reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Esperanza grautuluje! Samych kolorowych dni na nowej drodze zycia :-) Umknelo mi wczesniej.

Kamila mam nadzieje, ze gin w poniedzialek cos zaradzi. Co za beznadzieja, ze do szpitala przyjac nie chca :/

Sicil - duuużo emocji za Wami, teraz cieszcie się Waszym skarbem. Bardzo się cieszę, że jest ok:-)
no i mam nadzieję, że cc nie będę miała;-)

Mlodak- nalesniki hmmmmm mniamiiiii poprostu palce lizac, a teraz pekam z przejedzenia :-D
Sicil- Sliczna opowiesc duzo przezyliscie, usciski dla Julcia
Klusia- ciekawe przezycia....

Ja juz po zakupach udalo mi sie kupic to czego szukalam :tak: i po obiadku teraz relaksik a wieczorem Final ligi mistrzow wiec ostatni mecz sezonu. Oczywiscie pilka nozna. Tak wiec moze z chlopakami pifka sie napije tak za mna chodzi :tak::-D

Witam dzisiaj.

Sicil bardzo wzruszająca opowieść.

Klusia współczuję jak tak można traktować ludzi. ja tego nie rozumiem

Dziś całkiem ładny dzionek, słońce ciepło to i nózki juz spuchnięte. Moi chłopcy wybrali się nad morze ustawić na działce domek holenderski. czeka ich jeszcze przynajmniej 2 weekendy pracy zebysmy w sierpniu mogli wybrac się z maluszkiem.

Młodak musze równiez zrobić te nalesniki juz kilka osób o nich mówi

Kamila toż to się w głowie nie miesci trzymam &&&&&&&&&&&&7 żeby wszystko okazało sie w porzadku

reklama
Ja tylko wpadłam się przywitać i powiedzieć że u nas oki torba nadal nie spakowana,
wybaczcie ale nie odpowiem każdej z Was przeczytałam co tam słychać ale nie mam już sił kręgosłup tak mnie napier***** (wybaczcie za określenie ale boli to mało powiedziane).
U mnie za okienkiem ładna pogoda a P w pracy i to w dodatku na noc ma ;o

Miłego wieczorku

Do góry