Witam,
dziewczynom, u ktorych remont to szczerze wspolczuję, ale zdażycie na pewno. Przez to samo przechodzilam w ciazy z Kuba i sie tylko klocilam z mężem bo sie balam, ze nie zdążą a mąż pozniej w 3 dni dom na blysk wysprzątał wiec Go musialam przeprosić
U nas jeszcze dom ocieplaja ale poniedzialek/ wtorek maja konczyć, bardzo szybko im to poszło na szczęście
dzieki Bogu to robota na zewnątrz, okna brudne ale mąż ma je myć
w domu na szczęście się nie kurzy, ja dzisiaj drzwi wypucowałam zewnetrzne i dostalam opieprz, ze to robię zamaist leżec ale w sumie zal mi troche mojego bo naprawde musi duzo robic a jeszcze caly czas pracuje na nocki ale jakoś daję radę
Kamila no nieźle, nie stresuj się Kochana, bedzie dobrze. Ale nieladnie Cie potraktowali
a jakbys przyszla rodizc to tez by powiedzieli, że szpital przepelniony?!
sicipol wzruszająca opowieść, super
kurcze troche zaczynam sie denerwowac przed cc, niby po pierwszym wszystko ok i zadnych takich boli nie mialam jak wspominalas to teraz moze byc roznie i troche przerazona jestem
Oby bylo jak przy Kubie( i o to się modlę;-))
Bylam dzisiaj w miesice kupic parę rzeczy a teraz mąż z Kuba jezdza sobie autobusami, Kubie sie ubzduralo i tatus spelnia jego zachcianki
ale ja mam ciszę w domu, czekam az sie pranie wypierze, zeby powiesić i luzik na dzisiaj.
coś jeszcze mialam napisac ale zapomniałam