ma pani duuuuże piersi" :szok:
no już tak mam i co zrobić

dużo nas, czuję że w czerwcu wysyp dzieci będzie i tłumy na porodówkach :-)

witajcie - jak nie mogę w ciągu dnia tu zaglądnąć i poczytać, to potem mam co nadrabiać!!!

U mnie będzie różnica - 4 lata i 22 lata... hihi.

Ja zaczęłam brać kwas foliowy i witaminy od kwietnia - czyli jakieś 6 m-cy przed zajściem. Po tabletkach anty chciałam sie trochę "dokarmić".

A piersi, bardziej swędzą mnie niż bolą, ale przy dotykaniu, są bardzo wrażliwe i bolą (zwłaszcza jak w nocy gdzieś niechcący się dotknę).

Ja mam termin na 1 czerwca (Dzień Dziecka), ale starsza córka stwierdziła, że jak dzidzia sie postara to może być i na Dzień Matki...

A ja mam jakiś dzień wątpliwości. Piersi mniej bolą, nie biegam tak często siku jak przez ostatnie dni, nie mdli mnie. I oczywiście od razu mam niepokój ze coś nie tak. Zwariuje do czasu tego USG.:no:

reklama
A ja mam jakiś dzień wątpliwości. Piersi mniej bolą, nie biegam tak często siku jak przez ostatnie dni, nie mdli mnie. I oczywiście od razu mam niepokój ze coś nie tak. Zwariuje do czasu tego USG.:no:
Nie martw się to normalne że czasem te objawy zmniejszaja nasilenie lub całkiem zanikają:) To całkiem normalna rzecz:)

Do góry