reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kamila - oby wszystko sie dobrze skonczylo
sicil klusia - dzieki za te piekne historie:tak:

A ja dzisiaj padnieta jestem. Moj mezus za remont sie wziol :szok: Zerwal stare tapety z korytarza na gorze i schodow. Nie powiem zebym szczesliwa byla:no:, no ale coz. A ja kwiatki posadzilam ale jeszcze musze troche kupic no jakos tak mi malo:tak:.
A co do boli to mnie wszystko juz boli:-( juz nie ma takiej pozycji w ktorej wygodnie by mi bylo czy to na siedzaco czy lezaco czy stojaco:-(. Dobrze ze to juz blizej jak dalej.

reklama
Dzień dobry:cool2: na nogach jestem od 4,30 :cool2: spac mi się chce jak cholera a tu jeszcze cały dzien przede mnaa...

A jeśli chodzi o moją poniedziałkową wizytę u gin to mam ją dopiero ok 15 , więc nie wiem czy dam radę być na czczo do tej pory, a jak padnę?

Ostatnia edycja:
Witam:) poszłam spać po 2ej, a juz wstałam, ale pewnie znowu pół dnia prześpię :) zaraz śniadanko, a na niego sernik na zimno z truskawkami :)

dzień doberek!
nie ma to jak wstać w niedzielę o 5 :/
Kami a nie dałoby rady,żebyś do gina z rana poszła???
Aga ja też mam ochotę na ciacho z truskawkami,ale niestety truskawki nie dotrzymają nigdy - zawsze je zeżrę same;-)

Miłego dzionka Wam życzę i idę po jakieś pieczywko,bo M&M wszystko wczoraj wyżarli - głodomory jedne!!!:tak:

mmmmmmmmmmm ... jak mogłaś tak od rana smaka mi narobić :sorry2:
Ja całą noc o nim myślałam, a ze dopiero o północy zalewałam galaretką to musiałam czekać :D Chodził za mną od miesięcy, ale nie robiłam bo jajka niby surowe, ale wczoraj powiedziałam mamuśce i już wieczorem zachcianka była spęłniona :)
Dziewczyny czy u Was też są tak drogie truskawki??? Miałam się ich najeść przed porodem, ale 16zł za kg to troche drogo- ale nie powiem pyszne :)

Kamila, a Ty jutro normalnie zjedz.

dzień doberek!
nie ma to jak wstać w niedzielę o 5 :/
Kami a nie dałoby rady,żebyś do gina z rana poszła???
Aga ja też mam ochotę na ciacho z truskawkami,ale niestety truskawki nie dotrzymają nigdy - zawsze je zeżrę same;-)

Miłego dzionka Wam życzę i idę po jakieś pieczywko,bo M&M wszystko wczoraj wyżarli - głodomory jedne!!!:tak:

Jakby przyjmowała rano to bym poszła ale niestety tylko po południu jest :sorry2:

Aga ja jeszcze w tym roku nie jadłam truskawek właśnie ze wzgl. na cenę :dry:

Dzien dobry :)

Wczoraj truskawki widzialam od 10 do 16 zl. Malo jeszcze tych polskich, duzo hiszpanskich.
Kamilka, jak wizyta o 15.00, a Ty na nogach od srednio 4-5 rano to oczywiste, ze nie na czczo...;-)
Ja wczoraj zrobilam badania w tych labolatoriach i jak widzisz jest 5 miejsc w Lublinie, gdzie mozesz pojsc i popoludniu sa juz wyniki w necie:
Województwo Lubelskie :: Alab Laboratoria
Zaplacilam 45zl za komplet (alat, aspat, bilirubina i fosfataza alkaliczna). Ale oczywiscie jak uwazasz...ja panikara jestem, wiec wolalam sie dac sie pokuc dla swietego spokoju.
Napisalam w przedostatnim poscie o prezentach dla mam...ale chyba temat malo sexi dla Was ;-) no ale jesli ktos mialby jakies pomysly to ja chetnie poslucham...

Aga, jestes bezlitosna z tym sernikiem ;-)

Boszsze...jaka fantastyczna pogoda na zewnatrz :-D

reklama
czesc dziewczynki

Aga- aleś mi smaka narobiła tym sernikiem:sorry2::sorry2: ale nie chce mi sie robić

Kamila- jakaś pomyłka z tym szpitalem...a nie możresz zadzwonić do gin żeby cie szybciej przyjęła??

ja dzisiaj chyba sie spakuje...chociaż mówie tak codziennie i nic nie wynika z tego

a u nas gorąco sie robi i nie wiem co tu dzisiaj porobić, bo chodzić za dużo nie moge bo mnie zaraz cos kłuć zaczyna:eek::eek:

uciekam na śniadanko....szkoda że nie sernik z truskawkami:eek::eek:

Do góry